Levende Loes #45 – Happy 2018 en nieuwe cameralens

Vandaag zie je in mijn fotoverslag hoe ik de de jaarwisseling vierde en hoe ik mijn laatste week vakantie besteedde. Nieuwsgierig wat ik deed? Kijk dan snel verder!

Vorige week kwam mijn nieuwe horloge van Cluse binnen! Het was een verlaat cadeau van Kenny voor ons jubilieum en ik ben er echt mega blij mee. Eindelijk kan ik wat afwisselen met mijn horloges!

Het was een van de laatste dagen van Magisch Maastricht en het Vrijthof zag er dus nog prachtig uit. Ook was het mega druk, want de kerstmarkt trekt altijd veel toeristen. Wel altijd leuk om even te bekijken!

Zaterdagavond had ik girls night met een vriendin en gingen we samen eten bij FAB (waar ik dit dit artikel over schreef in maart) en naar de film. We gingen naar Pitch Perfect 3, lekker fout maar wel heel erg leuk!

Oud en nieuw vierde ik met vrienden uit Brabant en we hadden een hele leuke dag en avond. Heel de dag hebben we spelletjes gespeeld, ‘s avonds hebben we gegourmet en met de jaarwisseling enorm veel gedanst. Zeker voor herhaling vatbaar!

Een nieuw jaar betekent ook goede voornemens en die van mij draaien vooral om gezonder eten en meer bewegen. Mijn ontbijtjes zijn niet bepaald instagramwaardig haha, maar ik wilde het toch even vast leggen!

Woensdag stonden er twee activiteiten op de planning, een leuke en een niet leuke. Ik moest, na het veel te lang uitgesteld hebben, weer naar de tandarts en ik heb daar een enorme hekel aan. Alles was prima, dus mijn zenuwen waren gelukkig voor niks. ‘s Avonds gingen Kenny en ik naar de Notenkraker in Den Bosch, wat ontzettend leuk was! Dat maakte de dag weer goed.

Ik haalde deze week mijn nieuwe 50 mm lens op voor mijn camera. Ik heb super veel zin om er mee te gaan spelen en mooie foto’s voor jullie te gaan maken. To be continued!

Mijn laatste vakantieweek was heel erg gezellig en ik ben weer helemaal opgeladen voor een nieuw blok! Ook al gaat de vakantie altijd te snel, ik heb ook weer zin om vandaag te beginnen op de uni. Heb jij ook een fijne vakantie gehad? Of heb je gewoon moeten werken/studeren?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Dat klinkt als een geslaagde week! Wat ziet het Vrijthof er mooi uit zo! Heel gezellig 🙂 En zo gaaf dat je ook een 50mm-lens hebt! Ik weet zeker dat je daar geen spijt van gaat krijgen 🙂 Ik gebruik hem bijna dagelijks met veel plezier.

Madelon
2 jaren geleden

Ah wauw, de Notenkraker wil ik heel graag nog een keer in ‘het echt’ zien! En wat een leuke foto’s en een leuk weekoverzicht 🙂

Daphne
2 jaren geleden

Wat een mooi horloge van Cluse; echt prachtig dat ‘ie zo subtiel is! En aaah zo’n 50 mm droom ik al zooo lang van! Wie weet trakteer ik mezelf erop als ik afstudeer binnenkort!

Anna
2 jaren geleden

Leuke foto’s! Ik wil dit jaar ook meer gaan bewegen :-)!

Simone
2 jaren geleden

Wat een hoop leuks! Prachtig horloge heb je gekregen en ik vind het echt heel gaaf dat jullie naar de Notenkraker zijn geweest. Lijkt me een prachtige voorstelling.

Babs
2 jaren geleden

Wat blits dat je naar een ballet voorstelling geweest bent! Lijkt mij in een schouwburg best mooi om te zien!
Die lens, wauw! Ik ben reuze benieuwd naar de foto’s die je gaat maken. Mijn grote wens is om eens een echt goede camera te kopen en ik heb geen ervaring met lenzen etc. Dus zeker interessant!

Rosita Elise
2 jaren geleden

Aahhhhh wat tof je nieuwe 50 mm lens! Ik ben zo jaloeeeeeeers! Ik wil hem ook gaan halen; ik ben benieuwd naar je foto’s ermee! En wat een mooie horloge Loes! <333

Ivon
2 jaren geleden

Helaas geen vakantie gehad, maar heb hem binnenkort te goed met wintersport.
Hoe was de notenkraker? Lijkt me zooo mooi!

Sammie
2 jaren geleden

Je ontbijtje ziet er toch erg lekker uit 🙂 die camera lens is erg fijn, ik gebruik hem regelmatig.