Mijn eerste youtube video | Get to know me – TAG

Vandaag heb ik iets mega spannends voor jullie, namelijk mijn allereerste youtube video! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, dus kijk snel verder.

Allereerst nog even een opmerking vooraf: ik vond het best wel spannend om dit op te nemen, wat ik heel goed merk, vooral aan mijn stem, haha. Ik lijk soms een beetje een gek stemmetje op te zetten, dus probeer daar een beetje doorheen te kijken/luisteren. Ik hoop dat als ik meer gewend raak aan het filmen, dit vanzelf een beetje verdwijnt! Ook is het allemaal nog niet heel professioneel natuurlijk, ik moet duidelijk nog oefenen met het editten, maar ik doe mijn best!

Ik ben van plan, als het me goed bevalt, om vanaf nu zo nu en dan een video te maken. Hierbij houd ik geen vast schema aan, ik doe het gewoon wanneer het me uit komt/ik een leuk idee heb! Er blijven dus gewoon blogposts online komen op maandag, woensdag en vrijdag, maar soms zal een van deze artikelen vervangen worden door een video, of er zal een extra post komen die week. Ik ga gewoon even kijken wat me bevalt!

Als je het leuk vindt, kun je je in ieder geval abonneren op mijn youtube kanaal.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze video vinden! Alle feedback is welkom, maar wees een beetje lief voor me, want ik vind het dus best wel spannend, haha. Wat vinden jullie, moet ik vaker filmpjes maken?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Donna
2 jaren geleden

ZO LEUK!!!!!! Ik wil meer video’s!!!

Babs
2 jaren geleden

Hartstikke leuk! Ik heb het ook geprobeerd om een video op te nemen, maar het viel bij mijzelf op dat ik anders praatte voor mijn gevoel, klonk zo gek….Dus ik moet nog heel veel oefenen. Ik hoor toch de Brabantse tongval bij jou, klinkt leuk, toch? ;)) Wat leuk dat je in 1994 geboren bent, mijn zoon ook 🙂 En gelukkig zijn is het beste doel inderdaad!

Romy
2 jaren geleden

Wat leuk om eens een video van je te zien! Je komt heel gezellig over 🙂 Zeker vaker doen! En wat een leuke trui heb je ook aan!