Levende Loes #50 – Naar het theater & totale metamorfose

Deze week genoot ik van mijn weekend na een drukke week vol studeren en leefde ik toe naar de carnavalsvakantie. Wat ik allemaal deed, zie je vandaag!

Zondag ging ik met mijn ouders en Kenny naar de voorstelling van Fiddler on the Roof, met Thomas Acda. Het was echt een hele goede voorstelling! Voordat de voorstelling begon, zaten de acteurs al op het toneel wat ook heel grappig was.

Ik werd weer opgeroepen op bloed te gaan geven, dus deze week bracht ik een bezoekje aan Sanquin! Deze keer had ik er zelfs een blauw plek van, wat ik normaal nooit heb. Maar verder ging het gelukkig weer prima, ook al blijf ik het spannend vinden.

Afgelopen donderdag was het mijn blogverjaardag, Levende Loes bestond alweer 1 jaar! Ik schreef er een artikel over met een winactie voor jullie. Ik vind het zo leuk dat ik alweer een jaar blog!

Op het moment dat jullie dit lezen is carnaval natuurlijk in volle gang, dus ik oefende vorige week vast even de make-up die ik ervoor ging maken. Ik vond het heel grappig toen ik weer mijn hele schmink eraf waste en mijn gewone kloffie aantrok, want het contrast was wel heel erg groot! Echt een behoorlijke metamorfose!

Vrijdag begon mijn vakantie en ging ik even de stad in na mijn onderwijsgroep. Deze week laat ik jullie zien wat ik kocht bij de Hunkemöller!

Vrijdag begon behalve vakantie ook carnaval voor mij, maar hoe ik carnaval spendeerde, dat zien jullie volgende week! Hebben jullie ook carnavalsvakantie, of moeten jullie gewoon werken/studeren? 

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Gaaf dat je naar Fiddler on the Roof bent geweest! Ik heb die voorstelling een paar maanden geleden gezien en vond hem ook erg mooi. Geniet van het carnavallen 🙂

Jessica J.
2 jaren geleden

Ik vind je Black Swan er zo vet uitzien! Veel plezier met carnavallen! Hier in België is het momenteel krokusvakantie, maar het werk gaat vrolijk door.

Babs
2 jaren geleden

Wat een gave metamorfose, ziet er goed uit! Heel knap gedaan!