Levende Loes #2 – 11 tot 17 februari

Welkom bij een nieuwe week! Deze week was behoorlijk druk, maar ook met veel leuke dingen gelukkig! Kijk dus snel mee.

Zaterdag

Mijn moeder is volop de oven in haar nieuwe keuken, mijn ouders zijn een tijdje geleden verhuisd, aan het uitproberen en daar komen heel veel verschillende baksels en gerechten uit. Zo ook dit red velvet koekje! Ik ben dol op de red velvet trend en vind de cake heel erg lekker. Ook dit koekje viel goed in de smaak.

 

Begin vorige week leek het bijna lente, maar dit weekend sloeg het weer totaal om, het had zelfs weer gesneeuwd! Ik vind sneeuw leuk, zolang ik nergens heen moet. Vandaag had ik wel een super drukke dag, dus was ik er niet heel blij mee. Maar gelukkig waren de wegen grotendeels schoon. Tot ‘s nachts, want ‘s avonds begon het weer flink hard te sneeuwen. Dat betekende dat ik met de auto glibberend naar huis moest. Ik ben wel zeker van mijn rijkunsten, maar het is toch een beetje spannend als je auto soms een beetje slipt. Natuurlijk ben ik altijd extra voorzichtig in dit soort situaties, dus we kwamen veilig aan!

Zaterdag was dus een super drukke dag en we crossten van hot naar her in de gele scheurbak. Mijn ouders hebben een gele volkswagen beetle en van jongs af aan ben ik dol geweest op deze auto. Ik was dan ook heel blij toen ik er eindelijk zelf in mocht rijden! Maar ook op de bijrijdersstoel geniet ik van deze auto. We gingen naar de opa&oma en de oma van Kenny en ook nog naar mijn oma. Daarna gingen we naar een diner van een goede vriend van ons en uit. Lekker druk dus!

‘s Avonds hadden we dus een diner, dus trok ik een kanten zwarte jurkje en laarsjes uit de kast.

Het werd een latertje en we lagen dus pas na vieren uit bed. Hier kan ik eigenlijk helemaal niet tegen, wat er voor zorgt dat ik altijd nog minstens een dag of twee flink brak ben, of ik nou drink of niet. Ik ben echt een slaapliefhebber en heb het ook hard nodig, dus dit soort avonden komen niet heel vaak voor. Maar voor een keertje moet het kunnen!

Zondag

Zondag was dus een beetje een brakke dag. We sliepen lekker uit en gingen halverwege de dag naar de ouders van Kenny. Ook at ik deze heerlijke haverkoek. Bij mijn ouders in de buurt zit een bakker en die bakt de lekkerste haverkoeken. Gelukkig dat ik niet iedere week bij mijn ouders ben, anders zou ik langzaam dichtgroeien door deze verslaving.

Helaas moest er vandaag ook nog wat gestudeerd worden. Mijn hoofd stond er niet echt naar, maar wat moet dat moet! Gelukkig vind ik het wel leuk om te doen en dingen over uit te zoeken, dus dat scheelt.

En toen gingen we weer op weg naar huis! Zondagavond is geen pretje in de trein en we moesten helaas een groot stuk van onze reis staan. Daar heb ik zo’n hekel aan.. Dus ik was blij toen ik eindelijk lekker thuis was en snel mijn bed in kon kruipen.

Maandag

Begin van een nieuwe week! Omdat we heel het weekend in Brabant waren, moest er maandag hoognodig boodschappen gedaan worden. Dat deed ik dus en ik deelde de koelkast opnieuw in. Meestal blijft deze indeling maar een paar dagen in stand, toch doe ik het iedere week weer opnieuw.

Ik trok mijn bordeaux (hij lijkt hier paars?) rode broek weer uit de kast. Ik vind deze broek heel tof, maar hij trekt zoveel pluisjes aan. Zo lijkt hij eigenlijk altijd viezig, zo zonde. Gelukkig bestaan er kledingrollers, maar irritant is het wel.

Ik schreef vast een Valentijnskaartje voor Kenny! Eigenlijk ben ik helemaal geen fan van Valentijnsdag, aangezien ik het nogal commercieel vind geworden. Bovendien, er bestaan 365 dagen in een jaar om je liefde te tonen, waarom zou je dit beperken tot 1 dag?! Toch vind ik het wel leuk om er een klein beetje bij stil te staan, dus een kaartje en klein cadeautje/iets lekkers haal ik eigenlijk wel altijd in huis.

Ik had ook een beetje pech, want ik sneed in mijn vinger! Het was een heel klunzig ongelukje, maar toch bloedde het flink. Ook op een heel irritant plek zat het wondje: precies op mijn nagelriem. Heel irritant. Gelukkig deed het niet heel veel pijn en zal het vast snel helen!

Dinsdag

Dinsdag begon ik in de sportschool!

Ik had zin om weer eens met oogschaduw te spelen, dat doe ik veel te weinig. Omdat het vandaag natuurlijk Valentijnsdag was, besloot ik er mijn Naked 3 palet van Urban Decay erbij te pakken, waar veel rozige tinten inzitten.

Ik deed een poging zelf sushi te maken. Dat was een behoorlijke faal.. De smaak was wel goed, maar het zag er niet uit. Uiteindelijk was het geen succes.

Ik trok voor het eerst sinds tijden weer een spijkerblouse aan! Blijft leuk.

Dinsdagmiddag gaf ik weer bijles. We deden taal en rekenen en begonnen met het lezen van een boekje.

Aangezien mijn zelfgemaakte sushi mislukte, besloot ik maar sushi te bestellen. Dat aten we lekker op de bank op met een aflevering van Suits!

Woensdag

Wow wat een lekker weer was het vandaag! Ik heb zelfs in de stad kunnen lopen zonder jas aan, aangezien ik het zo warm had na het fietsen met mijn winterjas aan. Het was zelfs 16 graden vandaag! Heerlijk weer. Nu maar hopen dat het niet weer omslaat..

Vandaag had ik weer een sollicitatiegesprek, bij America Today!

Na mijn gesprek, had ik nog veel tijd tot mijn college. Na wat boodschappen ging ik toen naar de uni en daar ging ik zitten in een lekkere paarse bank. Na een tijdje kreeg ik wel een beetje een houten achterwerk..

Tijd voor college!

Na college ging ik snel naar huis en maakte ik het avond eten klaar! Na het eten bereidde ik mijn werkgroep van morgen voor en daarna kroop ik lekker op de bank met een kop thee en twee kiwi’s. Het was lang geleden dat ik een kiwi had gegeten, terwijl ik het juist zo lekker vind! De gele kiwi’s zijn mijn favoriet, maar ik ben soms een beetje gierig/studentikoos (oeps!) dus koop ik toch maar de goedkopere groene. Ook lekker!

Donderdag

Donderdagavond zouden we aardappeltjes uit de oven eten. Wij hebben niet zo’n sterke oven (een combi-oven namelijk), waardoor dat altijd erg lang duurt om klaar te maken. Aangezien ik ‘s avonds laat klaar zou zijn op de uni, besloot ik ‘s middags de aardappeltjes vast klaar te maken.

Ik ben dol op mijn badjas. Ik vind het heerlijk om te douchen, me op te maken en in plaats van me aan te kleden, nog even in mijn badjas te zitten. Deze roze badjas zullen jullie nog vaak voorbij zien komen.

Op het moment ben ik licht ‘verslaafd’ aan gekookte eitjes! Ik vind het opeens zo lekker. Zeker met zout erop. Jammie!

Donderdag had ik een tweede gesprek bij Coffeelovers, waar ik uitgenodigd werd om volgende week een dag mee proef te draaien. Daar had ik wel een effen donkere blouse voor nodig, dus die bestelde ik snel eentje bij de H&M. Een basic zwarte blouse is altijd fijn om te hebben en gelukkig kreeg ik ook nog wat korting.

Vrijdag

De laatste dag van de week alweer! Vandaag had ik vrij en ik begon mijn dag rustig. Heel de week sliep ik al super slecht en toen ik vrijdag wakker werd voelde ik me dan ook niet erg fit. Ik deed daarom rustig aan en rommelde wat in huis. Ik ontbeet met een wrap met een gebakken eitje.

Ook pakte ik de trein naar Brabant. Over het algemeen gaan we niet iedere week terug naar Brabant, maar de afgelopen en aankomende weken kwam het zo uit van wel. Het was nogal druk in de trein, maar gelukkig kon ik nog zitten.

Ik moest even wachten op Kenny op het station (ik had per ongeluk een trein te vroeg genomen..) dus kocht ik wat te drinken. Ik vind groene ice-tea heel lekker en probeerde deze smaak eens uit. Ik vind jasmijnsmaak altijd erg lekker en deze versie beviel goed. Lekker zoetig!

Vanuit Limburg gingen we naar Tilburg, om naar de studio van een vriend van ons te gaan kijken. Daarna gingen we met vrienden bij ‘Brandpunt’ zitten om wat te eten.

Ik besloot voor biefstuk te gaan. Ik ben geen grote vleeseter en eet regelmatig vegetarisch, maar een stuk vlees zo nu en dan blijf ik lekker vinden. Vind het wel altijd jammer dat er bij dit soort gerechten zo weinig groenten zitten.. Dat miste ik wel!

En uiteindelijk deden we ook nog een paar drankjes! Rond middernacht gingen we naar huis, na een erg gezellige avond! Maar voordat we gingen namen we nog afscheid van een vriend die naar het buitenland gaat. Veel buitenlandervaringen (van anderen dan..) staan er op de planning dit jaar!

Daarmee kwam deze week alweer ten einde! Ik hoop dat voor aankomende week wat meer slaap op de planning staat en ook is het mijn laatste week met Kenny in Maastricht, want hij vertrekt woensdag 1 maart naar Aruba! Dus we genieten nog even samen.

Tot volgende week!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties