Lijstje – Fijne momenten van de afgelopen week

Het leek me in kader van goede voornemens, positiviteit en dankbaarheid leuk om eens een lijstje bij te houden met fijne momenten! Dat heb ik dus afgelopen week gedaan!

♥ Afgelopen week hebben we aardig wat gewandeld en vooral avondwandelingen vond ik heel erg fijn. De wereld in het donker heeft, ondanks dat ik het in mijn eentje nogal eng vind haha, zoiets moois!
♥ Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, een nieuw seizoen Wie Is De Mol! Ik kijk dit programma nu al jaren en vind het ieder jaar weer heel erg leuk. Ook al zit ik er ook ieder jaar bijna weer helemaal naast met ‘mijn mol’, haha.
♥ Ik vind koken en bakken heel erg leuk en we hebben deze week ook weer een aantal lekkere nieuwe recepten geprobeerd. Zo maakte ik bijvoorbeeld gezonde kaneelbroodjes, die totaaal mislukte qua uiterlijk maar wel lekker smaakte. Ach, een faal hier en daar hoort er ook bij.
♥ Zoals jullie misschien wel weten werk ik in de detailhandel en ik kan zo blij worden van klanten die oprecht dankbaar zijn voor je hulp. Daar haal ik iedere keer weer voldoening uit!
♥ Behalve mensen helpen met shoppen, houd ik zelf natuurlijk ook van winkelen en shoppen in de sale is natuurlijk het aller leukste! Zo scoorde ik onder andere een hele lekkere geurkaars.
♥ Ik ben niet zo’n instagramqueen, ook al vind ik het wel heel erg leuk. Afgelopen week was ik bezig met foto’s maken en maakte ik, al zeg ik het zelf, een hele goed gelukte flatlay. Lekker oppervlakkig, maar ik werd er blij van!
♥ Sowieso werd ik deze week heel blij van het spelen met mijn nieuwe cameralens. Ik vind hem zo fijn!
♥ Afgelopen weekend was het laatste weekend van mijn vakantie en hebben Kenny en ik nog een aantal fijne filmavondjes gehad. Lekker op de bank met een kop thee en Netflix. Love it!
♥ Het laatste fijne momentje van de week moet nog gebeuren, want dat gaat vanavond zijn! Vanavond ga ik namelijk lekker uit eten met vriendinnen. Fijne manier om het weekend te beginnen!

Ik vond het echt heel leuk om eens stil te staan bij dit soort kleine, fijne momenten. Ik wil ook nog steeds eens een dankbaarheidslijstje maken, dat lijkt me ook leuk! Wat was jouw fijnste moment van de week?

Misschien vind je dit ook leuk?

20
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
9 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Levende LoesIvonMAnonLianneBabs Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wat een fijn lijstje met dingen om blij van te worden! Avondwandelingen vind ik ook altijd heerlijk. En ik ben heel benieuwd naar de foto’s met je nieuwe cameralens 🙂

Judith
Gast

wat een fijn lijstje! sowieso goed om hier bij stil te staan 🙂

evelien
Gast

Wat een gezellige fijne momenten, ik had me ook zo verheugd op wie is de mol! Ik genoot er helemaal van. 🙂
Liefs,
Evelien

Lieke
Gast

AHH wie is de mol <3. Ik ken het gevoel door echt gewaardeerd te worden door klanten binnen je bedrijf, het voelt zo fijn en het voelt elke keer weer als een complimentje.

Anna
Gast

Wat een fijn lijstje! Ik word er ook helemaal blij van. Ik kan ook heel erg blij worden van een goed gelukte flatlay 😀

Babs
Gast

Mooie lijst! Het lijkt mij ook fijn als klanten tevreden zijn en dat laten merken en als je ze goed van dienst kan zijn. Ik had laatst een foto gepost en kreeg ook reacties dat ie mooi was, het zet je zeker aan om vaker zoiets te maken, ik herken het!

Lianne
Gast

Leuk dat je weer aan het bakken bent gegaan. Ach ja, mislukken kan altijd. Als de smaak maar lekker is. 😀

Ivon
Gast

Wat een super leuke foto heb je bij dit artikel! En ik ben ook weer mega enthousiast over wie is de mol hihi..

MAnon
Gast

Dat zijn zeker hele fijne momenten