Stapelreview – The Body Shop Vitamine E Skin Care

Een tijdje geleden deelde ik in mijn wekelijke fotodagboek dat ik een aantal producten van the Body Shop vitamine E-lijn had gekocht en jullie reageerden enthousiast op de vraag of ik ze moest reviewen. Vandaag deel ik dus mijn mening over deze producten met jullie in deze stapelreview!

Het eerste product wat ik kocht was de moisture cream. Deze crème is bedoelt als dagverzorging en geschikt voor alle huidtypen. Ik heb een aantal van deze producten aangeschaft omdat ik las dat het geschikt was voor een vochtarme huid. Aangezien ik in mijn gezicht zowel droge plekjes als vettigheden/onzuiverheden heb, wilde ik eens testen of dit wat voor mijn huid kon betekenen.

De crème zelf is vrij licht qua substantie. Ik heb geen extreem droge huid, maar aan de moisturizer alleen heeft mijn huid niet genoeg. Ik gebruik de dagcrème dus altijd in combinatie met het serum wat ik hier na ga bespreken. Verder doet dit product zijn werk goed. Het houdt mijn huid gevoed en trekt snel in, precies wat ik graag zie! Wel hebben alle producten uit deze lijn een hele typische geur, die ik persoonlijk niet zo lekker vind. Het is een beetje een bloemige geur die ik niet heel goed kan plaatsen. Gelukkig vervliegt dit snel en blijft het dus niet hangen, maar toch ben ik hier niet zo enthousiast over. Wel is dit een persoonlijke voorkeur natuurlijk.

De Vitamine E moisture cream kost €18,00 voor een potje van 50 ml. Dat is voor een moisturizer niet extreem duur vind ik persoonlijk, aangezien ik ook regelmatig crèmes van Shiseido of Clinique gebruik, maar er zijn ook zeker goedkopere versies te vinden.

Het intense moisture serum is de voornaamste reden dat ik mijn bestelling bij the Body Shop plaatste, aangezien ik hier vooral veel lovende reviews over las. Dit serum zou de perfecte uitkomst zijn voor een vochtarme huid. Dat moest ik natuurlijk even proberen!

Het serum is heel licht en gelachtig van substantie, wat ervoor zorgt dat het super snel intrekt. Ook bij dit serum is de gekke geur weer aanwezig, maar wel een stuk minder dan bij de moisture cream. Ik gebruik het serum in de ochtend in combinatie met de dagcrème, maar ‘s avonds ook wel eens los als nachtverzorging. Ik vind de substantie van dit product heel fijn, maar of het nu echt de uitkomst is bij een vochtarme huid, heb ik nog niet per se ervaren.

Het Vitamine E Intense Moisture Serum is verkrijgbaar voor €20,00 en de flacon bevat 30 ml. Een stukje duurder dan de dagcrème dus!

Als laatste besloot ik ook een product voor de ogen te bestellen. Ik merk steeds vaker dat ik wat droogtelijntjes onder mijn ogen heb (ik ben immers ook al 23, haha!) en ik wilde eens proberen of ik verschil zou merken na het gebruiken van zo’n soort product.

Deze refreshing eyes cube, zoals the Body Shop het noemt, komt in een soort stickvorm. Je kan het hierdoor heel makkelijk aanbrengen onder je ogen en je brengt niet snel teveel aan, ideaal! Natuurlijk heb je ook niet veel nodig onder je ogen, dus het product is behoorlijk zuinig in gebruik. Ik vind het vooral lekker verfrissend, aangezien deze stick inderdaad een verkoelend aspect heeft. Het helpt ook absoluut tegen eventuele droogtelijntjes, wat het resultaat is waar ik voor ging. Werkt het veel beter dan een gewone dagcrème aanbrengen onder je ogen? Waarschijnlijk niet. Toch ben ik enthousiast, want ik vind het heel prettig aanvoelen!

De Refreshing Eyes Cube kost €12,00 voor 4 gram aan product. Zeker een van de goedkopere oogcrèmes op de markt!

Mijn algehele mening over deze collectie is gematigd positief. Ik vind vooral het serum echt een toevoeging in mijn verzorgingsroutine omdat het net wat extra doet voor mijn huid en ook de eyes cube is lekker verfrissend. Over de moisture cream ben ik het minst positief omdat deze eigenlijk iets te weinig voedt en ook niet zo lekker ruikt. De dagcrème zou ik dus niet heel snel opnieuw kopen, maar is een prima product als je huid weinig nodig heeft.

Ik ben dus niet razend enthousiast over deze lijn, maar ik vond het zeker leuk om eens te proberen! Stiekem weerhoudt de geur van de collectie me ervan om nog meer te gaan proberen, maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Heb jij al wel eens iets geprobeerd van de Vitamine E-lijn van the Body Shop?

Misschien vind je dit ook leuk?

19
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
10 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Stapelreview - Serum foundation & Coverage foundation van the Ordinary | Levende LoesLevende LoesMariëlleLaurajouvence Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Jessica J.
Gast

Die Eyes Cube ziet er niet slecht uit. Innovatieve verpakking voor een oogcrème, vind ik. Handiger dan in een potje lopen graaien, hehe.

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Ik wilde toevallig het serum afgelopen week ook bestellen. Ik twijfelde al best wel, want in de winkel was ik ook niet laaiend enthousiast. Een beetje zoals jij geloof ik 😉

Romy
Gast

Jammer dat je niet heel enthousiast bent over deze lijn. Zelf vind ik de geur van producten ook vaak wel belangrijk voor mijn oordeel. Het liefst wil ik toch wel iets wat lekker ruikt 🙂 Die eye cube ziet er qua verpakking inderdaad wel heel handig uit en fijn dat dat product ook best goed bevalt.

Rosita Elise
Gast

Die Eyes Cube spreekt mij echt aan! Denk dat dat ook lekker snel werkt; ipv dat je met je vingers moeilijk moet gaan doen! Jammer dat je niet super enthousiast bent; geur is ook zo een belangrijk iets! Ik ga altijd af op een lekkere geur! haha

Babs
Gast

Die Refreshing Eyes Cube lijkt mij fijn, om even snel die puffy ogen te verzorgen. Ik denk dat ik hem in de koelkast zou leggen. Heerlijk dubbel verkoelend dan!

Lindsey Beljaars
Gast

Ah ik was super benieuwd naar deze collectie! Jammer dat je niet super positief bent..

jouvence
Gast

Vooral het serum klinkt goed!

Laura
Gast

Haha erg is dat hè, het moment dat je ineens ziet dat je lijntjes onder je ogen hebt. Ik gebruik eigenlijk ook geen oogcreme, gewoon mn dag/nacht creme gaat eroverheen. Wel jammer dat de lijn niet helemaal is wat je ervan gehoopt had! Wel een mooie review!

Mariëlle
Gast

Wat jammer dat niet alles helemaal top voor je werkt! Vitamine E is gelukkig wel altijd goed 🙂

trackback

[…] tijdje geleden schreef ik voor het eerst een stapelreview en vandaag heb ik er weer eentje voor jullie! Dit keer met twee foundations van the Ordinary. Dit […]