Inspiratie – 5x Essentials voor een date night thuis

Aan een date night denk je misschien snel aan een avondje naar de bioscoop of lekker uit eten, maar ook thuis kun je een leuke date night organiseren! Vandaag deel ik daarom vijf essentials voor een date night thuis. En deze tips kun je natuurlijk ook gewoon gebruiken voor een lekkere me-time avond thuis!

#1 Geurkaarsen
Ik ben, zeker in de herfst en winter, dol op geurkaarsen! Ze ruiken lekker en creëren meteen een stukje sfeer, win-win situatie dus. Zet wat kaarsen aan in huis en het is meteen een stuk gezelliger! Mijn favoriete geurkaarsen zijn van Ikea, maar ook die van Rituals vind ik heel lekker ruiken.

#2 Iets te eten & drinken
Bij een gezellige avond hoort natuurlijk ook iets lekkers te eten en drinken! Je kunt natuurlijk gewoon een lekker drankje, zoals thee of een wijntje, halen in de supermarkt, maar het is natuurlijk nog veel leuker om zelf wat te maken. Zo verkochten ze een tijdje geleden bij de Lidl speciale kruiden voor in je Gin Tonic, waarmee je dus je eigen lekkere drankje kan maken. Ook is het natuurlijk altijd leuk om samen te koken of iets te bakken! Dan heb je dus meteen iets lekkers en een activiteit.

#3 Outfit
Of je nu kiest voor een cosy outfit met een lekkere trui/pyjama, of juist iets specialers, Hunkemöller heeft heel veel mooie items in haar collecties en voor ieder wat wils! Eind oktober heeft Doutzen Kroes haar eigen collectie uitgebracht, genaamd Doutzen’s Stories. Deze collectie bevat heel veel mooie lingerie en pyjama items. Ik heb de prachtige kimono die je hier boven ziet mogen ontvangen en ik ben heel erg onder de indruk van de kwaliteit. Het kant is ontzettend mooi en de kimono zelf is gewoon ontzettend chique en mooi afgewerkt. Deze collectie van Doutzen Kroes is dus zeker het bekijken waard, want ze verkopen nog veel meer mooie items! De collectie is natuurlijk perfect voor een date night, maar ook ook heel mooi om jezelf cadeau te doen.

Alle items van de Doutzen Kroes collectie vind je hier. De kimono die ik laat zien is verkrijgbaar voor €49,95.

#4 Netflix
Voor mij hoort bij een date night toch ook echt Netflix! Niets fijner dan even weg zijn uit het gewone leven en je helemaal kunnen inleven in een spannende film, grappige serie of interessante documentaire. Het aanbod van Netflix is super divers, dus waar je ook naar op zoek bent, je zult altijd wel wat vinden. En voor inspiratie kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen in mijn Kijkende Loes rubriek! Leg vooral ook je telefoon aan de kant, zodat je niet de neiging hebt daar heel de tijd op te kijken, want dat is natuurlijk een beetje jammer..

#5 Gezelschapsspelletje 
Heb je nou geen zin in Netflix, kies dan eens voor een gezelschapsspelletje! Het klinkt misschien een beetje saai, maar er zijn heel veel leuke spellen en zo ben je gezellig samen bezig zonder naast elkaar op de bank te zitten. Op de foto zie je een aantal kaartjes van het spel ‘Beasty Bar’, wat ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik heb het zelf nog niet gespeeld, maar vind het wel heel leuk klinken! Let er wel op dat je een spel kiest wat geschikt is voor twee personen natuurlijk, anders heb je er helaas nog niets aan!

Vijf handige tips voor een date night thuis, hopelijk heb je er wat aan! De collectie van Doutzen Kroes is echt prachtig, dus ik ben benieuwd of je een kijkje gaat nemen of dat je misschien zelfs al een item in huis hebt. Ook hoor ik graag van jullie of jullie nog aanraders hebben voor leuke gezelschapsspelletjes! Laat het me weten in de reacties!

Dit artikel bevat een product wat ik ter review heb mogen ontvangen.
Alle meningen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
21 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Simone
2 jaren geleden

Wauw! Ik vind je kimono echt super mooi. Sowieso is de hele collectie echt prachtig!

evelien
2 jaren geleden

Wat een leuk artikel! Ik vind kimono’s altijd zo mooi. <3
Deze is ook echt prachtig!
Liefs,
Evelien

Chelsey
2 jaren geleden

Ik hou van date nights thuis! Hoef je de deur ook niet uit hihi. Die kimono is zo mooi, die wil ik ook nog hebben!

Lieke
2 jaren geleden

Die kimono is echt prachtig!

Babs
2 jaren geleden

Wat een prachtige kimono!Ik loop altijd in zo een heerlijke vormeloze, wel warme, badjas maar in zoiets voel je je heel rijk denk ik!

Romy
2 jaren geleden

Jeetje, die kimono is echt onwijs mooi! Ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent. Een bordspel vind ik ook een leuk idee voor een date night! Nu moet ik alleen nog een date vinden, haha 😉

Sanne
2 jaren geleden

Ik zou eerder de tv weglaten en een spelletje spelen. Zo heb je meer plezier van de datenight en kan je even bij babbelen.

Laura
2 jaren geleden

Dit zijn ook wel allemaal dingen die ik met een date-night doe! Die kimono is echt heel mooi trouwens!

Florentine
2 jaren geleden

Wat een heerlijke ideetjes!!! Super leuke blog heb je ❁ ❀ ❃

Glamview
2 jaren geleden

Wat een leuk artikel heb je geschreven en fijne tips! De kimono vind ik echt prachtig <3

trackback

[…] samen met Hunkemöller en ik heb zelfs al eens een mooi item van ze mogen ontvangen, wat ik je in dit artikel liet zien. Toen ik op zoek ging naar een mooie nieuwe sportoutfit, besloot ik een kijkje te nemen […]