Outfit – Lady in Red

Ook al zijn de bomen op veel plekken inmiddels grotendeels kaal, een aantal weken geleden zag ik nog heel veel prachtige herfstkleuren! Dat vroeg natuurlijk om het maken van outfitfoto’s! Kijk je mee?

Het is aardig koud inmiddels buiten, dus ik ben dol op lekkere truien. Zoals dit rode exemplaar van H&M! Ik vind de kleur ontzettend tof en vrolijk, maar ook heel geschikt voor de herfst. Ik krijg altijd veel complimenten als ik zo’n soort kleur draag en dat is altijd leuk natuurlijk, wie houd er nou niet van complimenten?

Van mijn ouders kreeg ik afgelopen verjaardag een nieuw leren jack! Mijn oude exemplaar droeg ik al sinds het begin van mijn middelbare school tijd (kuch, tien jaar geleden, kuch) en hij was al behoorlijke versleten. Tijd voor een nieuwe dus, want ik ben dol op leren jasjes! Je kan het zo leuk met alles combineren.

Chelsea boots zijn ook al een aantal jaar mijn grote favoriet in de herfst. Ze zijn zo makkelijk te combineren! Ik draag ze zowel bij nette outfits onder jurkjes bijvoorbeeld, als casual onder een jeans. Echt hele fijne schoenen!

Trui – H&M ♥ Leren jack – Arma ♥ Jeans – H&M ♥ Schoenen – ONLY Shoes via Zalando ♥ Kettinkje – AliExpress

Ik word zo blij van al deze mooie herfstkleuren! Herfst is en blijft toch wel een van mijn favoriete seizoenen. Kan jij ook zo genieten van de herfst, of ben je geen fan van ‘sweater weather’?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
27 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

De kleur rood staat je echt heel goed. Wat een mooie trui, zeker in combinatie met chic zwart! Gave outfit!

Lieke
2 jaren geleden

Staat je heel leuk! <3

Mylou
2 jaren geleden

Wat een leuke outfit! Super schattig kettinkje ook :). Ik kan ook echt wel genieten van de herfst (oké, behalve van de regen waar ik vanochtend doorheen moest dan).

Lana
2 jaren geleden

Leuke outfit, vind rood in een verder black outfit heel stoer staan! En ik ben super fan van sweater weather, leef dan zowat in mijn favoriete truien!

Anna
2 jaren geleden

Wat een leuk outfitje! Rood staat je goed 🙂

www.irispraat.nl
2 jaren geleden

Mooie foto’s Loes! Ik vind vooral je leren jack heel vet. Ben zelf al lang op zoek naar zoiets, maar ze zijn helaas vaak te kort voor mij.

Babs
2 jaren geleden

Rood was toen ik jonger was altijd mijn lievelingskleur. En rood is echt prachtig om zwart een beetje op te fleuren , heel mooi!Staat je goed!

Esra | Lipstick Addict
2 jaren geleden

I lovee sweaters, vind je outfit heel leuk!

Lindsey Beljaars
2 jaren geleden

Wat een super leuke outfit en leuke foto’s!

Sija
2 jaren geleden

Super leuke outfit Loes! Stoer en casual, daar hou ik van! Rood staat je mooi 🙂 Liefs, Sija

Natascha - BeautyOpinie
2 jaren geleden

Ik kan ook zo genieten van de herfst. Die kleuren inderdaad, ze staan zo mooi bij je rode shirt 🙂

Lesley
2 jaren geleden

Staat je erg goed! Ik vind die rode kleur er lekker uitpoppen! ERg mooi! 🙂

Rosita Elise
2 jaren geleden

Loessssss wat ben je toch een beauty! <3333333 Dat Rood staat je echt fantastisch! Vaker doennn!!!

trackback

[…] kon deze trui ook al zien in mijn outfitpost van een tijdje geleden, maar ik wilde hem hier ook nog even noemen! Deze trui van H&M is […]