Outfit – Overknee boots & cosy sweater

Weer tijd voor een outfitpost! Deze outfit heb ik al een aantal keer gedragen sinds ik de items gekocht heb, dus ik vond het tijd om hem met jullie te delen. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Al een tijdje vond ik de trend heel leuk waarbij grote truien gecombineerd werden met leren rokjes. Het rokje maakt de outfit chique en de trui maakt het weer wat meer casual. Die combinatie, daar houd ik wel van! Ik heb mijn trui hier trouwens een beetje gek in de rok gestopt, dat doe ik normaal wat anders haha.

Ook over the knee boots stonden al een tijdje op mijn wensenlijstje en voor mijn verjaardag begin oktober besloot ik ze voor mezelf te kopen. En ik ben er dol op! Ze zijn lekker warm en maken een outfit meteen wat specialer. Ik ben trouwens voor de platte versie gegaan in plaats van de versie met hak, dat maakt ze iets draagbaarder vind ik.

Trui – H&M ♥ Rokje – H&M ♥ Panty – Hema ♥ Laarzen – TOP Fashion ♥ Horloge – Michael Kors

Als ik deze foto’s zie verlang ik weer terug naar het fijne herstzonnetje! Nu is het toch echt wat te koud met zo’n dunne panty en ga ik eerder voor een wat dikker exemplaar, haha. Vinden jullie het ook leuk om truien te combineren met nettere items?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
26 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rianne
2 jaren geleden

wat gaaf die overknee boots! Staan erg mooi 🙂

Simone
2 jaren geleden

Staat je echt héél leuk! Je laarzen maken het ook helemaal af. Stiekem staan ze nu ook op mijn lijstje!

Mariëlle
2 jaren geleden

Wauwie, staat je echt heel goed 😀

Johanne
2 jaren geleden

Moooi! Ik vind dit soort combinaties inderdaad heel leuk. Maakt het toch iets gangbaarder ofzo. Ziet er ook uit als een hele fijne trui.

Lieke
2 jaren geleden

De outfit staat je onwijs leuk. Liefde voor je overknee boots <3

Mevrouw Marloes
2 jaren geleden

Heel leuk die overknee boots! Ze staan je ook echt goed 🙂

Rosita Elise
2 jaren geleden

Wat een super leuke look Loes! Staat je prachtig! Vind je rokje vooral erg leuk en die boots stoer! Ik zou dus zelf nooit zulke laarzen kopen; maar als ik het zo zie vind ik ze wel weer heel erg leuk zeg; mis toch maar is naar kijken! Mooie foto’s van je <3

Romy
2 jaren geleden

Oeh wauw, echt een superleuke outfit zo! Ik vind dat rokje je heel tof staan en de trui maakt het inderdaad iets liever. Toevallig heb ik ook net zo’n zwart leren rokje besteld. Ben er heel benieuwd naar hoe die zal staan 🙂

Sija
2 jaren geleden

Leuke outfit Loes! 🙂 Ik heb ook zo’n faux leren rokje, die ga ik dragen met kerst! Lekker casual & chic tegelijk!

Anna
2 jaren geleden

Wat een leuke outfit! Ik ben dol op overknee boots <3

Neverdullmoments
2 jaren geleden

Wat een toffe outfit!

Joanne
2 jaren geleden

Leuke laarzen! Bij mij zakken ze altijd meteen naar beneden 🙁

Teddy
2 jaren geleden

Wat staan ze je leuk, die laarzen!