Favorieten van de Maand – Februari

Op deze laatste dag van februari vertel ik jullie wat mijn favorieten waren! Van make-up tot verzorging, van nagellak tot muziek. Lees dus snel verder!

#1 Embryolisse Lait-Crème Concentré

Deze crème van Embryolisse is inmiddels wel een beauty klassieker te noemen denk ik, want al jaren zweren vele beautybloggers erbij. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen qua huidverzorging en had op het moment geen vaste favoriete moisturizer meer, dus ik besloot deze crème eens te proberen. De moisturizer is geschikt voor alle huidtypen en zowel de gebruiken als dagverzorging, als make-up primer en als gezichtsmasker. Als masker heb ik hem nog niet geprobeerd, maar ik gebruik hem altijd na het douchen, voor ik mijn make-up aanbreng en dat werkt heel prettig. De crème is voedend genoeg voor mijn huid die soms wat extra’s nodig heeft tijdens de winter en is prettig in gebruik. Ook de geur vind ik lekker, wat ik altijd wel belangrijk vindt. De prijs vind ik ook prima, voor zo’n tube!

De Embryolisse Lait-Crème Concentré is onder andere te koop bij Douglas voor €20,35.

#2 Urban Decay Afterglow Highlighter palette

Dat Urban Decay mijn favoriete make-up merk is, is inmiddels geen geheim meer denk ik! En ook Donna weet dat, vandaar dat ik dit mooie highlighter palette voor mijn verjaardag kreeg. Deze maand heb ik Bliss (de highlighter die je linksboven op de foto ziet) ontzettend veel gebruikt, want die is echt perfect! Ook de andere kleuren zijn heel mooi, maar heb ik nog niet zoveel geprobeerd, dus met name Bliss was deze maand groot favoriet. Echt een heel mooi basic palette ook, omdat er zowel warme als koele kleuren in zitten. De wat donkerdere kleuren zullen ook heel mooi staan op de wat donkerdere huid denk ik!

Helaas was dit palette van Urban Decay een limited edition, maar UD heeft gelukkig nog heel veel andere mooie producten en highlighters in hun vaste collectie!

#3 P2 Color Victim nail polish in 352 ‘More, more, more’.

Zoals jullie in mijn DM shoplog konden zien, was ik laatst voor het eerst bij de DM. Ik wilde ook graag iets van het merk P2 proberen en besloot dit nagellakje mee te nemen, omdat ik al veel positieve dingen over de lakjes had gehoord. Ik ging voor een donkerblauwe kleur, omdat ik dol ben op donkere kleuren in het najaar/de winter. De nagellak heeft een breed kwastje wat heel fijn lakt en kleur dekt eigenlijk in 1 laagje al, maar ik breng er meestal twee aan om het helemaal mooi dekkend te krijgen. De kleur is lekker winters, tijdloos en de lakjes zijn ook nog eens mega goedkoop!

P2 is te verkrijgen bij de DM Drogist in Duitsland en deze nagellakjes kosten €1,55 per stuk.

#4 De soundtrack van de musical ‘Was getekend, Annie M.G. Schmidt’

In mijn Kijkende Loes van een tijdje geleden schreef ik al dat ik naar de musical over Annie M.G. Schmidt was geweest eind november. Die musical was enorm goed en werd natuurlijk gekenmerkt door de muziek van Annie zelf. Ik leerde zo veel nieuwe muziek kennen en kwam er ook achter bij bepaalde nummers dat deze geschreven waren door haar. Afgelopen maand ontdekte ik dat de hele soundtrack van de musical op Spotify stond, dus ik luisterde er ontzettend veel naar. De nummers zijn vaak zo sterk en met een goede boodschap! Het blijkt maar weer dat Annie M.G. Schmidt best wel op de tijd vooruit liep.

De muziek van de musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ is te beluisteren via Spotify. De musical zelf is nog te bekijken in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Weer een aantal hele fijne favoriete in deze korte maar krachtige maand. Het belooft nog aardig koud te worden deze week en komende tijd, dus ik vrees dat de winter nog even niet voorbij is, maar ik zit met mijn hoofd al bij de lente. Heb jij ook zo’n zin in de lente?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Wat een prachtig nummer inderdaad! De musical zelf lijkt me ook echt heel erg mooi. Ook het palette van Urban Decay vind ik er prachtig uitzien. Ik kan me voorstellen dat je vooral weg bent van de kleur Bliss 🙂

Susan
2 jaren geleden

Ja dat palette van Urban Decay vind ik echt prachtig, die wil ik zelf ook nog wel!

Kim
Kim
2 jaren geleden

Mooie favorieten! De highlighter ziet er heel erg goed uit!

Anna
2 jaren geleden

Fijne favorieten! Dat highlighter palette is echt onwijs mooi!

Danielle
2 jaren geleden

Wat een mooie favorieten, heel gaaf kleurtje van p2!

Simone
2 jaren geleden

Wat leuk dit! Ik heb nog helemaal niets gezien / gelezen over de musical, maar hij lijkt me erg mooi en bijzonder. Eens kijken of ik iemand kan overhalen mee te gaan.

Jouvence
2 jaren geleden

Die crème van Embryolisse wil ik nog steeds eens proberen.

Judith
2 jaren geleden

Jaaa zoveel zin in de lente! Kan niet wachten 🙂

marielle
2 jaren geleden

Mooie kleur nagellak van P2!