Persoonlijke Update #4 – Kerstvakantie, heel veel werken en een nieuw jaar

Ik vond het wel weer eens tijd voor een persoonlijke update! Het was alweer even geleden dat ik jullie vertelde hoe het met me gaat, dus vandaag doe ik dat.

Op het moment dat ik dit schrijf is het zondag 24 december. Vanavond begint voor mij kerstmis bij mijn schoonouders thuis en ook de dagen daarna spendeer ik met mijn familie. Ik heb er dit jaar zoveel zin in, mede omdat ik een hele drukke periode achter de rug heb. Ik heb dus super veel zin om de komende dagen lekker veel te eten, drinken en slapen, haha!

Ik had dus een hele drukke periode afgelopen weken, omdat ik bezig was met het afsluiten van mijn blok en ook op mijn werk was het ontzettend druk. Ik heb eerder al eens verteld dat ik bij een winkel werk in de parfumerie branche en rond kerst is het gewoon heel erg druk omdat iedereen cadeautjes komt kopen. Ik ben daardoor vanuit mijn tentamens meteen door gegaan naar mijn werk en heb donderdag bijvoorbeeld een dag van 9 tot 9 gemaakt. Best wel een pittig dagje dus! Ik was dan ook blij dat ik gisteren (zaterdag 23 december dus) mijn laatste dag moest werken en ik daarna lekker naar Brabant kon. Eindelijk tijd om van mijn vakantie te genieten! Na kerst moet ik wel weer een paar dagen werken, maar voor als nog geniet ik even van de vrijheid.

Behalve werken had ik vorige week dus ook twee tentamens. Ik heb daarvoor heel veel moeten studeren en dat was soms best wel moeilijk, want ik was ontzettend toe aan vakantie! Maar ik heb mijn best gedaan en hopelijk werpt het zijn vruchten af. Het gaat nog even duren voor ik mijn cijfers krijg, maar tegen die tijd zal ik het vast nog wel een keer benoemen. Ik vond afgelopen blok sowieso best pittig omdat ik het onderwerp niet zo heel erg interessant vond. Dat maakt het studeren sowieso altijd wat moeilijker.. Maar vanaf januari gaan we weer meer de kant op van privaatrecht en dat vind ik wel ontzettend leuk, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn!

Nu mijn tentamens en het werken over is voor even, kan ik ultiem genieten van kerst! Na kerst gaan we weer terug naar Maastricht waar we ook oud en nieuw gaan vieren met vrienden. Dit is de eerste keer dat we het in Maastricht vieren, dus ik ben heel erg benieuwd hoe dat gaat zijn! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, dus gezellig wordt het vast.

Oud en nieuw betekent ook een nieuw jaar en ik heb super veel zin om ook in dat jaar weer lekker veel te gaan bloggen! In februari bestaat mijn blog alweer een jaar en ik vind het echt ontzettend snel gegaan. Ik heb er ook nog steeds heel veel plezier in, dus op korte termijn zal ik zeker niet gaan stoppen.

Dus, ik denk dat ik jullie wel weer genoeg heb bijgekletst over wat er zich in mijn leven afspeelt op het moment! Ik ga nu lekker genieten van mijn vakantie! Enne, kom zeker zaterdag even terug, want dan komt er een speciale winactie online. Had jij het ook zo druk afgelopen maanden?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wauw, dat is inderdaad wel een hele lange werkdag! Ik kan me voorstellen dat je er hard aan toe was om vakantie te hebben en even vrij te zijn met kerst. Geniet van de kerstvakantie en alvast een heel fijne jaarwisseling 🙂

Lieke
2 jaren geleden

Jeetje dat is inderdaad wel een lange werkdag.. alleen maar een goede reden om extra te genieten van je vakantie!

Anna
2 jaren geleden

Ik kan me goed voorstellen dat je wel toe was aan vakantie, wat heb jij het druk! Geniet er lekker van <3

Daphne
2 jaren geleden

Ik ga duimen voor je cijfers! Hopelijk heb je een beetje van je kerst kunnen genieten <3

Anna Gerrie
2 jaren geleden

Klinkt als drukke weken! Fijn dat het nu achter de rug is en je kunt genieten van de vakantie 🙂

Lianne
2 jaren geleden

Leuk dat je blog het zo goed doet en al weer bijna een jaar bestaat! Fijne jaarwisseling en veel blogplezier in 2018!

trackback

[…] is alweer even geleden sinds mijn vorige update, want die postte ik rond kerst! Daarom deel ik vandaag weer met jullie hoe het met me gaat en wat […]