Levende Loes #37 – Een gezellige high tea & sweater weather

Afgelopen week was het opeens ontzettend koud.. De winter lijkt nu toch echt dichtbij te zijn! Wel at ik een heleboel lekkere dingen en haalde ik ook veel fijne truien tevoorschijn. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Zaterdag moest ik heel de dag werken en ‘s avonds kwam Donna naar Maastricht. Samen gingen we eten bij Dadawan (ja, again..). Het was een super gezellige avond met lekker eten en cocktails. Toen we terug thuis waren maakten we vast een beginnetje met de hapjes voor de dag erna. Ik organiseerde namelijk een verlate verjaardags high tea!

Zaterdag maakten we eerst wat outfitfoto’s, die gaan jullie over een tijdje zien, en maakten we daarna de rest van de hapjes klaar.

Ook kreeg ik nog een super mooi verjaardagscadeautje, namelijk dit highlighter palette van Urban Decay! Ik heb super veel zin om hem te gaan gebruiken en ik ga hem ook zeker voor jullie reviewen.

Uiteindelijk zag de tafel voor de high tea er zo uit! Heel veel lekker zoetigheden en hartige hapjes. Ook maakte ik nog een grote pan courgettesoep. Ik ga over een tijdje een inspiratie-artikel delen met wat van deze hapjes!

Deze week was het ontzettend koud, dus ik haalde flink veel lekkere truien tevoorschijn. Ook kreeg ik een kraagje binnen AliExpress, maar ik ben er nog niet helemaal aan gewend.. Ik weet niet of ik het nou leuk vind of niet..

Ook had ik deze week opeens zo’n good hair day! Heel stom, maar het maakt me soms zo blij als je haar opeens perfect zit, haha. Reden voor een selfie dus!

Niet heel veel foto’s deze week, maar ik was behoorlijk druk bezig met werken en studeren. Hopelijk vonden jullie het toch leuk om te zien! Hebben jullie ook wel eens een high tea georganiseerd?

 

Misschien vind je dit ook leuk?

24
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
12 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Levende LoesAmanda | stylevhibesJosineJudithLaura Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wat leuk dat je een high tea had deze week! Ik ben heel benieuwd naar de outfitfoto’s die jullie hebben gemaakt 🙂 En zo’n good hair day kan mij ook altijd echt gelukkig maken. Zo fijn als je haar een keer perfect zit 🙂

Simone
Gast

Oooh dat highlighter palette! Heel benieuwd naar je review. De high-tea ziet er ook super goed uit!

AroundSan
Gast

Oeeeeh wat ziet die high tea er lekker uit! Ik vind dat kraagje trouwens erg leuk staan hoor. Zeker in combinatie met die twee truien! 🙂

Lana
Gast

Die high tea ziet er echt super goed uit :). En vind je sweater met croissant quote leuk, ook met het kraagje eronder!

Susan
Gast

High tea ziet er goed uit!! Wat een prachtige foto trouwens van jou, in de side bar. Was mij nog niet eerder opgevallen 🙂

Rosita Elise
Gast

Ik vind je haar er altijd goed uit zien hoor Loes! Haha pracht kind ben je! LIEFS

Anna Gerrie
Gast

Ohh heerlijk zo’n high tea! Ik ben wel eens naar een high tea geweest, maar nog nooit zelf gemaakt. Heel leuk gedaan.

Lianne
Gast

De high tea ziet er gezellig en lekker uit. Ik heb weleens een high tea gedaan met zo’n 40 vrouwen uit het dorp. Iedereen nam wat lekkers mee en het was erg gezellig!

Laura
Gast

Love a good hairday! Gelukkig heb ik weinig bad hairdays, maar soms zit het extra goed. Heerlijk is dat inderdaad! Wat een mooi verjaardagscadeautje nog zeg! Ben benieuwd naar de review! Highteas heb ik zeker vaak georganiseerd met vriendinnetjes! Meestal neemt iedereen dan wat lekker mee! Houd ervan!

Judith
Gast

Wat een leuke trui die met croissant! En inderdaad een good hair day zeg!!

Josine
Gast

Alsnog gefeliciteerd! En wat een grave trui (die croissant trui). En good hair days, daar zijn selfies toch voor uitgevonden haha! Liefs Josine

Amanda | stylevhibes
Gast

Die high tea ziet er heel erg goed uit! Leuk artikel:)