Wishlist – H&M Home

H&M is al jaren een van mijn favoriete winkels. Ze hebben er leuke dingen, het is niet al te duur en ik kan er altijd goed slagen. Inmiddels is kerst voorbij en is je huis misschien toe aan een opfrisbeurt qua decoratie of woonitems. Ook de home-afdeling van H&M heeft hele leuke items en vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien!

 

 

♥ Kop met reliëfdessin 
Ik ben een enorme mokkenfreak en heb een kastje vol, maar toch kan ik het niet laten om naar leuke exemplaren te kijken! De laatste tijd houd ik heel erg van dit soort mooie donkere kleuren in servies, dus deze mooie mok kan niet ontbreken in dit artikel. Ook perfect als soepkom denk ik!

♥ Sieradenkistje 
Dit soort sieradenkistjes zie ik al langere tijd voorbij komen overal, zoals bijvoorbeeld bij Sissy Boy, en ik vind ze heel leuk. Ze zijn ideaal om je sieraden in te bewaren en ze zien er ook nog eens mooi uit. Win-win situatie dus!

 

♥ Fluwelen kussenhoes
De kussens van H&M zijn super leuk, en betaalbaar, dus inmiddels heb ik al een aantal exemplaren in huis. Heel veel kussenhoezen hebben mooie printjes en stofjes, zoals deze van fluweel.

♥ Jacquardgeweven kussenhoes
Ook dit soort geometrische printjes vind ik heel erg leuk, vooral gecombineerd met andere effen kussens. Dat brengt toch net iets extra’s in je interieur! Kussens kunnen sowieso veel doen voor je inrichting, het geeft meteen een heel andere sfeer.

♥  Wijnglas met reliëfdessin
We hebben al goede wijnglazen in huis, maar stiekem ben ik ook dol op dit soort exemplaren. Ze doen me echt denken aan iets uit de middeleeuwen door het printje, maar dat maakt het juist zo chique! Ik vind dit echt heel tof.

♥ Ronde wandspiegel
Jammer genoeg hebben wij niet echt plek in huis voor nog zo’n grote spiegel, maar ik vind dit soort hangende versies echt heel erg chique. Behalve praktisch, ik kijk nu eenmaal heel vaak in de spiegel haha, is het ook een hele mooie toevoeging aan je interieur.

Dit waren mijn favoriete van H&M Home alweer! Ik vind dat ze echt mega leuke items in hun shop hebben en zeker met de sale kun je er hele leuke dingen scoren. Absoluut het bezoekje waard dus. Heb jij al items van H&M Home in je interieur?

Misschien vind je dit ook leuk?

16
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Levende LoesMerel AnneSijaEvaAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Dat sieradenkistje is echt heel mooi! Wat een gave items heb je uitgezocht! Ik kijk eigenlijk nooit bij H&M Home, maar zo te zien kun je er veel mooie dingen vinden 🙂

evelien
Gast

Wat een géweldige items, ik vind de ronde spiegel heel erg mooi!

Lieke
Gast

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit bij H&M Home gekeken maar er zitten heel wat leuke items bij! Ik vind dag sieraden kistje vooral heel leuk <3

www.irispraat.nl
Gast

Ik vind H&M home ook HEEL leuk maar wel erg prijzig eigenlijk. Sommige kleine dingen kosten al snel tien/vijftien euro en dan schrik je een beetje van het eindtotaal, haha.

Anna
Gast

H&M Home is zo leuk! Toffe items heb je op je wishlist 🙂

Eva
Gast

Ik ben ook zo’n fan van H&M Home!

Sija
Gast

Wat een leuke items!! Ik ben laatst voor het eerst op de H&M Home afdeling geweest in Utrecht. Wel klein, maar zo leuk <3

Merel Anne
Gast

Die spiegel doet me denken aan deze van Hema die ik erg graag wil! https://www.hema.nl/winkel/cadeau/favoriete-cadeaus/wonen/spiegel-(60110033)