Outfit – Overknee boots & cosy sweater

Weer tijd voor een outfitpost! Deze outfit heb ik al een aantal keer gedragen sinds ik de items gekocht heb, dus ik vond het tijd om hem met jullie te delen. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Al een tijdje vond ik de trend heel leuk waarbij grote truien gecombineerd werden met leren rokjes. Het rokje maakt de outfit chique en de trui maakt het weer wat meer casual. Die combinatie, daar houd ik wel van! Ik heb mijn trui hier trouwens een beetje gek in de rok gestopt, dat doe ik normaal wat anders haha.

Ook over the knee boots stonden al een tijdje op mijn wensenlijstje en voor mijn verjaardag begin oktober besloot ik ze voor mezelf te kopen. En ik ben er dol op! Ze zijn lekker warm en maken een outfit meteen wat specialer. Ik ben trouwens voor de platte versie gegaan in plaats van de versie met hak, dat maakt ze iets draagbaarder vind ik.

Trui – H&M ♥ Rokje – H&M ♥ Panty – Hema ♥ Laarzen – TOP Fashion ♥ Horloge – Michael Kors

Als ik deze foto’s zie verlang ik weer terug naar het fijne herstzonnetje! Nu is het toch echt wat te koud met zo’n dunne panty en ga ik eerder voor een wat dikker exemplaar, haha. Vinden jullie het ook leuk om truien te combineren met nettere items?

Misschien vind je dit ook leuk?

26
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
13 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Levende LoesTeddyJoanneNeverdullmomentsAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Rianne
Gast

wat gaaf die overknee boots! Staan erg mooi 🙂

Simone
Gast

Staat je echt héél leuk! Je laarzen maken het ook helemaal af. Stiekem staan ze nu ook op mijn lijstje!

Mariëlle
Gast

Wauwie, staat je echt heel goed 😀

Johanne
Gast

Moooi! Ik vind dit soort combinaties inderdaad heel leuk. Maakt het toch iets gangbaarder ofzo. Ziet er ook uit als een hele fijne trui.

Lieke
Gast

De outfit staat je onwijs leuk. Liefde voor je overknee boots <3

Mevrouw Marloes
Gast

Heel leuk die overknee boots! Ze staan je ook echt goed 🙂

Rosita Elise
Gast

Wat een super leuke look Loes! Staat je prachtig! Vind je rokje vooral erg leuk en die boots stoer! Ik zou dus zelf nooit zulke laarzen kopen; maar als ik het zo zie vind ik ze wel weer heel erg leuk zeg; mis toch maar is naar kijken! Mooie foto’s van je <3

Romy
Gast

Oeh wauw, echt een superleuke outfit zo! Ik vind dat rokje je heel tof staan en de trui maakt het inderdaad iets liever. Toevallig heb ik ook net zo’n zwart leren rokje besteld. Ben er heel benieuwd naar hoe die zal staan 🙂

Sija
Gast

Leuke outfit Loes! 🙂 Ik heb ook zo’n faux leren rokje, die ga ik dragen met kerst! Lekker casual & chic tegelijk!

Anna
Gast

Wat een leuke outfit! Ik ben dol op overknee boots <3

Neverdullmoments
Gast

Wat een toffe outfit!

Joanne
Gast

Leuke laarzen! Bij mij zakken ze altijd meteen naar beneden 🙁

Teddy
Gast

Wat staan ze je leuk, die laarzen!