Levende Loes #43 – Studeren, tentamens & kerstdrukte

Merry Christmas! Vandaag is het eerste kerstdag en ik hoop dat jullie hele fijne dagen gaan hebben! Ik laat jullie vandaag mijn week voor kerst zien, die vooral bestond uit studeren en werken. Een kort fotodagboek dus dit keer!

Ik had deze week twee tentamens, dus er moest heel veel gestudeerd worden. Dat deed ik onder andere onder het genot van een zelfgemaakte latte, dat maakt het al weer iets minder erg!

Zondag vond ik dat ik wel iets lekkers had verdiend na al het studeren, dus besteld ik sushi voor ons. We kregen er per ongeluk extra veel loempia’s bij.

Dinsdag had ik mijn eerste tentamen! Het ging beter dan verwacht, maar ik durf nooit te vroeg te juichen, want het kan altijd tegen vallen.

Na mijn tentamen ging ik meteen weer door met studeren, want donderdag had ik mijn tweede tentamen. Die viel een klein beetje tegen, maar we gaan het zien! Na donderdag ging ik meteen door naar mijn werk, want het was mega druk in verband met kerst. Ik heb dus drie dagen heel veel gewerkt.

Ondanks het studeren en werken kwam ik wel een beetje in de kerststemming, onder andere door de lieve kerstkaartjes die we binnen kregen. Ik ben dol op post!

Een wat korter dagboek weer dit keer, maar ik had het zo ontzettend druk! Volgende week maak ik het goed met extra veel kerstfoto’s. Hopelijk hebben jullie een hele fijne kerst. Wat zijn jouw kerstplannen?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Ik ga hard voor je duimen voor mooie cijfers voor je tentamens! Wat fijn dat de ergste drukte met je studie en werk er nu opzit. Heel fijne kerstdagen! ♥

Lieke
2 jaren geleden

Oehh lekker sushi <3 ik ben benieuwd naar de uitslag van je tentamen, ik zal voor je duimen! Geniet van de feestdagen

Silke
2 jaren geleden

Ben blij dat je tentamen redelijk ging! Heel veel succes voor je andere hoor, hopelijk heb je wat kunnen genieten van Kerst 🙂 Die zelfgemaakte latté, wow! Zo mooi romig dat hij eruit ziet, echt heerlijk. Liefs & nog een fijne Kerst!

Rosita Elise
2 jaren geleden

Ik hoop dat je goede cijfers gaat halen! Duim voor je! En wat leuk he kerstkaartjes, ik word er altijd zo gelukkig van! <3