New In – Sieraad van Happiness Boutique

Kerst komt steeds dichterbij en het kerstshoppen is natuurlijk al van start gegaan! Het is druk in de winkels en ook de online webshops hebben het er druk mee. Ik heb nog een leuke tip voor jullie, namelijk de webshop Happiness Boutique!

Happiness Boutique is een webshop met heel veel verschillende sieraden. Ze hebben wat opvallendere items, maar ook hele minimalistische, waar ik heel erg van houd. Bij deze webshop kun je kettingen, armbandjes en ringen en nog veel meer vinden. Ze hebben ook hele leuke cadeausets, wat natuurlijk perfect is voor deze tijd van het jaar!

 

Ik ben zelf gegaan voor dit mooie kettinkje! Ik houd dus heel erg van minimalistische sieraden en was nog op zoek naar een mooi exemplaar wat iets langer valt. Mijn oog viel op dit item, aangezien hij iets langer valt en heel mooi chique is.

De kwaliteit van de sieraden is heel mooi! Ze zijn niet extreem duur (je betaalt €16.90 voor deze ketting) en zijn mooi afgewerkt. Ook wordt je bestelling, zonder tracking, altijd gratis verzonden! Dat is natuurlijk ook mooi mee genomen in deze dure maanden. Het duurde wel anderhalve week voor in het item ontvangen had, wat een klein minpunt is. Ik weet niet of dit wellicht komt door de drukke periode, maar het is wel iets om in je achterhoofd te houden!

Zoals je kunt zien valt het kettinkje dus wat langer, ongeveer ter hoogte van mijn borst. Ik vind dit een hele leuke lengte, het is een keer iets anders dan de korte of juist hele langere kettinkjes!

Ik heb ook nog een leuke kortingscode voor jullie! Als jullie de code levendeloes gebruiken, krijg je 10% korting op al je aankopen boven de €19,00. Ideaal dus als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor kerst, of gewoon voor jezelf natuurlijk!

Ik ben heel blij met mijn sieraad van Happiness Boutique. De webshop heeft hele leuke, diverse sieraden, dus voor ieder wat wils! Het is denk ik een perfect kerstcadeau, omdat de sieraden van mooie kwaliteit zijn, maar niet al te duur. Wat vinden jullie van deze ketting en kende jij deze shop al?

Dit artikel bevat een product wat ik ter review heb mogen ontvangen.
Alle meningen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

Misschien vind je dit ook leuk?

22
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
12 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Levende Loes #42 - Verjaardagslunch in Amsterdam & een verlaten Maastricht | Levende LoesLevende LoesLevende Loes #41 - Koude dagen & pakjesavond | Levende LoesAnnaRosita Elise Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wat een prachtige ketting! Hij is heel chic, juist doordat hij wat langer is. Je hebt echt een mooi sieraad uitgekozen 🙂

Babs
Gast

Ik ken deze shop, ik heb echt prachtige oorbellen van hen. Deze ketting is ook een beauty, super leuk gekozen!

Simone
Gast

Oooh wat een prachtig sieraad! Minimalistisch maar toch opvallend.

Evelyn
Gast

Wat een mooie ketting. Ik vind vooral dat het een ‘langere’ ketting is heel mooi. Ik hou niet zo van korte kettingen.

Anna
Gast

Wat een super mooie ketting! Ik ben dol op zilver!

Fabienne, Enjoyyourownbeauty
Gast

Wat een mooie luxe ketting!

Eva
Gast

Wat een leuke ketting! Ik kende de webshop al van een andere blog, en ik blijf vinden dat ze leuke sieraden hebben 🙂

Fleur
Gast

Wat een mooi, subtiel en schattig kettinkje!
Zeker een mooi cadeautje voor onder de boom:).

Rosita Elise
Gast

Zo mooi Loes! Staat je echt mega leuk, vooral dat ie wat langer is! lieeefs

Anna
Gast

Wauw, heel erg mooi! Minimalistisch ook – past zo echt overal bij. Prachtig sieraad! 🙂

trackback

[…] Ik moest deze week aardig wat productfoto’s maken, wat echt verschrikkelijk is met somber weer.. Er is zo weinig natuurlijk licht! De foto’s die ik maakte van deze ketting kon je vrijdag in een artikel zien. […]

trackback

[…] van de kleur van het vest en de schoenen vond ik gewoon tof! Ik droeg ook mijn ketting van Happiness Boutique. Ik vind hem ook zo casual gecombineerd heel […]