Stapelreview – Serum foundation & Coverage foundation van the Ordinary

Een tijdje geleden schreef ik voor het eerst een stapelreview en vandaag heb ik er weer eentje voor jullie! Dit keer met twee foundations van the Ordinary. Dit leuke merk is op het moment heel populair, dus ik testte een aantal producten voor jullie!

We beginnen met mijn blote billen gezicht, zonder make-up dus! Ik draag, als ik make-up draag, eigenlijk altijd een laagje foundation. Ik heb redelijk wat roodheden in mijn gezicht die ik graag bedek. Ook heb ik last van wat kleine oneffenheden, maar over het algemeen niet veel bijzonders. Ik zoek in een foundation dus vooral een mooie dekking die mijn gezicht egaliseert. Ik vind een natuurlijke finish en uitstraling heel belangrijk!

De eerste foundation die ik kocht is de Serum Foundation. The Ordinary omschrijft deze foundation als luchtig en medium dekking. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, maar omdat ik online bestelde was het een beetje lastig kiezen. Ik ging voor een van de lichtste kleuren (er zijn nog lichtere beschikbaar!) met een neutrale ondertoon. Dat is meestal wel een goede keuze voor mij. Allebei de foundations kwamen in een zelfde soort pompflacon wat ik heel fijn in gebruik vind, omdat de foundation hierdoor goed te doseren is en makkelijk te gebruiken is!

Dit is de foundation op mijn gezicht. Op de bovenste foto draag ik alleen de foundation, onder draag ik ook de rest van mijn dagelijkse make-up, dus concealer, wenkbrauwpotlood, poeder, bronzer, mascara en lipgloss. Ik vind de foundation inderdaad lekker luchtig, wat makkelijk aan brengt. Wel merk ik dat de foundation niet heel dekkend is, ik zou het eerder omschrijven als lichte dekking in plaats van medium denk ik. Ook vind ik dat de foundation iets aan de gele kant is, maar dat heeft dus te maken met de kleurkeuze. Als ik de rest van mijn foundation draag vind ik het best wel mee vallen qua geelheid!

De Serum Foundation is verkrijgbaar in 21 kleuren en kost €6,70 voor 30 ml.

De Coverage Foundation is bedoelt voor de wat zwaardere dekking en the Ordinary omschrijft hem dan ook als ‘full-coverage’. De structuur van deze foundation is iets minder waterig/vloeibaar dan de serum foundation, wat ik persoonlijk prettiger vindt aanbrengen. Ik kocht deze foundation een tintje donkerder dan de serum variant, om te kijken welke kleur beter matcht. Ook deze kocht ik met een neutrale ondertoon.

Als ik de foto’s terug zie, valt meteen de geelheid me heel erg op! De foundation lijkt op de foto’s echt een tint te donker en een beetje oranje zelfs. In het echt vond ik dit persoonlijk heel erg meevallen, alhoewel de 1.1 wel iets beter aan sluit dan deze donkerdere tint. Ik denk dat ik de volgende keer in ieder geval een foundation ga bestellen met een roze ondertoon, hopelijk sluit die nog beter aan! Ondanks de gele ondertoon die op de foto’s heel erg op valt, heb ik deze foundation met veel plezier gedragen. In het echt valt dit kleurverschil namelijk helemaal niet erg op en de foundation geeft me precies de dekking die ik zoek.

De Coverage Foundation is verkrijgbaar in 21 kleuren en kost €6,90 voor 30 ml. Iets duurder dan de serum foundation dus!

Van deze twee foundations vind ik de Coverage Foundation het fijnst, door de formule die iets steviger is en de iets zwaardere dekking. Ondanks de wat zwaardere dekking is de foundation als nog niet erg stevig, dus je hebt zeker geen vervelend gevoel op je huid. Als je juist wel houdt van een wat waterige substantie en een hele lichtere dekking, dan kan ik je de Serum Foundation zeker aanraden! Ik vind de foundations voor dit geld absoluut een aanrader, zeker omdat ze in zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Je kunt de producten van the Ordinary bestellen via de website van DECIEM of ASOS.

Ik ben heel enthousiast over deze foundations en ga zeker de Coverage Foundation nog bestellen in een andere kleur! Ik vind het heel fijn dat the Ordinary zoveel kleuren met verschillende ondertonen aan biedt, want zo is het makkelijker om een matchende kleur voor jou te vinden. Heb jij al eens een foundation van the Ordinary geprobeerd?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Vooral de Coverage Foundation klinkt als een heel goed product. Fijn dat de foundations goed zijn bevallen, op de kleur na, en dat ze zo budgetproof zijn. Ik kende dit merk nog niet, maar ga er eens naar kijken 🙂

Susan
2 jaren geleden

Ik ben zelf vooral fan van de serum foundation, maar vind de coverage ook fijn. Die is helaas niet heelmaal mijn goede kleur dus daarom pak ik hem ook niet zo vaak.

Rianne
2 jaren geleden

ik vind dat ze er beiden mooi uit zien! Ik heb zelf niet zoveel dekking nodig dus misschien ga ik de serum foundation misschien wel een keer proberen 🙂

Daphne
2 jaren geleden

Ik vind het juist heel mooi dat de eerste foundation niet helemaal dekt, want meid: dat heb je echt niet nodig!

Babs
2 jaren geleden

Fijn deze review! Ik ben steeds aan het twijfelen of ik een foundation van The Ordinary ga bestellen. Ik denk dat ik dan ook voor de dekkende variant ga. Het gele valt wel mee, maar ik zal dan ook liever toch voor een roze ondertoon gaan.

Annika
2 jaren geleden

Ik heb de hele badkamer vol staan met The Ordinary! Ik heb ook de beide foundations en ik vind ze ook heel fijn.

Gonny
Gonny
2 jaren geleden

Ik heb The Ordinary nog nooit geprobeerd… maar ben er wel erg benieuwd naar. Wat een leuke prijs!

Anna Gerrie
2 jaren geleden

Op de foto zie ik niets van de gele ondertoon hoor! Maar het lijkt mij wel moeilijk kiezen qua kleur op het internet. Hier wil ik de coverage foundation ook nog graag eens van proberen!

TypischKim
2 jaren geleden

Wauw, ik vind de foundations er echt mooi uitzien!