Levende Loes #41 – Koude dagen & pakjesavond

Deze week heb ik niet zoveel foto’s gemaakt jammer genoeg.. Ik had het druk met school (de tentamens komen er weer aan!), op het werk is het super druk en het was ook gewoon heel erg koud, dus bleef vooral lekker warm binnen. Toch heb ik nog een aantal foto’s gemaakt. Kijk je mee?

Zaterdag en zondag was het extreem koud en mistig, wat voor bevroren ramen en prachtige landschappen zorgde! Het was echt opeens super winters weer en stiekem vind ik dat altijd wel leuk, zolang ik maar niet naar buiten hoef haha.

Zaterdagavond reden we naar Nijmegen om daar een gezellige avond met vrienden te hebben. We aten samen en speelden spelletjes, waar natuurlijk ook een lekker drankje bij hoort! Zondagochtend moesten we weer vroeg op pad, want ik moest gewoon werken in Maastricht die dag. Zondagavond was ik dus behoorlijk moe.

Ik moest deze week aardig wat productfoto’s maken, wat echt verschrikkelijk is met somber weer.. Er is zo weinig natuurlijk licht! De foto’s die ik maakte van deze ketting kon je vrijdag in een artikel zien.

Kenny en ik doen niet echt aan Sinterklaas samen, maar op het laatste moment besloten we toch nog een beetje pakjesavond te vieren dinsdag. Ik kocht dus de nodige lekkernijen en keken Broadchurch, wat onze nieuwe verslaving is.

Omdat het zo mega koud was, bestelde ik een nieuwe muts en bijpassende handschoenen via H&M. De handschoenen werden helaas geannuleerd, maar de muts kwam wel binnen. Ik vind hem zo grappig met die fluffy pompom eraan. Lekkere charmante selfie in de keuken trouwens, haha!

Een aantal items uit de Rituals adventkalender die ik deze week mocht openen! Ik vind het zo leuk om een adventkalender te hebben, iedere dag een cadeautje. Ik ga zeker volgend jaar weer een kalender aanschaffen! Ik open trouwens iedere dag een vakje op mijn instagram (@levendeloes).

Vrijdag at ik alleen en maakte ik een eenpersoons geitenkaastaartje. Dit is een super makkelijk gerecht met bladerdeeg, geitenkaas, peer, walnoten en een beetje honing. Makkelijk en lekker! Niet zo heel fotogeniek alleen, haha.

Volgende week hopelijk weer iets meer/spannendere foto’s, maar aangezien de tentamens eraan komen kan ik niets beloven! Soms zitten er nu eenmaal wat saaiere weken tussen qua foto’s, haha. Vind je dit soort minder spannende dagboeken toch leuk, of niet?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Dit soort weken zijn ook leuk om te zien! Je kunt nu eenmaal niet elke week hele spannende dingen doen 😉 Met dit weer blijf ik zelf ook het liefst binnen om gewoon vanuit huis van de witte, maar koude wereld te genieten 😉 Leuke muts heb je gekocht! En dat geitenkaastaartje ziet er echt goed uit!

Rosita Elise
2 jaren geleden

Ik hoop dat je een lekkere week hebt gehad! De struggle met de foto’s herken ik zo! Hahaha! Die taart ziet er zo lekker uit! Ik hou van geitenkaas! Omnomnom xxx

Susan
2 jaren geleden

Zo leuk dat je die adventskalender hebt! Jaloers. Fijne week XX

Simone
2 jaren geleden

Oeh, dat geitenkaas taartje klinkt echt heerlijk! Gebruik je er een speciaal recept voor? Je nieuwe muts staat je érg leuk!

Johanne
2 jaren geleden

Jam, dat geitenkaastaartje klinkt echt heerlijk! Misschien is het voor jou geen spannende week, maar ik vind het leuk om te zien hoor ;-). En wat Romy zegt: het kan nu eenmaal niet altijd spannend zijn! Leuk dat jullie nog even Sinterklaas hebben gevierd. WIj doen het pas met Kerst (Sinterkerst dus!)

www.irispraat.nl
2 jaren geleden

Alsnog leuk om te zien hoor! En je struggle met foto’s is veel te herkenbaar, ik baal er echt van.

Anna Gerrie
2 jaren geleden

Ach, minder drukke dagen horen er ook bij toch 🙂 Dat geitenkaas taartje ziet er heerlijk uit!

Marleen
2 jaren geleden

Aaah die muts is super leuk! Pakjesavond is toch altijd wel errug gezellig he? 🙂