Tag – Unsuccessful Adulting

The Unsuccessful Adulting tag is er eentje die al jaren rond gaat in de youtube- en blogwereld, dus ik besloot hem ook eens voor jullie in te vullen! Ben je benieuwd wat voor genante of kinderachtige dingen ik regelmatig doe? Lees dan vooral snel verder!

♥ Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Heel onvolwassen eet ik geloof ik niet, aangezien ik toch wel redelijk op probeer te letten en altijd zorg dat ik genoeg (gezond) eten in huis heb. Laatst heb ik wel onder het koken een stuk arretjescake staan eten, dat is natuurlijk niet heel handig als je daarna nog moet eten wat je aan het koken bent, haha!

♥ Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Dat ligt eraan of je naar bed definieert als slapen of als chillen! Als ik alleen ben ga ik altijd best wel vroeg (lees: half negen, negen uur) naar bed om daar vervolgens lekker te Netflixen. Als Kenny thuis is proberen we altijd tussen 10 en 11 uur naar bed te gaan, maar dat verschilt ook heel erg!

♥ Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Een echt kinderprogramma heb ik niet gekeken afgelopen tijd, maar ik kijk wel regelmatig ‘kinderfilms’, namelijk die van Disney! Eerlijk gezegd vind ik Disneyfilms absoluut niet alleen voor kinderen, maar sommige mensen vinden dat waarschijnlijk wel.

♥ Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Ik ben niet heel erg vergeetachtig en zeker afspraken zal ik niet snel vergeten. Wel vergat ik laatst bijna een belangrijke schoolopdracht in te leveren, maar gelukkig kwam ik er nog ruim voor de deadline achter!

♥ Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Echt naar buiten geloof ik niet, want ik slaap in een groot t-shirt, dus dat zou een beetje bloot zijn, haha! Wel ga ik heel soms in mijn joggingbroek naar buiten en loop ik ook wel eens in mijn badjas over de galerij in ons flatgebouw om het afval weg te gooien. Eigenlijk boeit het me niet zoveel!

♥ Wat is je meest ranzige gewoonte?
Het eerste wat me te binnen schiet is het schaaltje met gebruikte theezakjes wat altijd in de keuken staat haha, ik spaar theezakjes! Nee grapje, maar ik gebruik mijn theezakje wel meerdere keren, waardoor ik ze dus tussendoor bewaar. Tot Kenny zijn grote ergernis!

♥ Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Ik zoek mijn setjes sokken nooit bij elkaar na het wassen, dus een heleboel waarschijnlijk. Al mijn enkelsokjes zijn zwart of wit, dus daar maakt het niet heel erg uit of ze echt bij elkaar passen. En als ik hoge sokken draag, zijn het vaak Happy Socks en daarvan zijn de printjes zo aanwezig dat het toch wel op valt of ik de goede bij elkaar match! Leuk feitje: vroeger droeg ik altijd doelbewust twee verschillende sokken, want dat vond ik leuk. Inmiddels doe ik het nog regelmatig, maar niet per se bewust.

♥ Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Lelijke emoji? Wat is een lelijke emoji? Misschien die ene die met een schuin ook knipoogt, die is wel een beetje fout.

♥ Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ik vind dit een beetje een gekke vraag haha, want wat is een nerderige eigenschap? Ik weet er dus niet echt een.. Misschien dat ik soms helemaal kan verdwalen op het internet als ik dingen aan het uitzoeken ben? Oh en ik lach regelmatig heel hard om mijn eigen grappen, misschien is dat ook wel een beetje knullig.

♥ Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Oei, mijn eten mislukt (vind ik) wel regelmatig.. Maar eigenlijk kan ik me op het moment niet echt iets bedenken! Wel had ik van de week bij het proberen van een nieuw frittata recept te weinig gemaakt, wat zorgde voor honger na het avond eten. Maar ik weet niet of dat een echte mislukking te noemen is!

♥ Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Haha ik geloof dat ik heel veel dingen heb die dan naar boven komen. Ik ga aan mijn haar zitten, krijg een rood hoofd, begin te wiebelen en vermijd oogcontact. Ik haat ongemakkelijke situaties!

♥ Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Rekeningen verstoppen doe ik niet! Wel zal ik toegeven dat ik regelmatig op ‘achteraf betalen’ klik bij het plaatsen van een online bestelling, maar dat is dan vooral omdat ik te lui ben om meteen mijn rabo reader erbij te pakken. Daardoor komt het ook wel eens voor dat ik een mailherinnering krijg van een openstaande factuur, maar dat heeft dus meer met luiheid te maken!

En, wat vind jij, ben ik een unsuccessful adult haha? Als ik dit lijstje zo lees, vind ik het allemaal nog wel meevallen! Wel ben ik heel benieuwd geworden naar jullie antwoorden. Wat was bijvoorbeeld de laatste keer dat er bij jou een maaltijd mislukte?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
26 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Ik vind dit ech een leuke tag! Heb met plezier je antwoorden gelezen 🙂 Volgens mij ben je inderdaad nog best wel een successful adult 😉 De gewoonte van de theezakjes herken ik ook. Ik gebruik mijn zakjes meestal wel 4x voordat ik ze weggooi. Wat verder misschien niet zo volwassen is, is dat ik bekend sta om mijn vele emoji’s. Soms gebruik ik er iets te veel, geloof ik, haha.

Babs
2 jaren geleden

Haha, leuke tag!Bij mij mislukt eten heel vaak, niet dat het niet te eten is, maar meer omdat het er niet mooi uitziet. Ik kwak alles op een bord, terwijl mijn man alles netjes neerlegt.

Lieke
2 jaren geleden

Ah wat een leuke tag is dit! Ik ga deze denk ik van je overnemen haha vind hem zo leuk.

Judith
2 jaren geleden

haha wat leuk! ahhh en een verstopte rekening… ik heb nog een boete liggen helaas.

Simone
2 jaren geleden

Jaaa deze tag is leuk! Ik heb heel vaak dat mijn gerechten er héél lekker uitzien en dan toch net iets minder smaken dan ik had gehoopt haha. Volgens mij doe ik het op de andere punten ook vergelijkbaar met jou haha!

Jessica J.
2 jaren geleden

Leuke tag! Goh, mislukt eten… Echt mislukken doet het nooit, alleen ziet het er nooit zo mooi uit als op de foto bij het recept, haha. Ik heb ooit wel een keertje cupcakes gemaakt waarmee je iemand kon neerknuppelen, maar ze smaakten gelukkig wel gewoon prima. 😀

Mevrouw Marloes
2 jaren geleden

Leuke tag! Rekeningen verstoppen doe ik ook niet en meestal betaal ik alles meteen in plaats van achteraf. Ook ik loop soms in een pyjama naar buiten om het vuilnis weg te gooien, haha! En Disneyfilms zijn voor alle leeftijden (vind ik dan) 🙂

Daphne
2 jaren geleden

Ik kan ook echt onwijs vroeg naar bed gaan als ik wil, maar idd, zoals je zegt; het is vaak nog heel lang ‘chillen!’ En ik kan ook zooo verdwalen als ik iets op het Internet aan het uitzoeken ben, haha! (vooral met cadeaus is dat heel erg)

Jess
2 jaren geleden

Ik vind het ook wel meevallen, haha! Ik vind het echt een super leuke tag

Chelsey
2 jaren geleden

Wat een leuke tag! Deze kende ik nog niet. Ga hem meteen opslaan, zodat ik hem zelf ook kan gaan invullen. Mijn nerderige eigenschap is dat ik heel blij wordt van Harry Potter en Funko Pops haha!

AroundSan
2 jaren geleden

Deze tag is leuk zeg! Ik vind de vragen niet zo standaard, daar houd ik wel van. 🙂 Dat van die theezakjes doe ik trouwens ook, haha! Ik doe sowieso drie keer met een theezakje en bij mij liggen ze dus ook altijd op een schaaltje in de keuken. :p
Bij mij mislukt het eten eigenlijk nooit… De laatste keer dat ik mij kan herinneren is echt al een jaar of 6/7 geleden. Toen ging ik broccoli en bloemkool koken, maar dan zonder water in de pan. Raad maar wat er gebeurde… :’)

Anna
2 jaren geleden

Haha dit is echt een geweldige tag! Zo leuk. Ik bewaar mijn theezakjes ook hoor, dat is toch juist hartstikke duurzaam? 😉 Ik ga deze tag denk ik ook maar eens invullen, zulke leuke vragen haha!

Rosita Elise
2 jaren geleden

Hhahaha loes! Ik heb hier wel even momentjes gehad van; Oeps ik doe dit ook! En nee je bent nooit te oud voor Disney!!!! ❤️❤️❤️