Levende Loes #46 – Kast opruimen & goede voornemens

We zijn inmiddels al bijna op de helft van januari (hoe dan?!) en alles is weer back to normal! Ik ga weer naar de uni, moet weer werken en heb alles weer opgepakt. Ik laat jullie zien wat ik afgelopen week deed!

Het was hoog tijd om mijn kast eens goed uit te pluizen, want zoals jullie kunnen zien was het een enorme bende. Links is dus voor en rechts na. Ik was best trots op mezelf! Uiteindelijk heb ik een vuilniszak vol kleding kunnen doneren.

Ook het sporten heb ik weer opgepikt, wat een van mijn goede voornemens was. Ik vertelde eerder al dat een van mijn voornemens meer bewegen was en dat heb ik deze week gelukkig goed waar gemaakt!

Nog twee andere voornemens: aan tafel eten en meer water drinken. Het klinkt een beetje suf, maar het is zo lekker makkelijk om op de bank te eten met een leuke serie via Netflix, maar eigenlijk is het veel gezonder om aan tafel te eten en bewuster ermee bezig te zijn. Dus, zo gezegd, zo gedaan!

Deze week probeerden we weer lekker veel nieuwe recepten uit, zoals deze pittige bonensoep. Heel erg lekker en een goed gerecht voor in de winter!

Ook probeerde ik deze kaneelbroodjes van Chickslovefood, maar ik heb geen foto van het eindresultaat want het was een enorme FAAL, haha! Ze waren wel lekker, maar ze zagen er vreselijk uit. Ik ga snel nog eens een poging doen!

Mijn nieuwe blok begon ook weer afgelopen week, dus dit was een aantal keer mijn uitzicht. Ik heb in januari maar een heel kort blok en het is best rustig, dus dat is wel even lekker. Verder was ik deze week lekker bezig met bloggen en werken, een prima weekje dus!

Ik ging het weekend gezellig in door met vriendinnen uit eten te gaan. Het ‘magic bites’ principe is een soort tapas idee, waarbij je allemaal kleine gerechtjes eet. Super leuk en gezellig!

Een lekker standaard weekje met een leuk einde, dus een prima eerste week na de vakantie! Ik houd me gelukkig nog goed aan mijn voornemens en dat ga ik ook zeker door proberen te zetten komende periode. Heb jij ook goede voornemens?

Misschien vind je dit ook leuk?

22
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
11 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Levende LoesHermien - KouweKlerenIvonSusanLianne Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wat goed dat je meteen zo fanatiek met je voornemens aan de slag bent gegaan 🙂 En leuk dat je met vriendinnen uit eten bent geweest! Het lijkt me ook wel fijn om na de vakantie nu even rustig te kunnen opstarten met je studie 🙂
Fijne week!

alovelyadventurenl
Gast

Wij moeten ook nodig weer eens aan de eettafel eten. We eten nu ons eten aan de salontafel. We zitten dan met onze billen op de grond. Wel gezellig haha. Heerlijke week gewenst

Jessica J.
Gast

Dat eten op de bank doen wij helaas ook… Het is gewoon zo gemakkelijk. Stom, want we hebben zo’n mooie, grote eettafel. Toch tof om hier te lezen dat wij niet de enigen zijn die al tv-kijkend eten. 😛
Mijn kledingkast moet ik ook nodig uitmesten! Ik doe toch altijd dezelfde dingen aan. Ik heb zo veel spullen die zelfs niet meer passen!

Daphne
Gast

Ik ga ergens volgende week ook maar eens m’n kast helemaal uitpluizen, kleding wegdoen dat wegkan en echt keuzes maken! Need it.

Babs
Gast

Netjes jouw kast! Ik moet hem ook hoognodig opruimen. Toen wij hier pas woonden namen wij ons ook voor om aan tafel te gaan eten.. inmiddels zitten wij weer voor de tv. Het is zoveel gezonder om rustig aan een tafel te eten, ik weet het.
Hoop dat je het volhoud, goed voornemen!

Paula
Gast

Het leuke aan goede voornemens is dat je ze steeds opnieuw kunt maken als ze een beetje in de vergetelheid raken. Je kast ziet er netjes uit, die van mij is ook wel weer eens aan een opruimbeurt toe……:-)

Judith
Gast

Die Cinnamonrolls zien er op het plaatje in ieder geval superlekker uit <3 Gelukkig smaakten ze goed!

Lianne
Gast

Ohh lekker ook weer begonnen met sporten! Ik heb vanaf deze week weer lekker bezig, Vind sporten altijd lekker, maar soms heb ik gewoon geen zin om te gaan, maar als ik er dan ben, dan gaat het lekker.

Susan
Gast

Ahhh mijn kast opruimen.. Ik ben begonnen maar halverwege gestopt haha 🙁 Vanavond maar even afmaken!

Ivon
Gast

Oh erg he, ik heb dat ook altijd als mijn kleding kast opruim en dan twee vuilniszakken vol weggeef, maar je uiteindelijk nog bijna niet ziet dat er iets uit je kast is haha…

En ik kook ook veel met Chickslovefood! Heb bijna alle kookboeken ervan, vind ieder recept erin een toppertje!

Hermien - KouweKleren
Gast

Wauw, je kast is echt veel netter geworden! Waar doneer jij je kleding altijd?