Favorieten van de Maand – December

Het nieuwe jaar is van start gegaan, dus ik deel vandaag mijn favorieten van december met jullie! Deze items hebben de feestmaand van december perfect gemaakt. Kijk je mee?

#1 Bose Soundlink Revolve Speaker & Top 2000

Eind november kregen we deze hele fijne speaker van Bose van mijn vader. We luisteren ontzettend graag muziek via Spotify in huis en normaal deden we dat altijd via onze Chromecast en de televisie. Dit is toch wel een behoorlijke upgrade, want het geluid wat uit deze speaker komt is echt heel erg goed! Je kan hem makkelijk meenemen en de batterij gaat ook heel erg lang mee. Perfect dus. Zeker afgelopen maand in combinatie met de top2000 was het een favoriet, want wij luisteren altijd naar deze hitlijst! Op oudjaarsavond heeft de muziek flink hard geklonken door deze box. Ideaal voor muziekliefhebbers!

De speakers van Bose zijn onder andere te verkrijgen via Mediamarkt.

#2 Advent kalender van Rituals

Wat heb ik in december veel plezier gehad van de adventkalender van Rituals! Het was het eerste jaar dat ik een beauty adventkalender had en ik vond het zo mega leuk. Iedere ochtend een klein cadeautje, wie wil dat nou niet?! Ook een hele leuke manier om een merk te ontdekken, omdat je heel veel verschillende producten kan proberen. Volgend jaar wil ik daarom zeker weer zo’n kalender, maar dan misschien van een ander merk! Wel vind ik de kalenders vaak aardig prijzig, wat wel een nadeel is.. Toch vond ik het heel erg leuk! Vonden jullie het ook leuk om iedere dag een pakketje geopend zien worden op mijn instagram stories?

#3 Velvet body van MyJewellery

Ik kocht deze mooie body van MyJewellery met het oog op de feestdagen en jullie konden hem al zien in mijn kerstshoplog. Ik heb deze prachtige top een aantal keer gedragen deze maand en iedere keer voelde ik me ultiem feestelijk, door de rood fluwelen stof. Het staat zo chique en de pasvorm is ook heel mooi! Ik moest een beetje wennen aan het idee van een body, maar eigenlijk is het ideaal omdat het zo goed in je rok of broek blijft zitten. Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar andere kledingstukken van deze shop! Over de sieraden was ik al enthousiast, maar over de kleding dus ook.

Deze velvet body kun je voor €34,95 kopen in de fysieke winkels of webshop van MyJewellery.

#4 Broadchurch

Broadchurch is een serie die gaat over het gelijknamige Engelse dorpje, waar in het eerste seizoen een jongetje dood gevonden wordt op het strand. Het hele dorp staat op zijn kop en de plaatselijke rechercheurs doen hun best om de moord zo snel mogelijk op te lossen. In totaal zijn er drie seizoenen van ieder acht afleveringen, perfect om te binge watchen dus! Voor ons als getrainde Netflix binge watchers was dit natuurlijk een makkie, dus in korte tijd keken we deze serie helemaal uit. Het is spannend en verrassend en bovendien wordt de verhaallijn niet uitgemolken, wat een groot pluspunt is. Afgelopen jaren worden namelijk heel veel series te lang doorgetrokken, waardoor de serie zoveel minder sterk is, wat ik altijd heel jammer vind. Met Broadchurch zijn ze op het hoogtepunt, na drie seizoenen dus, gestopt. Als je nog een nieuwe serie zoekt voor het nieuwe jaar, kan ik je deze zeker aanraden!

Broadchurch kun je via Netflix bekijken.

Dit waren mijn favorieten van december! Volgende week zal ik mijn ultieme favorieten van 2017 met jullie delen, op allerlei gebieden, dus houd daar je ogen voor open. Ben jij nieuwsgierig naar mijn ultieme favorieten?

Misschien vind je dit ook leuk?

10
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Levende LoesAnna GerriejouvenceAnnaNatascha - BeautyOpinie Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Elke ochtend een Rituals cadeautje, ik kan me voorstellen dat dat superleuk is! Ik vind het ook jammer dat die kalenders zo duur zijn, want het lijkt me heel tof en er zit zo te zien veel leuks in! Die body vind ik ook echt prachtig.
Mooie favorieten!

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Ik vind die vlvet body zo gaaf! Een vriendin van mij had hem ook, heel feestelijk!

Anna
Gast

Die velvet body is zoooo mooi!

jouvence
Gast

De velvet body is erg mooi!

Anna Gerrie
Gast

Leuke favorieten! Zo’n speaker is zo handig inderdaad, wij kregen er èèn bij ons mobiele abonnement en ik gebruik ‘m vaak.
Je velvet body is ook zo mooi♡