Levende Loes #35 – Tentamens & een paar dagen aan zee

Nadat ik vorige week een beetje ziek was, voelde ik me deze week weer een stuk beter! Net op tijd voor mijn tentamens en de vrije dagen die ik daarna had. Een drukke week dus, kijk snel mee!

Het hele weekend werkte en studeerde ik, dus ik was wel even toe aan pauze. Zondagavond gingen we daarom wat eten bij Dadawan. Ik had voor het eerst zo’n noodlessoep, wat heel lekker was. En een toetje van spekkoek en groene thee ijs, yum!

Deze week stond onder andere in het teken van mijn twee tentamens! Het waren de eerste van het jaar, dus het was weer even wennen. Gelukkig gingen ze best oke, dus hopelijk krijg ik goede resultaten terug!

Een tijdje geleden kocht ik een toilettas via AliExpress, die deze week binnen kwam. Perfecte timing voor mijn weekendje weg dus! Hij is super compact (er is nog een vak wat je nu niet ziet!), maar de meest belangrijke dingen passen erin.

Woensdag ging ik richting Brabant na mijn laatste tentamen! Ik ging in Eindhoven nog even koffie halen, wat een perfect begin van het weekend is natuurlijk. Vanuit Brabant vertrok ik samen met Kenny naar de kust, voor een paar daagjes aan zee.

De dagen aan zee stonden vooral in het teken van wandelen, lekker weer, lekker eten en lekker doen waar we zin in hadden! We hadden heel veel geluk met het weer en konden dus zelfs nog buiten zitten zonder jas. Heerlijk!

Ondanks het lekkere weer, trok ik deze week wel mijn nieuwe trui aan van H&M! Op deze foto zie je het niet zo goed, maar er zitten hele toffe franjes aan. Een lekkere zwarte outfit! Wel trok ik er mijn nieuwe regenjas bij aan van America Today! Perfect voor een stranddag.

In mijn omgekeerde bucketlist van een tijdje geleden zei ik al dat het ik vroeger altijd droomde van een tripje naar het strand met de gele Volkswagen Beetle van mijn ouders en dat heb ik gedurende de jaren al een aantal keer mogen doen. Ik word nog steeds blij van deze auto!

Na deze hele fijne week aan zee, moet ik er vandaag weer aan geloven: mijn nieuwe blok gaat van start! Nog twee maanden knallen tot de kerstvakantie. Kijk jij stiekem ook al uit naar je volgende vakantie?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
25 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
2 jaren geleden

Goed om te horen dat je tentamens wel oké gingen. Ik zal voor je duimen dat je mooie cijfers terugkrijgt 🙂 Heerlijk dat je daarna een paar dagen kon uitrusten aan de kust. Die gele Volkswagen is zo leuk!

Donna
2 jaren geleden

Ahh, zo’n fijne week ondanks de tentamens. Wij gaan eigenlijk echt nooit naar zee…

Marloes
2 jaren geleden

Wat fijn om er even tussenuit te zijn geweest na je tentamens. Ik hoop dat je goede resultaten terugkrijgt! Heerlijk om even te ontspannen aan de kust, ik vind de zee altijd zo rustgevend. En lekker eten is altijd goed, haha

Daphne
2 jaren geleden

Wat fijn dat je lekker hebt genoten aan de kust! Heerlijk om er zo even een weekendje tussenuit te gaan 🙂

Iris
2 jaren geleden

Wauw die regenjas is mooi!! Hij staat je super leuk. Die trui ook trouwens.

glamourmoes
2 jaren geleden

Mijn volgende vakantie is pas in januari haha. Wat fijn dat je mooi weer had tijdens je weekendje weg!

Mevrouw Marloes
2 jaren geleden

Mijn tentamens zijn volgende week, pfff. Hopelijk krijg je goede resultaten terug! Heel leuke regenjas zeg:)

Britty
Britty
2 jaren geleden

Jippiee je nieuwe regenjas! Staat je super

Rosita Elise
2 jaren geleden

Ik hoop dat je mooie cijfers binnen gaat krijgen! Ik ga duimen! En wat lekker een paar dagen aan de kust zeg! Ik ben btw echt heel erg verliefd op je regenjas! Wat is die tofffff! Echt een super mooie kleur ook! <3

Lieeeefs

Daniëlle
2 jaren geleden

Klinkt als een goede week! Ik hoop ook dat je goede resultaten terug krijgt, nog even duimen! Succes met het nieuwe blok!

Oui Nathalie
2 jaren geleden

Ik hoop ook dat je je toets goed hebt gemaakt, het is altijd weer even spannend 🙂
Fijn he, even er tussen uit! Ik ga ook bijna een 2 nachtjes weg naar Parijs en Disney met mijn vriend. Can’t wait!
Liefs, Nathalie

Laura
2 jaren geleden

Haha, wij gaan altijd naar Brabant weekendjes weg. Woon zelf vlak bij de kust. In November weer ff een nachtje hotel en chillen en in December paar daagjes naar Sofia!

trackback

[…] ons weekendje aan zee, wat je vorige week kon zien, waren we nog een nachtje in Brabant. Natuurlijk moest ik ook even knuffelen met Harry! […]