Levende Loes #34 – Zomerse dagen & een gekke stem

Deze week bestond vooral uit studeren en ik werd helaas een beetje ziek.. Toch heb ik een aantal foto’s om jullie te laten zien. Kijk je mee?

Het weekend was enorm zonnig en op maandag was het uiteindelijk zelfs 26 graden! Lekker nazomers weer dus! Helaas moest ik heel het weekend werken, dus heel erg heb ik er niet van kunnen genieten.

Deze week maakte ik alvast wat productfoto’s omdat ik het eind van de week en de week erna (nu dus!) heel druk ging hebben met studeren en tentamens. Het artikel van deze foto’s zagen jullie afgelopen vrijdag!

Zoals ik al zei, bestond mijn week uit veel studeren. Op maandag (vandaag voor jullie!) heb ik namelijk een tentamen en woensdag nog eentje. Daar voor moest ik heel erg veel studeren natuurlijk.

In tegenstelling tot de vele lekkere foodfoto’s van vorige week, heb ik er deze week maar twee. Ik ging deze week gezellig lunchen met een vriendin voor onze verjaardagen, wat heel fijn was tussen het studeren door. Ook at ik deze week een dag een zelfgebouwde vegetarische hamburger, lekker en makkelijk!

Helaas werd ik deze week ook getroffen door verschrikkelijke keelpijn.. Trachitol en paracetamol waren dus mijn beste vrienden. Gelukkig bleef het enigszins beperkt tot keelpijn en kreeg ik geen echte griep (even afkloppen), maar toch waren de hoestbuien heel vervelend en sliep ik slecht.. En ook mijn stem begon raar te doen, waardoor ik een beetje hees was. Lekker charmant!

Nog steeds is mijn AliExpress-verslaving aanwezig en aangezien er laatst een telefoonhoesje stuk was gegaan, besloot ik wat nieuwe te bestellen. Eentje met een marmerprint en eentje met witte bloemen. Ik vind ze allebei leuk! Ook bestelde ik een fineliner omdat ik deze eens uit wilde proberen om te gebruiken bij het aquarellen.

 

Echt outfitfoto’s heb ik niet deze week.. Ik studeerde veel en voelde me niet zo lekker, dus ik ging vooral voor comfy. Zo haalde ik bijvoorbeeld deze trui van Sissy Boy tevoorschijn! Ik vind hem nog steeds heel leuk.

Aangezien gember heel goed zou zijn voor je keel, maakte ik deze week ook een aantal keer verse gemberthee met citroen. Ik moet zeggen dat ik het niet heel erg lekker vind, maar als het werkt.. Nou weet ik nog steeds niet of het echt werkt (mijn hoestje is nog niet verdwenen), toch maak ik het, haha.

Dit was mijn niet zo enerverende week! Volgend fotodagboek gaat gedeeltelijk bestaan uit veel studeren, maar gelukkig ga ik na de tentamens ook een aantal dagen naar zee. Maar dat zie je dan! Wat zijn jouw plannen voor deze week?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
25 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Heel veel succes met je tentamens vandaag en woensdag! Hopelijk voel je je ietsje beter en kun je straks lekker genieten van een paar dagen aan zee! Wat een toffe telefoonhoesjes heb je trouwens besteld.

Donna
2 jaren geleden

Die trui blijf ik echt geweldig vinden! De perfecte Disney trui.

Sylvia
2 jaren geleden

Ah balen dat je niet zo lekker bent. Ik vind dat hoesje met die bloemen echt zo mooi. Succes met je tentamens!

Daphne
2 jaren geleden

Succes met je tentamens! Ik mag ook weer donderdag, bleghhh. Geen zin in!

Iris
2 jaren geleden

Hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt nu! Keelpijn is echt zo irritant, ik herken het helemaal 🙁

Jessica J.
2 jaren geleden

Succes met je tentamens! Hopelijk voel je je gauw beter! Verse gemberthee is inderdaad ontzettend sterk (en niet echt lekker, haha) van smaak, maar ik merk wel dat het na verloop m’n keel toch wel verzacht.

Rebecca
2 jaren geleden

Neee wat balen he ziek worden. Zelf moest ik er helaas ook aan geloven. Gelukkig ben ik wel dol op gemberthee met een beetje honing hihi. Ik hoop echt dat we nog minstens 1 keer zo een fijne na zomer weekend krijgen.

Lois
2 jaren geleden

Jaa! Gember thee werkt echt. Ik vind het ook niet lekker, maar het is wel goed voor je 🙂

kimmetjekims
2 jaren geleden

Studeren is ook belangrijk, goed dat je er zo goed mee bezig bent! En wat veel lekkers. hmm! Ik vind je hoesjes van Alie erg leuk! Ik heb gisteren ook een bestelling geplaatst bij Alie, ik hoop dat deze snel binnen is 🙂

Babs
2 jaren geleden

Beterschap! Een hese stem is wel sexy volgens de mannen 🙂
Wat ene leuke hoesjes heb je besteld! Succes met je tentamens, go for it!

Iris
2 jaren geleden

Ah wat vervelend dat je je niet fit voelde. Ik denk dat een kopje gember thee wel wonderen kan doen.
Succes met je tentamens!

Rachel
2 jaren geleden

Heel veel mensen hebben soort de griep te pakken, mijn vriend en vader zijn momenteel ook allebei honds beroerd!

trackback

[…] ik vorige week een beetje ziek was, voelde ik me deze week weer een stuk beter! Net op tijd voor mijn tentamens […]