Favorieten van de Maand – November

November is voorbij, december is begonnen! Daarmee is de laatste maand van dit jaar alweer van start gegaan. Hoe snel is 2017 voorbij gevlogen?! Maar voordat december echt van start kan gaan, deel ik natuurlijk mijn favorieten van vorige maand nog met jullie!

#1 Essie Topless and Barefoot

Dit lakje van Essie kocht ik afgelopen maand voor de tweede keer, ondanks dat hij niet te verkrijgen is in Nederland. Ik kocht hem voor het eerst in Amerika en het is echt de perfecte kleur. Heel mooi licht roze, maar wel dekkend. Perfect voor de zomerse dagen, maar ook juist heel chique voor het najaar! Jammer genoeg is deze prachtige kleur dus niet te verkrijgen in Nederland, maar ik heb hem weten te scoren via de Duitse Amazon!

#2 Rode trui van H&M

Je kon deze trui ook al zien in mijn outfitpost van een tijdje geleden, maar ik wilde hem hier ook nog even noemen! Deze trui van H&M is heerlijk warm en de kleur maakt hem super vrolijk en herfstig. Ik vind rood sowieso een hele toffe kleur, het kan je outfit echt opvrolijken. Ik krijg ook veel complimentjes over de kleur, dus dat maakt deze trui nog leuker natuurlijk!

Deze trui van H&M kostte €19,99.

#3 Regenjas van America Today

Afgelopen weken was het enorm regenachtig en koud in Nederland, dus mijn regenjas van America Today kwam heel goed van pas! Ik fiets veel en aangezien ik het niet echt fijn of veilig vind om dan een paraplu te gebruiken, was deze jas heel erg handig. Hij is vrij dun, maar met een sjaal, warme trui en handschoenen, kun je hem ook nog prima dragen tijdens deze tijd van het jaar. De kleur is trouwens iets groener dan op de foto, wat hem ook heel leuk maakt, want de pastelkleur is heel uniek.

Dit is de ‘Janet’ regenjas van America Today in de kleur ‘Sage’. Hij kost €59,99.

#4 Real Techniques Expert Face Brush

Real Techniques is een kwastenmerk wat niet meer weg te denken is in de beautywereld en ook ik ben er groot fan van! De afgelopen maanden gebruikte ik vaak mijn beautyblender om mijn foundation aan te brengen, maar ik vond het wel handig om een foundationkwast mee te nemen, omdat dat beter in mijn toilettas past. Deze Expert Face brush heb ik jaren met veel plezier gebruikt, dit is mijn tweede al, en inmiddels gebruik ik hem dus ook weer heel graag. Deze kwast brengt je foundation mooi egaal aan en werkt super snel.

Deze kwast van Real Techniques kun je onder andere kopen via Wehkamp voor €14,99.

Twee beautyfavorieten, twee fashionfavorieten, een perfecte verdeling in dit artikel dit keer! Begin januari zie je de laatste favorieten van dit jaar alweer. Vinden jullie het leuk als ik ook nog een artikel maak met mijn ultieme favorieten van 2017? 

Misschien vind je dit ook leuk?

22
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
11 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Levende LoesRosita ElisejouvenceFabienne, EnjoyyourownbeautyNatascha - BeautyOpinie Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Jessica J.
Gast

Grappig, ik gebruik toevallig nét foundation – daar moet een mens 28 voor geworden zijn – en doe dat ook met de Expert Face Brush. Wat een topding!

Babs
Gast

Die trui vind ik zo leuk! Ik heb eigenlijk nauwelijks truien, behalve dan een van Heidi Klum in kobaltblauw. Rood vind ik ook een lekkere warme en vrolijke kleur!

Anna
Gast

leuke favorieten! Ik heb ook een rode trui en dat is momenteel ook mijn favoriet! <3

Elke
Gast

Wat een leuke favoriete! Vooral die trui is zeer mooi!

Marloes
Gast

Oh die regenjas is zo leuk! Ik heb hem ook wel eens gezien in het geel, lijkt me ideaal tijdens de Nederlandse regenbuien. Een 2017 favorieten artikel zou ik trouwens erg leuk vinden 🙂

Romy
Gast

Die trui is echt heel mooi en waarschijnlijk ook heerlijk warm. En wat een toffe regenjas! Over de kwasten van Real Techniques heb ik al veel goeds gehoord. Daar ben ik ook wel heel benieuwd naar.

Sandra
Gast

Waaauwie, liefde voor die te gekke jas! Dat dat een favoriet is begrijp ik helemaal hoor. Tof ding! ♡

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Wat een toffe regenjas zeg, heel mooi die kleur! Ik zou het zeker leuk vinden als je je favorieten deelt maar ik ben de mijne dan ook al aan het samenstellen haha.

Fabienne, Enjoyyourownbeauty
Gast

Wat een leuk artikel Loes!

Liefs
x

jouvence
Gast

Fijne favorieten. Ik wil ook graag een keer een kwast van Real Techniques proberen, al zo veel goede dingen over gelezen.

Rosita Elise
Gast

Die regenjas heb ik serieus ook aangehad in de winkel! Wat fijn dat hij jou zo goed bevalt! Je rode trui staat je prachtig!!

Liefsss