Levende Loes #38 – Nieuwe fashion favoriet & adventkalender opzetten

Deze week bestond vooral uit veel studeren en werken en ik werd ook nog eens behoorlijk verkouden.. Veel heb ik dus niet vast gelegd, maar toch deel ik vandaag een aantal foto’s met jullie!

Vorige week zaterdag was het de 11de van de 11de, wat de aftrap van het Carnavalsseizoen betekent! In Maastricht wordt dat natuurlijk groots gevierd en zelfs ‘s ochtends om 9 uur, door de regen en de kou, liepen mensen al richting het Vrijthof. Ik ging zelf een dag werken! Mijn weekend bestond voornamelijk uit werken, maar mijn ouders kwamen ook gezellig op visite (hoi pap!).

Ook al is het pas november, ik besloot mijn adventkalender van Rituals al op te zetten! Ik vind dit zo’n leuk concept! Ik kan niet wachten tot 1 december, haha.

Tijdens lange collegedagen zijn lekkere snacks meer dan welkom! Ik ging voor een sapje (met stoofperen, zo lekker!) en een reep die heel spannend klonk maar eigenlijk nogal tegen viel..

Ook kon ik deze week de zakdoekjes, paracetamol en bouillon weer tevoorschijn halen, want ik werd super verkouden.. Mijn stem werd dus weer zwoel, mijn ogen tranend en mijn hoofd ontploffend, haha!

Zeker als je ziek begint te worden, ben ik dol op lekkere cosy outfits. Deze week trok ik voor het eerst dit fijne rode vest aan van Sissy Boy en het liefst zou ik er in gaan wonen! Zo lekker warm.

De week sloot ik af met een prachtig zonnig Maastricht! Ook al was het koud, het leverde wel een mooi plaatje op. Bovendien vind ik de zonnestralen tijdens de herfst en winter juist het fijnst.

Een beetje een saaie week qua foto’s.. Volgende week maak ik het goed met extra veel foodfoto’s! Hopelijk neem je dan weer een kijkje! Ben jij dit jaar al getroffen door de griep, of ben je nog geen slachtoffer geworden van een verkoudheid?

Misschien vind je dit ook leuk?

24
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
12 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Levende LoesKimIriswww.irispraat.nlMevrouw Marloes Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wat rot dat je ziek was deze week! Ik zie inderdaad veel mensen om me heen kwakkelen de laatste weken. Zo’n lekker warm vest is dan in ieder geval onmisbaar 🙂 Wat leuk, die adventkalender van Rituals! Ik ben heel benieuwd naar de cadeautjes die eruit tevoorschijn komen.

Susan
Gast

Zo leuk die adventskalender!! Ik wil er eigenlijk ook heel graag eentje..

Rosita Elise
Gast

Zulke weken heb je wel eens! Vind je vest echt mega leuk zeg! En studeren is natuurlijk ook erg belangrijk! Liefs

Babs
Gast

Ik kan ook bijna niet wachten met de adventskalender! Zo leuk! Ik zie dat soepje en direct zin in. Lekker warm!
En stoofpeertjes, die vind ik ook zo lekker. Als ik het sapje spot neem ik hem mee.

Simone
Gast

Wat leuk je nieuwe vest! Echt balen dat je ziek werd, maar zo’n fijne comfy outfit is dan extra fijn!

Judith
Gast

Vervelend dat je zo verkouden bent geworden! Hopelijk gaat het nu alweer iets beter 🙂

Sija
Gast

Balen dat je verkouden bent geworden:( Wel een reden om nog meer van die lekkere gezonde sapjes te drinken haha! Die met stoofperen klinkt heerlijk!

Ivon
Gast

Ik ben deze herfst ook al een keer goed ziek geweest ja blehh!
In den bosch wordt 11/11 ook al goed gevierd, en ik heb er dan ook fanatiek aan meegedaan haha.
En leuk he die Adventkalenders, ik heb er ook twee klaar liggen.. nog een paar daagjes!!!

Mevrouw Marloes
Gast

Die adventskalender ziet er heel leuk uit! Dat vest ziet er ook echt fijn uit, zeg 🙂 Ik ben nog steeds op zoek naar zo’n vest.

www.irispraat.nl
Gast

Ooooh de adventkalender… ik zou me echt niet in kunnen houden haha :’)

Iris
Gast

Oh my! Die adventskalender ziet er zooo gaaf uit! Ik ben benieuwd wat er allemaal in zit!

Kim
Gast

Wauw die laatste foto is echt prachtig! Ik was vorig jaar voor het eerst in Limburg (en een dagje naar Maastricht) en vond het zo leuk daar! Ahh de Rituals adventskalender – jaloers, haha. Ben benieuwd wat er allemaal inzit 🙂