Levende Loes #51 | Vakantie, carnaval & Valentijnsdag

Vorige week had ik lekker een weekje vakantie waar ik volop van genoot! Ik vierde carnaval, het was Valentijnsdag en ik genoot lekker van de vrijheid om te kunnen bloggen. Ik maakte lekker veel foto’s voor jullie, dus lees snel verder!

Vorige week was het natuurlijk carnaval en dat vierde ik als Brabander natuurlijk! Eigenlijk is dat niet zo natuurlijk, want echt een die-hard carnavaller ben ik helemaal niet, haha. Maar ik vierde het wel twee dagen! Bregje en ik waren samen Black and White Swan!

In Brabant zijn, betekent natuurlijk ook gezellig met familie zijn en kroelen met de teckel van mijn schoonouders.

We gingen na een fijn lang weekend weer terug richting huis, waar we meteen verse tulpen in huis haalde. Zo gezellig meteen!

Voor een blogpost moest ik nog een aantal foto’s op mijn bed maken en daarna ging ik ze meteen even bekijken en bewerken. Zo fijn om lekker de tijd te hebben om te bloggen!

14 februari was het Valentijnsdag en eigenlijk vieren we het niet echt uitgebreid en zeker dit jaar niet omdat Kenny avonddienst had, maar we maakten er toch iets leuks van! We begonnen de dag met een uitgebreide brunch en ik kreeg mooie bloemen. Toch leuk om het een beetje te vieren!

Ik maakte deze week ook goed gebruik van mijn vrije dagen door veel foto’s te maken en een aantal video’s te filmen.

Een aantal dingen die ik at deze week! Een forelsalade met bietjes, huisgemaakte tomatensoep (receptje!) en mega zelfgemaakte vegetarische burgers.

Nog een klein tipje voor de liefhebbers: bij de Albert Heijn hebben ze nu het Efteling servies van Blond Amsterdam met korting! Ik had er al een aantal, maar ik nam er toch eentje mee, die van Roodkapje.

Mijn week vakantie is weer voorbij gevlogen en ik moet nu weer flink aan de bak tot mijn tentamens begin april! Even flink doorzetten dus. Heb jij ook carnaval gevierd?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
13 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
2 jaren geleden

Die Blond-mokken van De Efteling zijn zo leuk! Het is dat ik al heel veel heb, maar anders had ik graag een paar mokken ‘ingeslagen’ 🙂
Wat fijn dat je zo hebt kunnen genieten van je vrije dagen deze week en van Carnaval! Jullie zagen er echt leuk uit samen als Black & White Swan.

Marloes
2 jaren geleden

Ziet eruit als een fijne week! Toch leuk om iets kleins te doen met Valentijn 🙂 Succes weer met de studie!

Susan
2 jaren geleden

Ahhh die teckel <3 Te lief

Anna
2 jaren geleden

Wat een fijn weekje! Die vegetarische burgers zien er onwijs lekker uit!

Lieke
2 jaren geleden

Ahh ik heb een van de Blond Amsterdam Efteling mokken, ik wil ze allemaaal! Ik ga snel langs de AH, fijn tip! Lekker weekje heb je gehad, wij vieren ook geen Valentijnsdag maar ik kreeg wel een bos rozen <3

Rosita Elise
2 jaren geleden

Super leuke foto’s Loes! En je outfit voor carnaval was echt leuk! Lekker crea bea! En ik kan er ook altijd van genieten om foto’s te maken voor de blog als ik vrij ben. Ik spaar de Efteling blond Amsterdam serie dus ik ga zeker nog even langs bij de AH! ☺️

Lieeeefs

Babs
2 jaren geleden

Wat een leuk servies! Ik wist dat niet, de laatste tijd komen we nauwelijks bij AH… En die teckel, teckels vind ik zulke schattige honden. Je zag er top uit met carnaval, heel leuk zo een duo!

Jessica J.
2 jaren geleden

Ohh, die Blond-mokken zijn zo tof! Ik heb nog niets van het merk, maar ik denk dat ik verander in een hamster zodra ik m’n eerste stuk koop. 😀 En oooh, die veggieburger!

Demi
2 jaren geleden

Oeh verse tomatensoep is zo lekker 🙂 Ik maak het zelden, want vind het erg veel werk, maar geniet er deste meer van als ik er wel de tijd voor heb gehad. En dat servies! Zo leuk. Wat betaal je voor zo’n kopje als ik vragen mag?