Review – Stralend de feestdagen door met Vichy

Niemand wil er vermoeid of dof uit zien tijdens het kerstdiner, toch? Vichy heeft een product ontwikkeld wat je huid weer opnieuw zou moeten laten stralen na een kuur van 10 dagen. De perfecte uitkomst om stralend aan de eettafel te verschijnen!

De Lift Activ Anti-Oxidanten booster is een product met 15% vitamine C, wat er voor zou moeten zorgen dat je huid er beter uit ziet. Meteen na het eerste gebruik zou je huid er egaler en uitgeruster uit moeten zien en nadat je de kuur van 10 dagen afgemaakt hebt, zouden fijne lijntjes verminderd moeten zijn en is je gehele huid stralender. Dat zijn natuurlijk behoorlijke beloftes en ik heb voor jullie getest of Vichy deze beloftes waar kan maken!

Het product komt in een klein glazen flesje en er wordt aangeraden om zo’n 5 druppeltjes van het product ‘s ochtends op je gereinigde gezicht aan te brengen. Nadat je je huid even de kans hebt gegeven het product op te nemen, kun je de rest van je gezichtsverzorging aanbrengen. Ik heb dit iets langer dan 10 dagen gedaan, er zit dus voldoende product in het flesje om meerdere malen deze kuur te doen, om extra goed te testen wat de werking is.

Allereerst merkte ik dat het product vrij plakkerig is. Op de verpakking staat ook dat je je handen moet wassen na het aanbrengen en dit kan ik ook zeker aanraden, want anders blijf je met plakkerige vingers rondlopen. Deze plakkerigheid merk je gelukkig helemaal niet op je huid, dus ik kan het geen nadeel noemen, zeker niet omdat Vichy je de tip al mee geeft. Het product is verder heel gemakkelijk in gebruik, omdat je met het pipetje makkelijk 5 druppeltjes op je vingers kan laten vallen en vervolgens het product op je gezicht kunt aanbrengen.

Naast gebruiksgemak vind ik geur ook altijd erg belangrijk bij een product. Deze booster ruikt eigenlijk zoals je hem zou verwachten: een klein beetje zurig. Ik associeer vitamine C heel erg met citrusvruchten en aangezien die ook zurig kunnen ruiken, vind ik deze geur alles behalve gek. Het is ook geen storende geur, hij vervliegt vrijwel meteen zodra je het hebt aangebracht op je gezicht.

Jullie zijn natuurlijk ook benieuwd naar het resultaat! De Vitamine C booster wordt vooral aangeraden voor dames boven de 40, omdat de huid dan al wat verouderd is, maar is dus ook als een treatment te gebruiken in de winterperiode wanneer je huid er wat dof uit ziet. Ik merkte zeker dat mijn huid wat meer ging stralen. Ik had het gevoel dat de natuurlijke glans van mijn gezicht zichtbaarder was, wat mijn huid wat frisser liet ogen. Deze glans was overigens geen vettigheid, dus geen zorgen als je al last hebt van een vette huid. Veel rimpeltjes heb ik nog niet, dus daar kan ik verder niet al te veel over zeggen. Wel vind ik dat mijn huid in zijn geheel er wat frisser uit zag, maar niet per se veel egaler. Ik heb last van roodheden op mijn wangen en ook wat onzuiverheden, maar hier deed de anti-oxidanten booster niet heel veel voor. Natuurlijk is dit ook niet het voornaamste doel van het product, dus ik was niet ontevreden over het resultaat.

Wil je fris en fruitig (letterlijk!) verschijnen aan het kerstdiner? Dan kan ik je deze booster zeker aanraden. Met een korte kuur kun je de natuurlijke glans terug brengen in je gezicht en stralend het nieuwe jaar in gaan. Als je meer informatie wil over de Lift Active Anti-Oxidanten Vitamine C booster, dan kun je op deze pagina kijken. Vichy is onder andere te verkrijgen bij de apotheek.

Ik ben eigenlijk altijd enthousiast over de producten van Vichy en ook deze booster stelt niet teleur. Mijn huid is er echt wat meer van gaan stralen en de winterse dofheid bleef grotendeels uit. Zeker een aanrader als jij ook last hebt van een doffe en vermoeid uitziende huid in de winterse maanden. Gebruik jij de producten van Vichy wel eens? Wat is je favoriet?

Dit artikel bevat een product wat ik ter review heb mogen ontvangen.
Alle meningen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Susan
2 jaren geleden

Oh leuk! Klinkt als een prettig product in de wintermaanden.

Iris
2 jaren geleden

Ik vond hem niet mega fijn eigenlijk, best een afknapper dat ‘ie zo kort houdbaar is.

Babs
2 jaren geleden

Vichy vind ik een heel fijn merk waar je altijd wel van op aan kan! Zij hebben ook een ultra-zachte oogcrème, maar ook de reinigingsmilk is ook top!