Favorieten van de Maand – Januari

De eerste maand van 2018 is alweer voorbij, dus tijd om mijn favorieten met jullie te delen! De maand stond vooral in het teken van mijn nieuwe studieblok, het nieuwe jaar en een aantal leuke nieuwe aankopen. Dus, lees snel verder!

#1 Rose gouden sieraden van MyJewellery en CLUSE 

Mijn eerste favoriet zijn eigenlijk meerde favorieten in een! Ik kreeg eind december een verlaat jubileumcadeau van Kenny, namelijk dit mooie horloge van CLUSE! Ik wilde heel graag een wat subtieler exemplaar die ik kan afwisselen met mijn wat grotere zilveren Michael Kors horloge. Dit klokje is een stuk kleiner en subtieler en daarom juist zo chique vind ik. Omdat ik verder geen rose gouden sieraden had, wilde ik ook graag oorbelletjes in die kleur. Ik kocht daarom deze twee leuke setjes via MyJewellery. Ik ben echt dol op subtiele sieraden, dus dit is heel erg mijn smaak! Ik vind de combinatie ook heel erg leuk.

Het horloge kun je kopen via de website van CLUSE en de oorbelletjes kocht ik bij de boutique van MyJewellery in Maastricht, maar zijn ook online te krijgen.

#2 UGGS Scuffette pantoffels

Al jaren liep ik op pantoffels van de Primark die nagemaakt waren van de originele van Uggs. Ik vond ze mega lekker lopen maar inmiddels waren ze al aardig vies geworden en afgetrapt. Inmiddels heb ik dit afgetrapte paar vervangen door de echte van Uggs en ik ben er zo blij mee! Ze winnen misschien geen schoonheidsprijs, maar ze zijn zo ontzettend lekker warm. Echt wolkjes voor je voeten!

De Uggs Scuffette in de kleur Chestnut kun je onder andere verkrijgen op de website zelf, of in winkels zoals de Bijenkorf.

#3 Moroccanoil

Ik gebruikte al een hele tijd een haarolie van Biosilk, maar ik was inmiddels ook wel nieuwsgierig geworden naar de olie van Morocconoil. Toen mijn flesje Biosilk op was, besloot ik dus de vervanger van Moroccanoil te kopen! Deze olie gebruik is na het wassen in de puntjes van mijn haar, om te zorgen dat mijn haar makkelijk doorkambaar is en de puntjes gevoed zijn. Dit serum laat je haar mooi glanzen zonder er vet uit te zien. Wel is het belangrijk om het niet bij je haaraanzet aan te brengen, want dan zal je haar wel snel vetter worden! Het serum van Biosilk was al jaren mijn favoriet, maar deze tipt daar zeker aan!

Moroccanoil kan je kopen bij sommige kappers, maar bijvoorbeeld ook bij Hudson’s Bay.

#4 Canon 50 mm lens

Ik heb al een hele blogpost gewijd aan mijn nieuwe lens van Canon, maar ik wilde hem toch nog even kort benoemen in dit artikel, omdat de 50 mm wel echt een favoriet is geweest afgelopen maand! Bijna alle foto’s, behalve van de moroccanoil, zijn gemaakt met deze lens en ik vind het effect echt heel mooi. Zeker een goede aankoop geweest dus!

Dit waren mijn favorieten van januari alweer! Ik ben heel benieuwd wat dit nieuwe jaar weer voor favorieten gaat brengen en ik kan niet wachten om allerlei nieuwe producten voor jullie uit te gaan proberen. Wat is iets wat ik dit jaar echt MOET gaan testen volgens jou?

Misschien vind je dit ook leuk?

26
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
13 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Levende LoesNatascha - BeautyOpinieRosita EliseMevrouw MarloesFabienne, Enjoyyourownbeauty Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

De 50 mm-lens is bij mij ook absoluut favoriet. Zo fijn is die! En die sloffen zien er heerlijk uit. Wat moeten die lekker warm zitten.
Qua favorieten ben ik ook weleens benieuwd naar favoriete webshops van andere bloggers. Misschien is dat nog een leuk idee om eens een favoriet van te delen 🙂

Lieke
Gast

De lens is ook mijn favoriet haha! Ik heb de sloffen in het zwart en ze zijn zo fijn, ze zijn stevig en super zacht <3

janine
Gast

Die sloffen van Uggs lijken mij echt hééérlijk!

Sarah
Gast

Ooh, die Uggs zien er ook gewoon uit als wolkjes voor aan je voeten. Zalig. En die 50mm lens staat bij mij al een tijdje op het verlanglijstje. Lijkt me zo’n fijne lens om te hebben!

Jessica J.
Gast

Die lens is hier ook favoriet! Een CLUSE-horloge staat ook al geruime tijd op m’n lijstje. 🙂

Daphne
Gast

Ik vind je horloge echt prachtig, wat een pareltje! En yay voor de 50mm-lens; ik ben ook onwijs verslaafd inmiddels (al is die van mij van Nikon, maar ach :P)

Silke
Gast

Jaa, de 50mm is ook echt mijn holy grail! Ik ben super benieuwd geworden naar die haar-olie.

Anna
Gast

Wat een fijne favorieten! Maroccan Oil is inderdaad heel erg fijn, ik heb het ook tijden gebruikt!

Mei Qi
Gast

Wat gaaf zo’n lens, al heb ik daar niet zo’n verstand van haha. En die oorbellen zien er super mooi uit!!

Fabienne, Enjoyyourownbeauty
Gast

oohh… die pantoffels! Zo fancy en fluffy. 😀

Liefs
x

Mevrouw Marloes
Gast

Die Uggs zien er echt uit alsof ze super lekker lopen! Ik heb twee paar gebreide Uggs. Die vind ik ook zo fijn om te dragen.

Rosita Elise
Gast

Ik ben zo jaloers op je sloffen! Ik wil deze al zo lang; miss dat ik ze ooit toch ga aanschaffen hihi! Ik heb de afgelopen weken zo getwijfeld over de 50mm lens; HMMMMMM! Nog steeds dus!

Iets wat je echt moet testen aankomend jaar… uhm… een reis alleen maken? XXX

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Ohhhh, die uggjes! Ik vind ze absoluut niet mooi hihi maar ik zou ze zo graag willen! Mijn gewone uggs zijn zo afgetrapt, ik leef er in. Een paar pantoffels is wel een heel goed idee!