Levende Loes #44 – Kerstmis & de sale is begonnen!

Happy monday and happy 2018! Vannacht is 2018 officieel van start gegaan en ik hoop dat jullie een hele fijne jaarwisseling hebben gehad. Vandaag deel ik mijn foto’s van kerst met jullie. Kijk je mee?

Zaterdagavond reden we na mijn werk naar brabant, tijd voor vakantie en tijd voor kerst! Ik kreeg deze leuke mok van mijn moeder en daar moest ik even een foto mee maken natuurlijk. Deze foto is gemaakt met de iPhone 7 Plus van mijn moeder en de kwaliteit is zo mooi! Ik wil nu echt een nieuwe telefoon, haha.

Kerstavond vierden we bij mijn schoonouders en ik moest natuurlijk even kroelen met Harry, de teckel. Ik wil zo graag een hondje, maar dat gaat echt nog niet bij ons.

Eerste kerstdag! Ook dat vierden we bij mijn schoonouders, met heel de familie en heel veel lekker eten. Mijn schoonvader had zelfs een hele kalkoen gemaakt! Zo leuk om eens te eten. De credits voor de prachtige taart gaan naar mijn schoonzusje en zwager.

Tweede kerstdag vierden we bij mijn ouders thuis en hier werden we zelf aan het koken gezet! Kenny en ik waren verantwoordelijk voor het toetje, maar daar heb ik geen foto van. Deze foto is trouwens weer gemaakt met mijn moeder’s telefoon, mooi he?

Als de kerst voorbij is, kan de sale beginnen! Ik heb al wat kleine dingen gescoord, onder andere bij de Sissy Boy en MyJewellery. Ook op het werk is de sale begonnen, dus zodra ik na kerst terug was in Maastricht, moest ik weer een aantal dagen aan het werk.

Ik ga deze week genieten van mijn tweede week vakantie! Volgende week gaan jullie zien hoe ik NYE vierde en de rest van mijn vakantie besteedde. Hoe heb jij oud&nieuw gevierd?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
2 jaren geleden

Gelukkig nieuwjaar! Zo te zien heb je een (letterlijk en figuurlijk ;)) heerlijke kerst gehad! Leuk dat je al een paar mooie saleaankopen hebt kunnen scoren 🙂

Rianne
2 jaren geleden

Als er iets is als “nazomeren” moet er ook zoiets zijn als “nakersten”vind ik! Dat lukt goed met deze foto’s 😉 Gelukkig 2018!

Lieke
2 jaren geleden

Gelukkig nieuwjaar! Je hebt zo te zien een fijne week maar ook een hele fijne kerst gehad.

sammie
2 jaren geleden

Heerlijk om vakantie te hebben! Ik moet morgen weer aan het werk 🙁 Sale shoppen is altijd leuk, ik heb bij het tuincentrum planten kunnen scoren met 50% korting, heel fijn 🙂
Gelukkig nieuwjaar!