Levende Loes #47 – Mega milkshakes, instagram hype & een youtube kanaal?

Deze week stond weer in het teken van studeren en natuurlijk ook weer het doorzetten van mijn goede voornemens! Ook deed ik iets heel spannends waar ik jullie mening over wil! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Zaterdag heb ik gezellig afgesproken met vriendinnen en dronken we deze meeeega milkshakes (en warme chocolademelk!). Waar dit was, zie je binnenkort in een aparte blogpost.

Er was afgelopen week een soort trend op instagram en twitter om een foto van je uit 2012 en 2017 naast elkaar te posten. Dat vond ik wel leuk om ook te doen! Behalve mijn haar, vind ik eigenlijk dat ik niet echt veel veranderd ben. Wat vinden jullie?

Ook had ik deze week een studiedagje met een vriendin, wat heel goed werkte. We kregen gelukkig veel gedaan!

Vorige week kocht ik deze leuke trui van MyJewellery! Ik vind het een beetje eng om hem te dragen omdat hij zo licht is en ik echt een kluns ben, maar toch vind ik het wel heel leuk staan.

In het teken van mijn goede voornemen wat betreft gezond eten, leek het me leuk om een aantal dingen met jullie te delen die ik deze week at! Ik heb Hüttenkäse een beetje herontdekt, dat vind ik heel lekker op een cracker met komkommer. Ook maakte ik deze week een wortel-tomaten soep en een simpel groentenpotje met rijst.

Ik deed ook iets heel spannends deze week, ik nam namelijk mijn eerste video op! Ik denk er al een tijdje over na om een youtube kanaal naast mijn blog te starten, maar ik vind het stiekem heel erg eng.. Wat vinden jullie, moet ik deze video plaatsen of niet?!

Dat was mijn week alweer! Aankomende week zal ook weer grotendeels in het teken staan van studeren, want begin februari heb ik weer een tentamen. Ook komt mijn eerste video misschien wel online, maar daar wil ik eerst jullie mening over. Zal ik het doen of niet?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
27 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat gaaf, die video! Ik zeg: plaatsen! 🙂 Ik ben heel erg benieuwd!
Leuk om je foto’s uit 2012 en 2017 naast elkaar te zien. Je bent inderdaad niet superveel veranderd. Bij mijzelf vond ik het, op mijn haar na, ook niet zo veel verschil.
Fijne week en succes met leren voor het tentamen!

alovelyadventurenl
2 jaren geleden

Ja leuk YouTube video’s! Ik zeg ook zeker doen. Oeh die milkshakes wat gaaf en het lijkt mij zoo lekker. Ik wacht netjes af tot het artikel. Heerlijke week gewenst

Daphne
2 jaren geleden

Jaaa die sweater met hartjes is echt megaleuk!

Babs
2 jaren geleden

Gewoon plaatsen, de eerste keer is altijd het engst.Je bent inderdaad weinig veranderd, en wat heb jij een prachtig haar! #bestjaloers 😉

Anna
2 jaren geleden

Wat leuk dat je ook aan YouTube wilt beginnen! Ik zat er zelf ook over na te denken, maar ik denk niet dat het iets voor mij is. Ik heb weleens wat gefilmd, maar nooit online gezet. Als jij je er goed bij voelt zeg ik doen! Proberen kan altijd!

Lieke
2 jaren geleden

Ahhh die milkshakes, zo leuk <3. En heel leuk dat je wilt beginnen met youtube, ben benieuwd naar je eerste video 🙂

Simone
2 jaren geleden

Wat leeuk! Ik ben benieuwd naar je video. En je trui, die wil ik ook zo graag! Heel schattig met die hartjes!

Annika
2 jaren geleden

Gewoon doen, die video!

En die milkshakes zien er echt geweldig uit, ben heel benieuwd naar de blogpost die daar bij hoort.

Johanne
2 jaren geleden

Oooh, spannend hoor, een YouTube-kanaal! Maar als je het wil, zou ik het gewoon proberen. Als je na een paar video’s denkt: dit is het toch niet voor mij, dan kun je altijd nog stoppen. Want dat mag gewoon ;-). Je ziet idd niet heel veel verschil tussen 2012 en 2017! Fijn toch! Ik denk dat ik je bij mij ook niet heeeel veel verschil zult zien, op rimpels na dan 🙁

Lieke van Veen
2 jaren geleden

Je bent inderdaad echt weinig veranderd.

Laura
2 jaren geleden

Ben nu toch wel heel benieuwd wat je hebt opgenomen! Ik twijfel ook wel eens om een video te maken. Van een make-up look dan. Is in video toch makkelijker over te brengen. Maar zo online staan is wel heel eng!

Larissa
2 jaren geleden

Jaaa plaatsen die video! Super gaaf dat je ook een eigen youtube kanaal wilt opzetten. Natuurlijk is het spannend, maar je bent ooit ook je blog gestart! Dat was ooit vast ook spannend. Ik ben heel erg benieuwd naar je video.

Jessica J.
2 jaren geleden

Ik ben heel erg benieuwd naar de video, dus ik zeg ook: plaatsen!!
Je bent inderdaad niet zo veel veranderd. Ik heb ook meegedaan, maar dan op Twitter.

trackback

[…] mijn fotodagboek van een tijdje geleden zagen jullie misschien al mega milkshakes voorbij komen. Vandaag deel ik […]