TAG | 10 vragen over bloggen

Ik vond het wel weer eens tijd voor een tag, want ik vind het altijd leuk om dit soort vragen in de vullen! Vandaag daarom een tag over bloggen, waarin ik onder andere mijn grootste blogblunder vertel en over de comment die me het meest is bijgebleven.

♥ Wanneer ben je je blog gestart en waarom?

Ik ben begonnen met bloggen in februari 2017, dus iets meer dan een jaar geleden. Het idee van een blog starten speelde echt al ontzettend lang in mijn hoofd en begin 2017 hakte ik de knoop door en begon ik! Ik wilde graag iets meer creatief bezig zijn, vooral met schrijven. Ik startte in 2016 namelijk met een nieuwe studie waarbij ik veel minder kon en hoefde te schrijven dan bij mijn vorige studie en dat miste ik heel erg. Dus, zo werd Levende Loes geboren!

♥ Weet je nog wat je eerste blogpost was?

De favorieten van de maand januari! Ik deelde daarin mijn favorieten van de maand daarvoor, wat ik een goed artikel vond om mee te beginnen. En sindsdien post ik iedere maand een favorietenartikel! Soms is het wat lastiger om mijn favorieten te bedenken, maar ik blijf het leuke artikelen vinden om te schrijven. Mijn allerallereerste artikel was trouwens een soort ‘welkom’-artikel.

♥ Welke comment is je het meeste bijgebleven?

Ik heb geen specifieke comment in gedachten, maar ik word altijd erg blij van hele uitgebreide comments! Het is zo leuk als iemand de moeite neemt om een uitgebreide reactie te plaatsen. Zo kreeg ik laatst van Janne een enorm uitgebreide reactie met tips voor een stedentrip naar Kopenhagen en dat vond ik zo leuk!

♥ Wat was het eerste product ooit wat je voor je blog ontving?

Dat was een mooie afdruk van Fotoophout.nl. Ik vond het zo bijzonder toen ik die e-mail kreeg! Inmiddels ontvang ik zo nu en dan producten en iedere keer vind ik het weer bijzonder. Het eerste echte beautyproduct wat ik ontving, was trouwens deze treatment van Vichy!

♥ Wat is het mooiste dat je ooit dankzij je blog hebt mogen doen?

Sommige bloggers maken mooie persreisjes, maar zo ver ben ik (nog) niet, en dat vind ik ook prima! Ik ben op het moment vooral heel blij dat ik leuke mensen kan leren kennen door mijn blog. Er ging een hele nieuwe wereld met leuke mensen voor me open toen ik mijn blog startte!

♥ Wat was je grootste blog blunder?

Echt een hele grote blogblunder heb ik niet denk ik.. Ik heb wel eens per ongeluk een artikel geplaatst wat niet af was, of dat ik er ‘s avonds laat achterkwam dat ik mijn artikel voor de dag erna vergeten was te schrijven. Maar dat was het wel denk ik!

♥ Word je vaak door lezeressen aangesproken op straat?

Haha nee, zo bekend ben ik niet!

♥ Wat vind je het leukste aan bloggen?

Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn met tekst en beeld. Ik heb het fotograferen echt weer herontdekt en dat vind ik ontzettend leuk! Ik kan echt mijn creatieve ei kwijt in mijn blog, wat ik heel leuk vind. En dus ook de mensen die ik heb leren kennen door het bloggen!

♥ Waar hoop je dat je blog over 5 jaar staat?

Ik hoop dat mijn blog kan blijven groeien en dat ik zelf ook blijf groeien in mijn schrijfstijl en fotografieskills. Voor als nog zie ik mijn blog echt vooral als hobby, dus ik hoop dat het over 5 jaar ook nog steeds een leuke hobby is. Maar misschien ziet mijn leven er dan wel zo anders uit, dat ik geen tijd meer heb om te bloggen, of er geen plezier meer uit haal. Het plezier staat in ieder geval voorop!

♥ Wat is jouw ultieme tip voor beginnende bloggers?

Doe het voor jezelf en houd je niet teveel bezig met cijfertjes of gratis producten. Natuurlijk wil iedereen een grote blogger worden, maar zeker in het begin zul je merken dat je vooral voor jezelf aan het bloggen bent en niet heel veel mensen je artikelen lezen. Doe het dus vooral voor jezelf, want jouw plezier staat voorop!

Zo leuk om even stil te staan bij alle leuke dingen aan bloggen! Ik hoop dat mijn blog de komende tijd nog mag groeien en jullie ook met veel plezier blijven lezen. Wat vind jij de leukste artikelen om te lezen?

Misschien vind je dit ook leuk?

17
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
10 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Levende LoesSusanSijaLiekeJessica J. Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Je les voor beginnende bloggers vind ik een hele mooie. Het is zeker waar dat je bloggen vooral voor jezelf moet doen en dat jouw eigen blogplezier vooropstaat. Wat leuk om te horen dat jij het bloggen met zo veel plezier doet en er zo veel creativiteit in kwijt kunt. Mijn blog ben ik trouwens met ongeveer dezelfde reden gestart. In mijn master schreef ik heel weinig op een creatieve manier en dat wilde ik na mijn studie graag weer oppakken. Onder andere om die reden werd mijn blog geboren 🙂

evelien
Gast

Wat een leuke tag en wauw ik wist niet dat je pas een jaar blogt, ik vind je blog er echt al heel professioneel uitzien! You go girl!
Liefs,
Evelien

Janne
Gast
Janne

Hee wat leuk dat je mij noemt! En fijn dat je mijn reactie waardeert. Ik lees al een hele tijd met veel plezier je blog en hoop dat nog lang te zullen doen. Fijn weekend alvast en groetjes van Janne

Anna
Gast

Wat een leuk artikel! Ik wist helemaal niet dat je nog maar zo ‘kort’ blogde. Fijn dat je het nog steeds zo leuk vindt om te doen, dat is natuurlijk het aller belangrijkste <3

Johanne
Gast

Mooi tip voor beginnende bloggers! Helemaal waar! En ook heel fijn dat je weinig blunders hebt begaan ;-). Ik mis soms woorden in mijn titels omdat ik die dan zo vaak overhoop heb gegooid. Super stom!!

Babs
Gast

Ik heb het ook vaak gehad, haha. Dan was ik iets vergeten en dan lag ik in mijn bed al heerlijk te soezen. Terug naar de laptop en weer kijken of het artikel wel klopt… Ik vind onderwerpen over beauty heel leuk, maar ook persoonlijke verhalen!
Leuke tag!

Jessica J.
Gast

Ik wist niet dat je nog maar een jaar blogt! Wat ziet je webstekje er professioneel uit! Een van mijn eerste samenwerkingen was ook met Fotoophout.nl. 🙂 Heel erg toffe tag, dit. Deze ga ik onthouden.

Lieke
Gast

Super leuk om te lezen, het lijkt alsof je al veel langer blogt! Je hebt hem leuk ingevuld 🙂

Sija
Gast

Wat een leuke tag! 🙂 Ik kan me er helemaal in vinden, heerlijk om je creatieve ei kwijt te kunnen.

Susan
Gast

Oh deze tag is leuk om in te vullen he! Een jaar gaat echt snel voorbij 🙂