Levende Loes #40 – Advent tijd en een hele leuke surprise

Deze week stond voor mij in het teken van twee keer sinterklaas vieren en het begin van december, wat betekende dat ik de eerste vakjes van mijn adventkalender open kon maken. Kijk mee naar deze winterse week!

Zaterdag werkte ik heel de dag, maar aangezien ik de dag erna een sinterklaasmiddag/avond had met vriendinnen, ging ik na het werk meteen door naar Brabant. Ik besloot lekker Starbucks te halen en ik kon dit mini red velvet taartje niet weerstaan. Ik vind de kerstbekers trouwens zo leuk weer!

Zondag vierde ik sinterklaas met vriendinnen en inmiddels is het de traditie dat iedereen een gerecht/hapje mee neemt. Ik maakte, zoals bijna ieder jaar, chocoladerotsjes. Ook kreeg/won (we deden ook een cadeauspel) ik twee hele leuke cadeautjes. Ik ben super benieuwd hoe deze versie van Catan gaat zijn!

Ik ging bijles geven deze week en de twee hondjes wilden weer al te graag met me knuffelen. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen..

Niet heel veel bijzondere gerechten deze week, maar lekkere tagliatelle met zalm en groenten. Dit blijft een van mijn favorieten gerechten!

Ik had deze week een event van mijn werk en het stond helemaal in het teken van kerst, inclusief de dresscode. Ik trok dus mijn nieuwe body van MyJewellery aan, die je vorige week in de shoplog kon zien. Ik combineerde hem met een leren rokje van H&M. Mijn make-up deed ik wat extremer dan normaal, met een bronze winged eyeliner.

Vrijdag was het 1 december, wat betekende dat ik het eerste cadeautje van mijn Rituals adventkalender open mocht maken! Op instagram (@levendeloes) open in iedere dag een vakje, dus als je dat leuk vindt, moet je me zeker daar even volgen!

Vrijdag stond ook in het teken van de surpriseavond bij mijn schoonfamilie thuis. Mijn lieve schoonzus Lizzy had mij dit jaar en maakte een super leuk bord, met daarop allerlei dingen die bij mij passen. Ze gebruikte daarvoor mijn bloglogo, wat het natuurlijk nog leuker maakt. Thanks again, Lizzy!

Met deze leuke surprise sluit ik deze week af! Volgende week staat in het teken van heel veel kou (haha), een gezellige avond met vrienden en de rest zie je natuurlijk volgende week weer. Heb jij ook al Sinterklaas gevierd?

Misschien vind je dit ook leuk?

12
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Levende LoesChelseyNina SimplynspecialSimoneLieke Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wauw, wat een superleuke en persoonlijke surprise! Echt leuk gedaan! Het klinkt als een gezellige week! Zo’n dobbelspel vind ik ook altijd gaaf. Dat hebben wij vorige week ook gedaan 🙂

Babs
Gast

Wat een gave surpise, echt heel leuk!

Lieke
Gast

Lekker weekje heb je gehad. Je surprise is echt super leuk haha, ik heb toevallig gisteren avond SInterklaas met vriendinnen gevierd. Woensdag avond vier ik het thuis.

Simone
Gast

Oooh wat leuk allemaal! De My Jewellery body staat je súper mooi. En dat Red Velvet taartje, mmmm!

Nina Simplynspecial
Gast

Je surprise die je kreeg is zo leuk! En oh, ook wel een beetje jaloers op je Rituals adventskalender hihi. Ik wens je een fijne nieuwe week toe!

Chelsey
Gast

Wat een onwijs leuke surprise heb je gekregen zeg!