Levende Loes #48 – Mini review & dagje Aachen

Deze week had ik een aantal gezellige dingen gepland staan, mijn ouders kwamen bijvoorbeeld langs en ik ging een dagje naar Aachen. Ik laat je vandaag zien wat ik deed!

Zaterdag werkte ik een middag en ‘s avonds kwamen mijn ouders gezellig langs. Ze namen poké bowls mee, altijd lekker! Ik vind ananas in zo’n bowl super lekker trouwens.

Zondag maakten Kenny en ik een flinke wandeling van 15 kilometer! Gelukkig was het super lekker weer, want ondanks het koud was, scheen de zon heel de dag.

Twee fashion dingen van de week! Ik droeg eindelijk weer eens een haarbandje en ik moet het echt vaker doen, want ik vind het zo leuk! Ook kwam deze leuke top van EDC binnen. Ik vind deze mouwen echt geweldig! Ik ga hem zeker binnenkort dragen.

Tijd voor een mini review! Via de blog van Nina won ik een tijdje geleden heel veel maskertjes van Kruidvat. Ik probeerde deze week deze hydraterende met komkommer en aloë vera. De geur viel me meteen op, die was heel lekker zacht en fris! Ook voelde het masker heel verkoelend aan op de huid. Je moet het masker er 10-15 minuten op laten en daarna kun je het restant er afspoelen of verder inmasseren. Het masker is na die tijd inderdaad vrij ver ingetrokken, maar ik heb toch het restje eraf gewassen. Er zat nog vrij veel product op mijn gezicht namelijk, teveel om in te masseren. Mijn huid voelde heel fris, gevoed en zacht naderhand, dus zeker een fijn maskertje!

Vrijdag ging ik met Donna gezellig een dagje naar Aachen, vooral om te shoppen. We begonnen de dag met koffie!

Aachen is echt een leuke stad om eens heen te gaan, de Dom is bijvoorbeeld echt prachtig. Qua winkels vonden wij het een mini beetje tegen vallen, maar toch zijn we goed geslaagd.

We zijn met name geslaagd bij de DM! We wilden allebei al eens graag naar de DM omdat we er al veel over gehoord hadden. We gingen met een volle tas weg hier. Zal ik er een shoplog van opnemen?

Ik sloot de week dus gezellig af in Aachen! Komende week gaat vooral in het teken staan van studeren, want ik heb aanstaande vrijdag weer een tentamen. Maar dat zien jullie volgende week. Ik ben wel heel benieuwd, vinden jullie zo’n mini review leuk in een fotodagboek?

Misschien vind je dit ook leuk?

13
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
7 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
DM Shoplog - Mijn eerste bezoekje aan een DM! | Levende LoesLevende LoesChelseyAnne - YouStyle.nlJessica J. Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wat leuk dat je naar Aachen bent geweest! Alleen al voor de DM is die stad volgens mij een bezoekje waard 😉 Een shoplog van je DM-aankopen lijkt me hartstikke leuk! Wat een mooie top heb je gekocht trouwens bij EDC!

Anna
Gast

Wat veel leuke foto’s! Ik ben ook dol op de DM, dus ik ben zeker benieuwd naar je aankopen!

Babs
Gast

Aachen schijnt ook zo een mooie stad te zijn, ik ben er volgens mij nooit geweest.(of het moet heel lang geleden zijn) Ik ben reuze nieuwsgierig naar wat je allemaal gekocht hebt bij de DM!Wat een leuke top!

Jessica J.
Gast

Ohhh, de DM! Ik ben er niet zo lang geleden voor het eerst geweest en moest me behoorlijk inhouden, haha! Mmm, pokébowls, zo lekker.

Anne - YouStyle.nl
Gast

Ja de DM is echt fantastisch. Alles is er echt flink goedkoper dan in Nederland. Vooral shampoo en zo.

Chelsey
Gast

Aachen is superleuk! Ben ik ook wel eens geweest. Ik ga binnenkort weer een dagje naar Essen :). Succes met je tentamen!

trackback

[…] jullie in mijn fotodagboek van een tijdje geleden konden zien, ben ik pas voor het eerst naar een DM geweest. Ik laat jullie […]