Levende Loes bestaat 1 jaar! + winactie

Gisteren bestond mijn blog alweer 1 jaar! Vorig jaar op 8 februari plaatste ik mijn allereerste artikel, wat een artikel was om jullie welkom te heten. Ik heb vandaag daarom een speciaal artikel en een winactie voor jullie!

Een jaar geleden postte ik dus mijn allereerste artikel en vanaf dat moment zijn er drie keer per week artikelen online gekomen. Iedere week in ieder geval een fotodagboek en altijd twee andere artikelen. Zelfs tijdens drukke periodes of vakanties heb ik me aan dit rooster gehouden, waar ik stiekem best een beetje trots op ben! Inmiddels ben ik natuurlijk ook bezig met mijn eigen youtube kanaal en aanstaande zondag komt er weer een video online. Ik ben heel benieuwd hoe dit kanaal zich gaat ontwikkelen!

In dit jaar heb ik heel veel verschillende artikelen geschreven en mijn best gelezen artikel is die over het Kruidvat wimperserum. Die wordt dagelijks nog heel veel gelezen, blijkbaar zijn heel veel mensen benieuwd naar de werking van dit product! Nu in dat artikel terug kijk, ben ik er eigenlijk niet zo tevreden meer over, met name niet over de foto’s, maar sindsdien heb ik mezelf al aardig ontwikkeld qua fotografie merk ik.

Ik ben natuurlijk heel blij met deze mini-mijlpaal en daarom wil ik dit graag met jullie vieren! Het leek me leuk om daarom een winactie te organiseren. Drie mensen maken kans om een beautyproduct te winnen. Hierboven zie je al welke producten het zijn, namelijk: een mooi nagellakje plus topcoat van Essie, mijn favoriete NYX soft matte lipcream in de kleur Cannes en de Maybelline Great Lash mascara. Er zullen dus drie winnaars zijn!

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze pakketjes?

♥ Volg me op mijn instagram @levendeloes
♥ Abonneer je op mijn youtube kanaal.
♥ Laat onder deze blogpost een reactie achter dat je mee doet en laat hierbij een geldig e-mailadres achter, zodat ik contact met je op kan nemen als je de winnaar bent

De winactie is toegankelijk voor iedereen uit Nederland en België. Je kunt mee doen tot en met 25 februari, daarna zal ik de winnaars kiezen!

Hopelijk vinden jullie het een leuke winactie en doen jullie allemaal mee! Ook ben ik heel benieuwd hoe lang jij mijn blog al volgt. Dus vertel, sinds wanneer volg jij mijn blog?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
47 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] mijn blogverjaardag, Levende Loes bestond alweer 1 jaar! Ik schreef er een artikel over met een winactie voor jullie. Ik vind het zo leuk dat ik alweer een jaar […]

Kayleigh van den Braber
Kayleigh van den Braber
2 jaren geleden

Ik doe zeker mee super leuk!! En stiekem hoop ik natuurlijk ook dat ik win

Mariette
Mariette
2 jaren geleden

Gefeliciteerd, ik doe graag mee en volg je overal !!!

Mariette
Mariette
2 jaren geleden

Gefeliciteerd, ik doe graag mee !!

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Gefeliciteerd en ik doe heel graag mee
Insta.: @chucky1012

Xoxo

Iris
Iris
2 jaren geleden

Gefeliciteerd! Hopelijk ga je nog lang door 🙂
Ik doe graag mee! Ik volg je op instagram en YouTube.
Duimen! Liefs
Iris