Shoplog – Getting ready for christmas

Aangezien het pas eind november is, ben ik misschien een beetje vroeg met deze shoplog.. Maar aangezien ik zelf vandaag een gelegenheid heb waar ik er een beetje kerstig uit moet zien, vond ik het wel een goed excuus! Kijk je mee?

Even een kleine disclaimer vooraf: ik heb heel wat verschillende items gekocht, maar er maar heel weinig (lees: 1 item) van gehouden. Niet omdat de items niet leuk waren, maar gewoon omdat ik niet zoveel nieuwe kleding nodig had! Maar ik zal wel heel veel leuks online, dus wilde graag veel opties hebben om te proberen. En zo kan ik jullie natuurlijk ook veel leuke items laten zien!

#1 Vero Moda Wrap Dress

Je ziet overal dit soort leuke omslagjurkjes voorbij komen op het moment en ik vind het ook ontzettend leuk! Ik besloot daarom te kiezen voor dit jurkje in een mooie bordeauxrode kleur, omdat ik die kleur heel erg associeer met het najaar en kerstmis. Ik vond het een super leuk jurkje, maar niet heel erg geschikt voor kerst, want ik vond het nog iets te casual! Wel een heel tof exemplaar voor het najaar.

Dit jurkje van Vero Moda heb ik besteld via Zalando en kost €34.95.

#2 Glittertop van Only

Ik was op zoek naar een leuke outfit voor kerst, maar ook iets wat ik eventueel met oud&nieuw nog zou kunnen dragen. Oud&Nieuw schreeuwt natuurlijk om glitters, dus ik besloot ook dit leuke pailettentopje te bestellen. Het is een vrij wijdvallend model, dus ik zou het wel combineren met een rokje denk ik, zodat je figuur er niet in weg valt. Klein nadeel: aan de mouwen steken de pailetten een beetje uit, wat best scherp kan zijn soms.

Deze glittertop van Only kost €26,95 en kocht ik via Zalando.

#3 New Look Ruffle Wrap Dress 

Ik vind fluweel een hele feestelijke stof en gecombineerd met een omslagjurkje heb je een item met 2 trends in een! Ik vind dit jurkje echt heel erg tof en het accentueert je figuur ook heel mooi. Toch heb ik dit item terug gestuurd, omdat ik besloten heb een ander velvet item te houden, wat jullie zo gaan zien!

Dit New Look jurkje is te bestellen via Zalando en kost €24,95.

#4 Glitterrok van MyJewellery

Nog een item met glittertjes! Het is op de foto’s niet zo goed te zien, maar in dit rokje zijn hele mooie subtiele glitters verweven. Zo maak je een basic rokje super feestelijk! Het is ook heel leuk om te combineren met bijvoorbeeld een fluwelen item of een top met een leuke print. Het enige nadeel aan dit rokje vond ik de lengte, want hij viel echt wat te kort bij mij helaas. Wel een heel leuk item, maar zeker even passen vantevoren!

Deze a-lijn rok is van MyJewellery en kost €39,95.

#5 Choker Dress van Only

De choker verwerkt in jurkjes en truien zal je een aantal maanden geleden heel erg veel, maar ik vind het nog steeds een leuke toevoeging aan een kledingstuk! Dit zwart fluwelen jurkje is heel gemakkelijk te combineren, omdat hij lange mouwen heeft, dus je hoeft hem eigenlijk alleen nog op te leuken met wat sieraden en mooie schoenen. Ideaal dus!

Dit mooie zwartje jurkje is van Only en kun je vinden via Zalando. Ze hebben hem ook nog in een prachtige groene kleur! Hij kost €34,95.

#6 Bik Bok Blouse

Bik Bok is een merk wat ik nog helemaal niet kende, maar toen ik deze blouse zag moest ik hem wel bestellen. Ik ben namelijk dol op dit soort accentmouwen! Ook is de blouse een omslag exemplaar, wat heel flatterend is en je taille mooi accentueert. Zeker een mooi item voor de feestdagen als je het combineert met een mooie rok bijvoorbeeld! Wel is de blouse van polyester en dat vind ik altijd een nadeel..

Deze blouse heb ik gevonden via Zalando en kost €29,95.

#7 Wijnrode Velvet Body van MyJewellery

Toen ik deze prachtige body zag online, wist ik dat ik hem moest aanschaffen! Zoals jullie kunnen merken in deze shoplog, wilde ik heel graag een mooi fluwelen kledingstuk en dit was precies wat ik zocht! Deze body kun je namelijk makkelijk combineren met een mooie rok, maar ook met een jeans bijvoorbeeld. Zo maak je een feestelijk item ook snel casual. Ideaal, want zo voorkom je dat je een kledingstuk in de kast laat hangen! Dit is dan ook het enige item uit deze shoplog wat ik daadwerkelijk ga houden, haha.

Deze body kost €34,95 en is te bestellen via de website MyJewellery.

#8 New Look Skater Dress

Dit is het enige item waar ik helaas geen aan-foto van heb kunnen maken, omdat hij echt veel te strak zat. Ik bespaar jullie daarom de foto, haha! Dit jurkje van New Look is door de mooie bloemenprint super feestelijk en ook de stof, fluweel (ja, alweer..) maakt het een heel mooi item. De rug is redelijk laag uitgesneden, wat het jurkje nog net iets specialer maakt. Wel een aanrader dus om hem een maatje groter te bestellen, want de mouwen vallen vooral heel erg strak!

Dit mooie bloemenjurkje van New Look kost €44,95 en kan je shoppen bij Zalando.

Dat waren alle items die ik geshopt heb! Ik heb dus uiteindelijk alleen de velvet body van MyJewellery gehouden, maar heel veel van de andere jurkjes vond ik ook super mooi. Hopelijk hebben jullie er wat aan tijdens het shoppen voor een nieuwe outfit voor kerst! Heb jij je kerstoutfit al klaar liggen?

Misschien vind je dit ook leuk?

34
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
18 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Favorieten van de Maand - December | Levende LoesLevende LoesmarielleLevende Loes #40 - Advent tijd en een hele leuke surprise | Levende LoesChelsey Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Leuk om je nieuwe kerstaankopen te zien, ook de dingen die je uiteindelijk niet hebt gehouden. Die body is echt prachtig! Ook dat skaterjurkje en de jurk met choker vind ik er heel gaaf uitzien. Zelf moet ik nog shoppen voor mijn kerstoutfit. Ik heb er nu al zin in 🙂

Donna
Gast

Ohh, ik vond dat rode jurkje zoooooo mooi! Jammer dat je die niet gehouden hebt, maar twee keer velvet is misschien wel much…

Margo
Gast

Oeh al die velvet items vind ik te gek! Jammer dat je dat rode jurkje niet hebt gehouden, ik ben er erg fan van. Misschien ga ik zelf wel even kijken 😉 Die body is ook erg leuk, en die blouse met lange mouwen ook! We hebben dezelfde smaak, haha!

Evelyn
Gast

Wauw wat een mooie jurken! Vooral de New Look Ruffle Wrap Dress vind ik helemaal fantastisch ♥ ♥

Anna
Gast

Wauw, wat een mooie feestelijke items! Dat glitter rokje is echt prachtig!

Lindsey Beljaars
Gast

Ah wauw, wat een leuke aankoopjes!

Babs
Gast

Leuke aankopen! Vooral het fluwelen jurkje vind ik heel mooi! Dat voelt zo heerlijk aan. Maar zo een glitter top mag eigenlijk niet ontbreken voor de feestdagen, super is die!

Joanne
Gast

Ik vind de fluwelen wrap dress het alles leukste. Die wil ik wel hebben! 😉

Simone
Gast

Oooh wat veel leuks heb je geshopt! Ik vind echt alles super leuk. Het Velvet jurkje van New Look staat je echt super.

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Wat heb je een leuke aankoopjes gedaan! Ik ben gek van je stippen jurk van Vero Moda, Denk je dat ‘ie ook goed is voor een appel figuur? Als je een buikje hebt zeg maar 😉 Dan ga ik hem bestellen!

Anna Gerrie
Gast

Wat een leuke items! Die velvet body staat je mooi. Ik kan niet wachten tot ik straks weer zulke kleding aan kan, haha 🙂

Ivon
Gast

Leuk item heb je gehouden! Al vond ik nummer 3 je ook erg leuk staan.
En dat van die pailletjes ken ik inderdaad het probleem, heb er een paar jaar geleden een jurkje mee gekocht voor oud&nieuw maar het prikt zo erg haha.

Rosita Elise
Gast

Wat een mooie jurkjes! Vooral die eerste glitter top vind ik echt geweldig! Ik heb zelf ook zoiets met pailletten in mijn kast hangen! LOVE IT! Maar die velvet top die je hebt gehouden vind ik ook echt fantasisch! Mooi Loes! En wat ben je toch een knappe meid!

Rebecca+Denise
Gast

Wauw het jurkje van Vero Moda en New look zijn perfect! Super leuke aankoopjes

Chelsey
Gast

Wat een leuke aankopen! Die rode velvet jurk van New Look vind ik erg mooi. Heb vandaag nog een soortgelijke jurk gepast van de H&M, maar die werd hem nét niet.

trackback

[…] inclusief de dresscode. Ik trok dus mijn nieuwe body van MyJewellery aan, die je vorige week in de shoplog kon zien. Ik combineerde hem met een leren rokje van H&M. Mijn make-up deed ik wat extremer […]

marielle
Gast

Wat heb je een leuke aankopen gedaan! De velvet items zijn mijn favoriet! Ik vind het pailletten topje van de Only ook erg leuk alleen irriteren vaak de randjes zo erg dat ik zo iets vervolgens niet aandoe haha.

trackback

[…] deze mooie body van MyJewellery met het oog op de feestdagen en jullie konden hem al zien in mijn kerstshoplog. Ik heb deze prachtige top een aantal keer gedragen deze maand en iedere keer voelde ik me ultiem […]