ME-TIME | Zo creëer je de perfecte ontspannen avond voor jezelf

Overal zie je afgelopen weken advertenties voor valentijnsdag, maar behalve de perfecte gelegenheid om iets leuks te doen met je partner, kan je natuurlijk ook lekker een avondje voor jezelf regelen! Vandaag vertel ik je precies wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje me-time.

Als eerste vind ik het heel fijn om een lekkere warme douche te nemen. Uitgebreid je haar wassen en daarna een haarmasker aanbrengen. Mijn favoriete haarmaskers zijn die van Garnier, van de Loving Blends lijn. Die maskers ruiken zo ontzettend lekker en maken je haar mega zacht! Na het douchen smeer ik mijn lichaam graag in met een lekkere body cream, op het moment gebruik ik de Touch of Happiness van Rituals, maar die van the Body Shop vind ik ook heel erg fijn.

Bij een verwenavond hoort natuurlijk ook een lekker gezichtsmasker. Het liefst gebruik ik gewoon een zakje met een masker, zoals die van dr. van de Hoog of deze van Kruidvat! Ik vind dat ze echt heel veel leuke verschillende maskers hebben van Kruidvat, dus zeker een aanrader als je niet zoveel geld wil of kan uitgeven.

Behalve fijne producten, heb je natuurlijk ook een comfy plekje nodig! Als ik een avondje voor mezelf heb kruip ik het liefst lekker op tijd mijn bed in om voor een Netflix marathon. Ik heb pas het mooie dekbedset ontvangen, van Dekbed Discounter, die je hierboven op de foto ziet en ik ben er zo blij mee, want ik heb nog nooit zulk zacht beddengoed gevoeld! Echt mega comfortabel en perfect voor een avondje ontspannen. Neem zeker eens een kijkje bij de dekbedden dus, want ik geniet iedere avond als ik in dit bedje kruip weer van hoe zacht het is. Ook hebben ze sinds een tijdje boxsprings, dus mocht jouw huidige bed nog niet de perfect comfortabele plek zijn voor een avondje me-time, dan is dit misschien een uitkomst voor je!

Je kunt natuurlijk ook je huis gezellig maken door verse bloemen neer te zetten, een lekkere geurkaars aan te steken, wat lekkers te drinken voor jezelf te maken en hapjes te regelen. Je hoeft het huis helemaal niet uit om te kunnen ontspannen! Mijn favoriete geurkaarsen zijn van Ikea en van Rituals, vooral de Ritual of Dao is een hele lekkere ontspannende geur.

Tijdens zo’n fijne pamperavond neem ik ook vaak de tijd om een manicure bij mezelf te doen. Dan heb je uitgebreid de tijd om je nagels te laten drogen, dus riskeer je ook niet dat je je mooie nagels meteen weer verpest! Een absolute favoriet die ik al jaren gebruik is de nagelverhardener van Herôme. Deze lak zorgt ervoor dat mijn nagels sterk blijven en mooi lang kunnen groeien, echt ideaal!

Met deze tips kun je dus een ultieme avond voor jezelf creëeren! Niets fijner dan een avond ontspannend met een lekkere kop thee, fijne verzorgingsproducten en een Netflix marathon. Natuurlijk kun je dit ook gezellig met een vriendin doen, of wel gewoon met je partner. Vier jij vandaag Valentijnsdag en zo ja, wat ga je doen?

Dit artikel bevat een product wat ik ter review heb mogen ontvangen.
Alle meningen zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
15 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat een mooie foto’s in dit artikel! En heerlijk, zo’n ontspannen avond op z’n tijd! Ik vind dat soort avonden ook zo fijn, maar vergeet er nog weleens tijd voor te maken.

Jessica J.
2 jaren geleden

Mooie foto’s! Heerlijk, zulke avondjes. Ik heb er vrijwel elke dinsdag eentje, dan gaat m’n vriend repeteren. 🙂
(Psst, misschien wel effe een ‘r’ toevoegen in ‘geurkaas’. Ik vind die geur nu niet bijster ontspannend, haha.)

Sarah
2 jaren geleden

Beginnen met een lekker warme douche of bad en een gezichtsmasker. Ja, zalig! Geurkaarsen mogen hier ook niet ontbreken. En dan gezellig in bed kruipen met een serie of film. Heerlijk gewoon.

Anna
2 jaren geleden

Wat een fijne tips! Ik ben dol op relaxen met maskertjes en een goed boek <3

www.irispraat.nl
2 jaren geleden

Leuk artikel heb je er van gemaakt en mooie foto! Als ik echt wil ontspannen pak ik er zeker een masker bij (zowel in mijn haar als op mijn gezicht). Ik houd er ook van om gewoon lekker onder een dekentje op de bank te liggen hahaha. Ps. Jouw captcha codes zijn zo lastig soms!

Mei Qi
2 jaren geleden

Fijne post en fijne tips!

Teddy
2 jaren geleden

Wat een fijne tips! Ik hou echt van zo’n chill avondje

trackback

[…] een blogpost moest ik nog een aantal foto’s op mijn bed maken en daarna ging ik ze meteen even bekijken […]

trackback

[…] mag doen! Plan eens een gezellige avond in met vriendinnen, ga er zelf op uit of houd een fijne me time-dag. Zo voorkom je dat je meteen weer in de alledaagse sleur terecht komt en kun je dat vrije gevoel […]