Tag – Instagram 2017 editie

Ik zag deze tag afgelopen weken een aantal keer voorbij komen op andere blogs en toen Rosita me tagde, moest ik hem natuurlijk ook invullen! Dat doe ik daarom vandaag voor jullie. Kijk je mee?

1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Dat zijn deze 9 foto’s! Vooral de foto van de winactie kreeg heel erg veel likes, meer dan ik ooit gehad heb. Dat vond ik wel heel leuk en bijzonder om te zien! Er kwamen ook aardig wat volgers bij, die hopelijk ook na de winactie blijven plakken, haha. Ik merk dat flatlays het ook altijd goed doen, ook al ben ik daar zelf nog niet zo geweldig goed in. Ik blijf oefenen en vind het wel heel erg leuk om dat soort foto’s te maken!

https://www.instagram.com/p/BdUMlI6AI7f/?taken-by=levendeloes

2. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2017?

Dat is deze foto van de winactie die ik vorige week poste. Ik vind het zelf een leuke foto geworden, maar ik denk dat vooral veel mensen hem liken omdat ze kunnen winnen haha, begrijpelijk ook natuurlijk. Sinds een tijdje probeer ik ook wat foto’s te posten met aquarel/handlettering. Dat vind ik een leuke toevoeging aan mijn feed!

https://www.instagram.com/p/BYNbAhpgJO7/?taken-by=levendeloes

3. Wat is de allereerste foto die je in 2017 plaatste op Instagram?

Dit is officieel niet de allereerste foto die ik poste op instagram, aangezien ik mijn instagrampagina startte begin februari, maar later nog eens alle foto’s verwijderde voor een nieuw begin. Ik heb een enorme haat-liefde verhouding met instagram en wil heel graag een mooie feed nastreven, maar ik ben daar alles behalve goed in.. Ik probeer steeds meer een bepaald thema door te voeren in mijn foto’s zodat er iets van samenhang in zit, maar ik heb mijn draai er nog niet echt in gevonden. Daarom verwijderde ik eind augustus al mijn foto’s, voor een frisse start. Nog steeds ben ik niet echt tevreden over mijn feed, maar ik vind het zonde om foto’s te verwijderen. Dat doe ik dus ook niet meer! Dit lekkere kopje koffie dronk ik trouwens in Liverpool, toen ik daar op citytrip was om vriendinnen te bezoeken. Zeker een mooie herinnering dus!

https://www.instagram.com/p/Bb_eepUhlav/?taken-by=levendeloes

4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

Dan ga ik voor deze denk ik! Ik maakte deze foto met vriendinnetje Donna en ik vind hem heel leuk geworden. De combinatie van de kleuren met mijn outfit maakte me vrolijk en ik vind dat ik er zelf ook vrolijk op sta. Eigenlijk plaats ik nooit foto’s waarvan ik vind dat ik er niet leuk op sta, dus ik wist ook niet goed welke ik moest kiezen, haha. Maar deze kleuren maken me blij, dus ik kies deze!

https://www.instagram.com/p/Bblmqr2hxXw/?taken-by=levendeloes

5. Van welke instagramfoto uit 2017 krijg je direct heimwee?

Dat is deze foto, die ik eind mei maakte in Disneyland Parijs. Ik vind de hele stijl van deze foto zo leuk, het oude snoepwinkeltje met de suikerspin en gewoon het hele gevoel van Disneyland. Afgelopen drie jaar gingen Donna en ik samen op roadtrip naar Disney en ik heb daar ontzettend leuke herinneringen aan. Deze foto vat dat goed samen!

https://www.instagram.com/p/BaYc1jeAMUF/?taken-by=levendeloes

6. Wat is het allerlekkerste gerecht wat je in 2017 deelde op Instagram?

Dat moet natuurlijk deze hele lekkere verjaardagstaart zijn die ik won via de instagram van Kruidvat! Het was een mega lekkere red velvet (mijn favoriet!) taart met rode vruchten, macarons en chocolade. Het water loopt me weer in de mond als ik naar deze foto kijk haha, zo ontzettend lekker.

7. Wat is de allerleukste foto die je plaatste van een (huis) dier in 2017?

Op een of andere manier plaatste ik helemaal geen dierenfoto’s op mijn instagram nadat ik opnieuw begon eind augustus. Daar moeten we dit jaar maar eens verandering in brengen!

8. Welke fotobewerkingsapp (of instagramfilter) gebruikte jij in 2017 het meeste?

Vooral VSCO vind ik een hele fijne app om te gebruiken, maar ik gebruik ook wel eens de standaard filters van instagram, vooral ‘Clarendon’, die maakt mijn foto’s net iets feller. Verder gebruik ik graag een ‘preview’ app om te kijken of een foto een beetje mooi in mijn feed past.

https://www.instagram.com/p/BdezgDIAzLl/?taken-by=levendeloes

9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op Instagram (top 5)?

Ik gebruik eigenlijk altijd de hashtags #lifestyle #lifestyleblog #lifestyleblogger #dutchblog #dutchblogger, maar ook andere hashtags gebruik ik regelmatig. Het ligt maar net aan de foto! Over het algemeen typeren deze hashtags mijn account, dus ik gebruik deze dan ook altijd.

10. Welke 3 accounts zijn bij jouw favoriet?

Moeilijke vraag dit, ik volg heel graag verschillende accounts! Ik vind de pagina van Urban Decay heel tof, omdat het mijn favoriete make-up merk is en ze regelmatig mooie looks posten. Tedje plaatst altijd mooie foto’s van Maastricht, afgewisseld met flatlays en andere mooie kiekjes. Ik houd heel erg van die combinatie en ik vind het natuurlijk altijd leuk om mooie foto’s van ‘mijn’ stad te zien! Ook Queen of Jetlags volg ik heel graag, omdat haar foto’s gewoon perfect zijn. Natuurlijk zijn de foto’s heel erg gestyled/bewerkt en niet per se realistisch, maar ik vind dat stijltje wel heel tof en vind het ook knap hoe ze dit soort foto’ weet te maken!

Op mijn instagrampagina @levendeloes kun je me volgen voor meer van dit soort foto’s! Ook plaats ik regelmatig foto’s en filmpjes op instagramstories, dus volg me zeker als je dat leuk vind. Ik vond het in ieder geval heel leuk om een terug te blikken op dit jaar in foto’s! Ik heb een haat-liefde verhouding met instagram, zeker door het algoritme, maar stiekem houd ik ervan. Ben jij instagram-fan?

Misschien vind je dit ook leuk?

14
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Levende LoesDjuliAnna GerrieLiekeRosita Elise Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Je hebt stuk voor stuk prachtige foto’s geplaatst. Wat sta je zelf ook goed op de foto steeds! 🙂 En die taart ziet er inderdaad echt geweldig uit. Daar kan zelfs een perfect ontbijtje qua ‘Instagramwaardigheid’ niet tegenop 😉

Iris
Gast

Wat een leuk foto’s heb je geplaatst! Ik vind die van jou in Disneyland ook wel heel mooi! En die taart!!!!

Susan
Gast

Deze tag is zo leuk om te lezen! Winacties doen het bij mij ook altijd goed.

Rosita Elise
Gast

Super leuk Loes! <3

Mooie meid ben je! Die in Disney vind ik echt fantastisch!

Lieke
Gast

Zo leuk om dit te zien! Ik heb de tag zelf ook ingevuld haha ik vind hem echt heel leuk.

Anna Gerrie
Gast

Leuk om te lezen. Ik heb ook een haat-liefde verhouding met insta!

Djuli
Gast

Die foto van jou met de suikerspin is heel erg leuk! En die taart daaronder! Wow!