Lijstje – 5x Fijne dingen aan slapen in een hotel

Ik vind het heerlijk om te reizen en dit gaat regelmatig gepaard met slapen in een hotel. Ik kan super erg genieten van zo’n overnachting, dus vandaag deel ik 5 fijne dingen aan slapen in een hotel!

#1 Een hotel betekent vakantie!
Natuurlijk is dit niet altijd waar, maar vaak betekent een hotel wel dat je vakantie hebt of een weekendje weg bent. En wie wordt er nou niet blij van vrije dagen? Of het nou in Nederland is, of in het buitenland, niets is leuker dan met je koffertje een hotel binnen lopen en zeggen dat je een kamer geboekt hebt!

#2 Een bed wat je niet zelf op hoeft te maken
De eerste is meteen een hele suffe eigenlijk haha, maar ik geniet er zo van als ik mijn eigen bed niet op hoef te maken! Als je in een hotel slaapt, is er natuurlijk iemand die dat voor je doet en als je bed zo perfect opgemaakt is, is het natuurlijk extra fijn om ‘s avonds lekker je bed weer in te kruipen!

#3 Een bad waar je uren in kan en mag liggen
Thuis hebben wij alleen een douche, maar ik kan ook super erg genieten van een lekker bad! Als ik in een hotel ga slapen en weet dat er een bad is, ga ik ook altijd even langs Lush. Want ik moet natuurlijk wel een lekkere bruisbal inslaan als ik een bad ter beschikking heb! Mijn favoriet is the Comforter van Lush, dat is een bubble bar die lekker veel schuim geeft. Zo fijn!

#4 Niks hoeft, alles mag
Dit vind ik misschien wel het allerfijnste aan in een hotel slapen. Een hotel staat voor mij gelijk aan een weekendje weg of een vakantie en tijdens zulke dagen ben je even weg van alles en kan je helemaal je eigen plan trekken. Of je nou een middagdutje wil doen, urenlang in bad wil liggen of lekker wil gaan dineren, in een hotel kan het allemaal! Niks fijner dan er even tussen uit zijn en ultiem tot rust komen.

#5 Uitgebreide hotelontbijtjes
Als ik naar een hotel ga, kan ik al weken uitkijken naar het hotelontbijt. Ik ben dol op eten (als dat nog niet duidelijk was, haha) en kan dus ook super erg genieten van een uitgebreid ontbijtje. Even niet je saaie bakje cruesli met yoghurt, maar een lekkere eitje, croissantje of vers fruit.

Door het schrijven van dit artikel heb ik weer helemaal zin om op vakantie te gaan, haha. Helaas is dat voor mij nog ver weg, maar misschien kan ik nog wel een weekendje weg plannen binnenkort! Heb jij fijne vakantieplannen op korte termijn?

Misschien vind je dit ook leuk?

16
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Levende LoesIrisIvonAnnaSimone Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Ja, hotels zijn zo fijn! Ik vind het heerlijk om een lekker groot bed te hebben en een mooie locatie. Ik heb een paar keer hotelkamers met een erkertje gehad en dat vind ik altijd zo tof.Een bad is minder mijn ding. Ik sta toch het liefst onder de douche en vind het altijd een beetje aanklooien om in een bad te douchen, haha 😉 #firstworldproblems

Jonna@burgertrutjesNL
Gast

Oh i love nachtjes weg in een hotel! Wij gaan met de Feestdagen chillen in een luxe suite met bubbelbad en uitgebreid ontbijt. Love it!

www.irispraat.nl
Gast

Ik vind de gedachte aan weg zijn alleen al heel chill, haha. Even geen werk. En ik vind een hotelbed altijd zo lekker wit en crispy 😀

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Niets hoeven, dat is voor mij ook echt vakantie! Helaas moet ik er ook nog even op wachten 😉

Simone
Gast

Jaaa ik ben gek op slapen in hotels en de allergrootste reden is toch wel de heerlijke ontbijtjes!

Anna
Gast

Wat een leuk artikel, heel herkenbaar! Ik ben ook dol op hotel ontbijtjes! <3

Ivon
Gast

Mijn favo dingen nog:
– Het dekbed in een hotel lijkt altijd zoveel lekkerder en meer fluffy te zijn dan je dekbed thuis
– De mini douch-gels en zeepjes om mee te nemen hihi!

Iris
Gast

Ik ga volgende week weer in een hotel slapen. Ik vind dit altijd heel leuk, omdat het inderdaad aan vakantie doet denken 🙂