Levende Loes #49 – Eat, sleep, study, repeat!

Deze week stond grotendeels in het teken van studeren, studeren, studeren, want ik had afgelopen vrijdag weer een tentamen! Ik heb toch geprobeerd een aantal foto’s voor jullie te maken, die ik vandaag met jullie deel!

Zo’n beetje heel de week was dit mijn uitzicht: wetbundels, thee, aantekeningen en natuurlijk gekleurde tabjes. Ik was de hele week vrij, dus kon gelukkig veel tijd besteden aan mijn tentamen.

De enige afleiding die ik deze week had, waren tripjes naar de sportschool. Ik blijf een sporthater, maar ik moet toegeven dat het wel een fijne break is voor tijdens het studeren.

Ik poste deze foto met een aantal van mijn studie essentials op instagram. Ik kan echt niet zonder een fijne handcrème, dat smeer ik echt heel de dag door haha.

Een klein indrukje van wat ik deze week at! Links zie je onder andere de granola van de Aldi, die echt heel lekker is, dus dat is een aanrader. Recht een lekker makkelijk broodje falafel! Ook maakte ik deze week zelfgemaakte vega balletjes, maar die zag je voorbij komen op instagram. Volg je me al op @levendeloes?

Vrijdag was de dag van mijn tentamen! Uiteindelijk was het aardig pittig, dus het is even afwachten wat het resultaat gaat doen. Ik was wel heel blij dat ik ervan af was, zodat ik lekker van een paar vrije dagen kon gaan genieten!

Een kort dagboekje dit keer, maar ik had het erg druk met studeren dus. Vandaag heb ik alweer het eerste introductie college van het nieuwe blok, dus veel tijd om te ontspannen is er niet. Wat heb jij deze week op de planning staan?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
16 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
2 jaren geleden

Wat een drukke week zo! Fijn dat je tentamen er nu weer op zit. Ik ga hard voor je duimen dat je het hebt gehaald! Wat een leuke bril heb je trouwens 🙂

evelien
2 jaren geleden

Wat spannend van je tentamen, ik vind sporten ook altijd een fijne break tussen het studeren door <3

Janne
Janne
2 jaren geleden

Ik hoop dat je je tentamen gehaald hebt!
Ondanks dat het een kort dagboekje is vind ik het leuk om te zien. Soms heb je gewoon zo’n week – heel herkenbaar, ik studeer ook.

Rosita Elise
2 jaren geleden

Ik hoop zo dat je je tentamen gehaald hebt Loes! Ik duim voor je! Ik `zag je vega balletjes voorbij komen; zagen er lekker uit! Inderdaad de sportschool blijft een ding he; maar als je er eenmaal weer inzit; HEERLIJK!

glamourmoes
2 jaren geleden

Hopelijk heb je je tentamen goed gemaakt. En sporten kan echt zo lekker zijn, om even je hoofd leeg te maken!

Sija
2 jaren geleden

Ik hoop dat je een goede uitslag krijgt van je tentamen! 🙂 Je hebt er in ieder geval goed voor gestudeerd zo te zien haha. Succes deze week <3

Marloes
2 jaren geleden

Ik hoop dat al het studeren heeft gezorgd voor een goed resultaat 🙂 Knap hoor dat je tussendoor ook tijd maakt voor de sportschool. Misschien een artikel-idee hoe je het als sporthater volhoudt? Ik stop altijd zo snel met elke sportpoging die ik probeer, haha! En broodjes falafel <3

Marjolein
2 jaren geleden

Ohh als ik die studieboeken met al die tabbladen zie dat ben ik toch wel blij dat ik die tentamens niet meer heb zeg! Hoop dat de resultaten goed zijn 🙂 En die handcreme is zo lekker!