[GESLOTEN] Doei 2017 + Winactie (Mac, Rituals, EOS)

Het is 30 december vandaag en 2017 is nu toch echt bijna voorbij. En hoe kan je een jaar beter afsluiten dan met een winactie? Dus vandaag een extra artikel met een winactie voor jullie, om knallend het jaar uit te gaan!

Deze winactie maakt onderdeel uit van een grote bloggeractie, want er zijn nog zo’n 30 andere bloggers die vandaag ook een winactie voor jullie hebben. Mogelijk ben je dus via mijn voorganger Femke van LaFemmeFem op mijn blog terecht gekomen. Super leuk! Aan het einde van deze post zal ik ook een andere blogger linken, zodat je via haar het hele rondje af kan maken en mee kan doen aan alle winacties. Via iedere blog maak je namelijk kans om mooie prijzen!

Op mijn blog kan je een pakketje winnen met (mini) producten van onder andere Mac, Rituals en EOS. De winnaar krijgt dus een leuk pakketje thuis gestuurd met allerlei verschillende dingen, van make-up tot verzorging tot lifestyle. Wat er precies in zit houd ik nog even geheim, maar op de foto hierboven zie je alvast een kleine sneak peek!

Mee doen is heel gemakkelijk, je moet de volgende dingen ervoor doen:

♥ Volg me op mijn instagram @levendeloes
♥ Like de foto op instagram die hoort bij deze winactie
♥ Laat onder deze blogpost een reactie achter dat je mee doet en laat hierbij een geldig e-mailadres achter, zodat ik contact met je op kan nemen als je de winnaar bent

De winactie loopt tot en met 14 januari 2018, dan zal ik de winnaar kiezen via een loting! De winactie is alleen toegankelijk voor mensen uit Nederland en België.

Als je mee hebt gedaan aan mijn winactie, neem dan ook zeker een kijkje op de blog van Chelsey van Life as Chelsey want ook zij heeft een leuke winactie voor jullie klaar staan. Vanuit haar blog kan je vervolgens hoppen naar alle andere blogs die mee doen met deze actie en wie weet ga je wel knallend het nieuwe jaar in!

Dit was alweer mijn laatste post van 2017. Maandag 1 januari komt er gewoon een fotodagboek online, met daarin onder andere mijn foto’s van kerst. Tot volgend jaar!

Misschien vind je dit ook leuk?

64
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
64 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
60 Comment authors
Claudia DiependaalSharon de RidderAlma Cbrants harrykempenaers anita Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
brants harry
Gast
brants harry

verrassingspakketje, doe graag mee voor mijn vrouwtje

Alma C
Gast
Alma C

Aah wat leuk! Ik doe heel graag mee om deze producten met m’n mama te kunnen delen! Echt leuk ben benieuwd! ❤ ❤

Sharon de Ridder
Gast
Sharon de Ridder

Wat leuk, een verrassingspakket! Ik maak heel graag kans 🙂 Ik ben je zojuist ook gaan volgen op Instagram.

Claudia Diependaal
Gast
Claudia Diependaal

Ik doe heel erg graag mee aan dit mooi samen gesteld pakket. Gelukkig tref ik het nog net de 14e aan. Nu maar duimen!