Levende Loes #39 – Spontaan naar het theater, 5 jarig jubileum & heel veel foodfoto’s

Happy monday! Ben je klaar voor een heleboel foodfoto’s en gezelligheid? Want dat heb ik deze week voor jullie! Ik heb een hele leuke week gehad met vrienden, familie en natuurlijk Kenny! Ready? Let’s go!

Zaterdag stond grotendeels in het teken van eten, net zoals zondag.. Eigenlijk heel het weekend dus, haha! Ik ging zaterdagmiddag high choc’en (leuk woord) met vriendinnen, wat een goed begin was van het weekend. Heel veel lekkers en gezelligheid!

Zaterdagavond stond in het teken van zelfgemaakt eten, aangezien er vrienden langs kwamen. Kenny en ik waren aan het beurt om te koken, maar ik was vooral verantwoordelijk voor de tafelschikking, haha.

Het resultaat! Een trio van bruschetta, carpaccio en zalm als voorgerecht. Witvis in een jasje van ham als hoofdgerecht. En een stoofpeertje met kaneelijs en een zelfgemaakte kletskop als toetje. Jammie!

Zondag liep ik door de heerlijke herfstzon naar de markt. Wat was het deze week vaak lekker weer! Ook al regende het ook veel, ik genoot wel van de zonnestralen. En Breda is ook heel fotogeniek!

Lunchtijd met een vriendin die ik al veeel te lang (lees, meer dan een jaar) niet gezien had! We kennen elkaar al heel ons leven, dus die vriendschap verwatert gelukkig niet zomaar.

De linkerfoto maakte ik vooral omdat mijn haar zo crazy was haha, maar ik vond het stiekem wel leuk! Mijn outfit was niet heel spannend, namelijk een H&M trui en jeans. Dit is wel zeker een van mijn favoriete truien, want hij is zo heerlijk zacht. De rechter outfit was donderdag, date night! Ik droeg een jurkje van H&M en laarzen van TOPfashion.

Ik bestelde deze week voor het eerst iets bij Hudson’s Bay. Mijn primer potion van Urban Decay was nodig aan vervanging toe, aangezien de substantie totaal veranderd was. Ook was mijn Biosilk bijna op, dus ik besloot eens Moraccanoil te proberen!

Donderdagavond was het date night, omdat Kenny en ik 5 jaar samen waren! We besloten last minute naar de musical over Annie M.G. Schmidt te gaan, met Simone Kleinsma als Annie. We kochten een dag vantevoren de kaartjes pas, maar hadden zeker geen spijt. Het was zo’n goede voorstelling! En een leuke manier om ons jubileum te vieren.

Met ons jubileum sluit ik dit fotodagboek af! Volgende week zien jullie onder andere 2 sinterklaasavondjes en verder heb ik nog niet heel veel plannen. Maar dat is voor volgende week, kom je dan ook weer lezen?

Misschien vind je dit ook leuk?

24
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
12 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Levende LoesLindsey BeljaarsBabsLanaLianne Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Gefeliciteerd met jullie vijfjarig jubileum! Wat leuk dat jullie naar de musical van Annie M.G. Schmidt zijn geweest. Die lijkt mij ook erg mooi! Leuk idee ook, zo’n etentje thuis inclusief mooi gedekte tafels 🙂 Ik kan me voorstellen dat dat een groot succes was.

Rosita Elise
Gast

Gefeliciteerd met jullie 5 jaar samen! Die Musical lijkt me echt super leuk zeg! Ik hou sowieso wel van musicals haha! En wat een hoop food zeg! krijg er spontaan trek van! omnomnom! Fijne week weer Loes!

Judith
Gast

Dat broodje ziet er echt heeeerlijk uit! Ik had dit artikel niet net voor lunchtijd moeten lezen haha 🙂 Leuke week heb je gehad!

Lieke
Gast

Wat een leuk en druk weekje heb je gehad! Jullie diner zag er heerlijk uit zeg hmm. En wat leuk dat jullie je jubileum op deze manier gevierd hebben.

Rebecca+Denise
Gast

Oe die high choc ziet er wel erg lekker uit hoor, yum! Gefeliciteerd, vijf jaar samen <3 many years to come. Nu heb ik zin in stoofpeertjes hihi

Evelyn
Gast

Gefeliciteerd met jullie vijfjarige jubileum! Wat ziet het eten er lekker uit!

Simone
Gast

Gefeliciteerd met jullie jubileum. Wat een mooie tijd al!

Florentine
Gast

Gefeliiii! Vijf jaar, jeetje, wat een jubileum!!! Zo leuk van die voorstelling. En wat een heerlijke foodfoto’s komen er voorbij. Super leuk.

Lianne
Gast

Ohh, die high-choc, dat wil ik ook! 🙂

Lana
Gast

Gefeliciteerd met jullie jubileum! En door al die food foto’s krijg ik gewoon trek haha!

Babs
Gast

Gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum! Wat een leuk uitje, en al dat heerlijke eten!Ik ben benieuwd naar de primer potion van Urban Decay, en hoe de moroccan oil bevalt. Ik vind die van Biosilk ook zo lekker!

Lindsey Beljaars
Gast

Prachtig stukje daar hè, in Breda! Gefeliciteerd met jullie vijfjarig jubileum en wat ziet die High Choc er gezellig uit zeg.