Doutzen Kroes Sport by Hunkemöller | NEW IN

Afgelopen tijd ben ik weer meer bezig met sporten en bewegen en ik had met mezelf een deal gesloten dat als ik het goed vol hield, ik een nieuwe sportoutfit mocht shoppen. Daarom laat ik jullie vandaag twee mooie items van de Doutzen Kroes sport collectie van Hunkemöller zien!

Doutzen Kroes werkt natuurlijk al langere tijd samen met Hunkemöller en ik heb zelfs al eens een mooi item van ze mogen ontvangen, wat ik je in dit artikel liet zien. Toen ik op zoek ging naar een mooie nieuwe sportoutfit, besloot ik een kijkje te nemen bij de collectie van Hunkemöller en al snel sprak de collectie in samenwerking met Doutzen Kroes me aan. De items zijn in verhouding met andere merken behoorlijk betaalbaar en aangezien ik vooral op zoek was naar een goede sport bh, leek een lingeriemerk zoals Hunkemöller me de perfecte plek om er eentje te shoppen. Ik kocht dus twee mooie items!

Ik ben uiteindelijk voor de sportbh gegaan met de bloemetjes die redelijk kenmerkend zijn voor deze collectie. Je maakt de bh aan de voorkant dicht met een rits en hij biedt level 3 support. Dat betekent dat hij te dragen is bij high intensity sportactiviteiten. Nu waag ik me daar niet per se aan, maar ik vind goede support wel heel belangrijk! Ik besloot niet te gaan voor de bijpassende sportlegging, omdat ik niet zo van heftige printjes op leggings houd, maar een andere legging uit te collectie te kiezen. Ook deze past er goed bij door het licht roze en ik vind het een mooi setje! De roze vlakken schijnen wel wat door, dus je moet oppassen met het soort ondergoed wat je draagt, maar ik doe er toch vaak een langer shirt overheen, waardoor je niks ziet. Wel iets om rekening mee te houden!

Allebei de items kosten €34,99 per stuk en zijn te koop in Hunkemöller winkels of op de website.

Ik ben super blij met mijn nieuwe sport items! Ik heb ze afgelopen week al eens gedragen en ik vind de kwaliteit heel fijn. De stoffen voelen stevig aan. Goede aankopen dus! Heb jij al een item gescoord van deze collectie?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
25 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat een prachtige en handige beha! Ik kan me voorstellen dat zo’n mooie beha en geschikte legging het sporten meteen al ietsje leuker maken 🙂

evelien
2 jaren geleden

Ah wat een geweldig leuke sportkleding! Leuke sportoutfits maakt de motivatie gelijk groter altijd bij mij haha. 🙂
Liefs,
Evelien

Susan
2 jaren geleden

Vind deze echt heel erg mooi! Ik snap dat je er blij mee ben.

Marloes
2 jaren geleden

Wat een mooie sportkleding! Hunkemöller heeft vaak leuke collecties, maar ik heb nog nooit iets van de sportcollectie gekocht. Moet ik toch iets vaker gaan sporten, haha!

Jessica J.
2 jaren geleden

Ik vind deze collectie zo mooi! En handig dat de sport-bh een rits heeft. Het is altijd zo’n gesukkel, haha!

Anna
2 jaren geleden

Wat een ontzettend mooi setje! Zelf ben ik ook nog op zoek en had van het Zweedse merk Stronger al iets moois gezien. Maar nu ga ik zeker ook even bij hunkemöller kijken! Liefs

Natascha - BeautyOpinie
2 jaren geleden

Deze is mooi! Ik heb altijd gewoon zwart maar dit is veel leuker. De bandjes lijken me ook heel fijn.

Lieke
2 jaren geleden

Wat een mooi setje! Zelf sport in weinig tot niet dus ik zou het zelf zonde vinden om hem aan te schaffen maar vind hem wel echt heel mooi!

Rosita Elise
2 jaren geleden

Heb hem ook al meerdere malen in mijn handen gehad; hij lijkt me echt super fijn zitten! Ik heb er zelf een paar van Nike, en 1 van een iets minder bekend merk maar die vind ik ook super fijn! Ik snap je volkomen betreft drukke printjes op je sportbroeken hahaha

MEi Qi
2 jaren geleden

Heel mooi!

Ellen
2 jaren geleden

De sportcollecties van Doutzen vind ik altijd zooo pretty! Zelf heb ik die grijze crop-trui met die zwarte gaatjes legging. Motiveert mij echt om te gaan sporten als ik ervoor kan shoppen 🙂

Marieke
2 jaren geleden

Wat een prachtige items!

trackback

[…] te verzinnen: als ik vier weken lang twee keer per week naar de sportschool ging, mocht ik een nieuwe sportoutfit uitzoeken. En dat werkte! Ik vinkte iedere keer als ik geweest was een vakje af en de […]

trackback

[…] schreef ik al eens een artikel over mijn nieuwe sportkleding van Doutzen Kroes via Hunkemöller en vandaag mag ik jullie de […]