Carnavals look – Black Swan

Ik ben geboren en getogen in Brabant en ook al ben ik absoluut geen die-hard carnavaller, ik vier het wel ieder jaar minstens een paar dagen. Vandaag deel ik daarom met jullie mijn kostuum/look die ik dit jaar ga dragen!

Ik ga samen met een vriendin als black & white swan en ik ben de black swan. Ik besloot deze week vast even te oefenen met mijn make-up en het leek me leuk om met jullie te delen, misschien haal je er wat inspiratie uit! Ik heb grotendeels schmink gebruikt en wat vloeibare eyeliner. De lipstick die ik draag is Diva van Mac. De make-up is alles behalve perfect, maar ik ben ook zeker geen make-up artist/visagist, dus ik heb het na proberen te maken aan de hand van foto’s!

Bij een zwaan horen natuurlijk veren, dus ik draag in mijn haar een verendiadeem die ik zelf in elkaar heb gezet. Mijn haar droeg ik in een knotje, als een ware ballerina.

Dit is dus de diadeem. Ik heb de veren met elastiekjes vast gemaakt aan een basic zwarte diadeem, wat echt een hele struggle was. Ik heb het geprobeerd met twee soorten lijm en tape, maar niets lukte. Uiteindelijk heb ik het dus zo gedaan. Ook dit is geen kunstwerkje, maar goed genoeg voor carnaval!

Mijn outfit is echt super basic. Ik draag een zwarte panty, een strak zwart rokje, een zwart shirt met lange mouwen en een tutu. De tutu heb ik op AliExpress besteld en is prima voor de prijs (hij kostte nog geen 5 euro), maar wel een beetje doorzichtig. Een onderrokje is dus een must! Ik ga er trouwens nog zwarte enkellaarsjes bij dragen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn zwarte zwanen-look vinden! Komend weekend is het carnaval en zal ik dus een paar dagen in deze outfit rond lopen. Ik heb er zin in! Vier jij ook carnaval?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
20 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat een gave look, ook qua make-up! En dat rokje is echt een koopje! Alvast veel plezier met Carnaval 🙂 Waar ik woon, vieren we dat eigenlijk nooit. Maar een collega van mij uit Brabant is ook al helemaal in rep en roer voor Carnaval 😉

Daphne
2 jaren geleden

Ik vind ‘m echt superleuk bedacht!

Kim
Kim
2 jaren geleden

Leuke outfit en een leuk thema! Zelf vier ik helaas geen carnaval, maar anders had ik het idee om als pauw te gaan met een mooie volle tule rok met allemaal verschillende kleuren.

Larissa
2 jaren geleden

Wat een gave outfit! Ik vier normaal diehard carnaval, ondanks dat ik niet in Brabant woon. Dit jaar vier ik vanwege omstandigheden maar één avondje carnaval. Ik trek dat ook dit jaar gewoon een oude outfit uit de kast. Jouw look ga ik onthouden voor volgend jaar!

Jessica J.
2 jaren geleden

Heeey, wat goed gelukt! Black Swan is een prachtige film!

Lieke van Veen
2 jaren geleden

Wat een leuk idee! Nog een fijne carnaval

Edith-Sofia
2 jaren geleden

Wauw, wat een mooie look & outfit! Echt leuk gedaan.

Laura
2 jaren geleden

Heel leuk je look! Ik vind het jammer dat ik niet met carnaval ben opgegroeid/woon in een carnavals gebied. Ik houd wel van verkleden en tutten ermee! Ik ga 1 dagje carnavallen in Bergen Op Zoom, ben benieuwd. Meestal ga ik een dagje Breda. Dit keer BoZ, omdat we daar altijd nachtje hotel doen samen, dit keer hadden we hem met carnaval gepland.

Rosita Elise
2 jaren geleden

Wat een super leuke originele outfit Loes! Echt heel tof! Vind hem echt super stoer! HAVE FUN DIT JAAR!

Demi
2 jaren geleden

Ik had een deel van je outfit al voorbij zien komen op Instagram. Leuk om hem in zijn geheel te zien! 🙂