Levende Loes #36 – Leuke pakketjes & start van een nieuw blok

Hoi allemaal! Deze week begon mijn nieuwe blok weer, dus begon ik weer flink met studeren na een aantal fijne dagen aan zee. Ook werd ik deze week blij gemaakt met een heleboel leuke pakketjes! Lees snel verder!

Na ons weekendje aan zee, wat je vorige week kon zien, waren we nog een nachtje in Brabant. Natuurlijk moest ik ook even knuffelen met Harry! Verder genoot ik van het extra uurtje slaap door de wintertijd en begon ik vast aan mijn sinterklaassurprise. Zondag was het tijd om weer naar huis te gaan!

Maandag begon mijn nieuwe blok, wat geheel in het teken staat van staats- en bestuursrecht. Nu is dit niet bepaald mijn favoriete onderdeel, maar tot nu toe valt het mee gelukkig.

Deze week kwamen heel veel leuke pakketjes binnen, waaronder mijn bestelling van the Ordinary. Daarin zaten onder andere deze twee foundations, die ik afgelopen dagen heb geprobeerd.

Van het weekend had ik het met mijn moeder over de leuke pannenkoekenplantjes en ze stuurde me deze week een foto dat ze er eentje gekocht had voor me, zo leuk! Ook kwam dit leuke telefoonhoesje van AliExpress binnen. Nu heb ik wel weer even genoeg nieuwe telefoonhoesjes, haha..

Ik mocht voor het eerst een item ontvangen van Hunkemöller voor een samenwerking, super leuk! Als het goed is komt het artikel met dit item aanstaande vrijdag online.

Ik droeg deze week mijn nieuwe rode trui van H&M en ik ben er zo blij mee! Vind de knalrode kleur heel leuk en vrolijk. Deze week was het opeens ook een stuk kouder, dus lekkere truien waren een must!

Ik pakte deze week het waterverven ook weer een beetje op. Mijn verf lag alweer een tijdje te verstoffen in de kast, wat zonde is, want ik vind het juist zo leuk! Deze week had ik weer wat vrije tijd, dus ik haalde mijn spulletjes weer tevoorschijn.

Een aantal foodfoto’s van deze week! We aten onder andere een hele lekker poke bowl, ik maakte een salade met krieltjes en vrijdag luidden we het weekend in met quesadillas.

Mijn weekend begon vrijdag goed met een pakketje wat ik binnen kreeg van Elize! Ik had een winactie bij haar gewonnen en kreeg dus een aantal leuke items toegestuurd. Ik heb super veel zin alles te gaan proberen!

Mijn blok is weer begonnen, wat betekent dat het nog maar 7 weken duurt tot de kerstvakantie! Stiekem ben ik al een beetje aan het aftellen, oeps.. Door dit koude weer raak ik beetje bij beetje in de kerststemming! Kijk jij stiekem ook al uit naar Kerst?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
22 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Oui Nathalie
2 jaren geleden

Oh heerlijk! Ik heb net vakantie gehad maar kijk ook alweer zo uit naar de volgende!
Super leuk dat je een samenwerking hebt met hunkemoller!

Liefs, Nathalie

Daphne
2 jaren geleden

Aaah ben benieuwd naar je pakketje van Hunkemoller!

www.irispraat.nl
2 jaren geleden

Oeeh leuke pakketjes! Ben benieuwd naar je Hunkemoller samenwerking.

Rosita Elise
2 jaren geleden

Leuke week! En wat super tof die samenwerking van de Hunkemöller! Ben benieuwd naar je artikel! Succes met aftellen naar de kerstvakantie Hahaha!

Larissa+Daily+Struggles
2 jaren geleden

Wat een leuke blog weer!

Ja ik ben ook al aan het aftellen tot kerst. Kan stiekem ook al genieten van vroege kerstliedjes.

Rebecca+Denise
2 jaren geleden

Oeee heel heel benieuwd naar je pakketje van Hunkemoller!

Romy
2 jaren geleden

Wat tof van die samenwerking! Ik ben echt heel benieuwd naar de inhoud van het Hunkemöller-pakket. Ik vind dat ze daar altijd zulke fijne producten hebben. Spannend dat er weer een nieuw blok is begonnen en zo fijn dat de kerstvakantie nu echt steeds iets dichterbij komt 🙂

Iris+Jonet
2 jaren geleden

Wat een gave trui! Hij staat je echt goed! En ik ben ook erg benieuwd naar de foundations

Rosan Castien
2 jaren geleden

Haha, mijn moeder is ook zo enthousiast over haar pannenkoekenplantje (ze zijn stiekem ook wel heel leuk)!

Lana
2 jaren geleden

Leuke diary! Tof dat je een samenwerking hebt met Hunkemöller. En die rode trui is heel gaaf, echt een pop of colour in een look. Ik heb deze week mijn eerste diary online gezet! Vind het altijd leuk om zo een kijkje in het leven van de persoon achter de blog te krijgen.

Nina Simplynspecial
2 jaren geleden

Ben benieuwd wat je hebt ontvangen via Hunkemoller 🙂 Ik heb ook een pakketje gehad van ze. ZO blij mee, hihi. Wat is Harry een schatje <3