Hotspot – A Cup of Cake in Breda

In mijn fotodagboek van een tijdje geleden zagen jullie misschien al mega milkshakes voorbij komen. Vandaag deel ik met jullie het leuke plekje waar je deze kan drinken/eten. Klaar voor veel zoetigheid?

A Cup of Cake is een zaakje in de binnenstad van Breda. Het is een klein, maar heel gezellig en ook altijd druk. Je kunt er terecht voor allerlei lekkernijen, zowel om ter plekke op te eten als om mee te nemen. Je kunt er zelfs terecht voor bestellingen voor bijvoorbeeld je bruiloft of feestje.

Ik leerde A Cup of Cake kennen toen ze vorige zomer mee deden aan de ‘freakshake’ trend en kwamen met reuze milkshakes. Met vriendinnen spraken we af dat we die eens moesten gaan drinken, maar het kwam er nooit van. Afgelopen januari zijn we eindelijk geweest en naast de milkshakes hadden ze nu ook warme varianten met chocolademelk! Hier zie je ook de prijzen van de shakes. Ze zijn zeker niet goedkoop, maar ik vond het het wel waard. Het zijn namelijk echt kunstwerkjes!

We gingen uit eindelijk voor twee reuze shakes en een warme chocolademelk. Je moet eventjes wachten op de shakes, want die worden ter plekke nog gemaakt, dus je moet eventjes wachten, maar dit is helemaal niet erg want je zit er erg leuk (en ze draaien er leuke muziek). Links zie je de Barfing Unicorn en rechts de Notorious Bigger. Deze milkshakes zijn eigenlijk een maaltijd an sich, want ze zijn mega zoet en vullen heel erg. Super lekker om eens te proberen, maar je hoeft er de volgende dag niet weer een.

Naast deze shakes hebben ze ook hele lekkere muffins. Ik heb er zelf geen gegeten, maar wel eentje geproefd en ze zijn heel lekker van smaak en zien er ook nog leuk uit. Het lijkt me super leuk om eens van deze cupcakes te bestellen voor een feestje! Ze hebben ook bijzondere smaakjes als suikerspin, maar ook de klassiekers zoals red velvet natuurlijk.

A Cup of Cake vind je aan de St. Janstraat 6 in Breda.

Als ik deze foto’s terug zie, heb ik meteen weer honger! A Cup of Cake is echt een gezellige plek en perfect voor zoetekauwen zoals ik. Heb jij wel eens zo’n mega freak shake gedronken?

Misschien vind je dit ook leuk?

14
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Levende LoesRosita ElisealovelyadventurenlAnnaevelien Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wauw, die shakes zijn echt mega en wat zien ze er goed uit! Ik kan me voorstellen dat je daarna even vol zit 😉 Maar dan heb je ook wat! Wat een leuke hotspot!

Lieke
Gast

Hier ga ik zeker snel een keertje naartoe! Breda ligt niet ver van mij vandaan en ik vind de foto’s er zo verleidelijk lekker en schattig uitzien <3

Marjolein
Gast

Oh wauww dit is echt een super leuke hotspot waar ik naartoe moet haha. Megaveel lekkere dingen zeg.

evelien
Gast

Wat een geweldige hotspot! Ik ga daar zeker eens een keer een kijkje nemen <3

Anna
Gast

Oh dit ziet er zo lekker en gezellig uit! Mocht ik eens in de buurt zijn…

alovelyadventurenl
Gast

Jemig wat ziet dat er verukkelijk uit zeg!! Krijg echt spontaan een snoepaanval.. Gelukkig heb ik niets in huis. Hier wil ik ook echt heen. Gaat om mn todo list voor als ik weer in NL ben

Rosita Elise
Gast

OMGGG WOW; dat ziet er echt mega leuk uit! Lekker zag! Wel een calorie bom zeg hahahaha!