Levende Loes #52 – Heel veel ETEN!

Ik heb het op het moment gigantisch druk met mijn studie, dus het foto’s maken schoot er een beetje bij in deze week.. Ik maakte er wel een paar en vooral van heel veel eten! Daar wordt iedereen blij van, toch?

Zaterdag kwamen mijn ouders langs en haalden we salades van the Salad Bar. Ik had hier nog nooit gegeten, maar het was echt heel lekker! Goede salades. Zeker een aanrader als je een keer gezond eten wil bestellen!

Ik voelde me die dag echt goed! Mijn outfit was leuk, mijn haar zat goed en ik ging voor een donkere lipkleur. I liked it!

Een impressie van wat we aten afgelopen week: noodles met groenten, zelfgemaakte eiersalade (met prei, heel lekker!) en voor het eerst een gepofte zoete aardappel. Die laatste foto is nogal mislukt door de hitte van de aardappel die mijn camera liet beslaan, oeps haha.

Ik haalde deze week een aantal keer een mac lipstick tevoorschijn waar ik mega blij van werd, namelijk Testosterone. Dit is zo’n mooi subtiel kleurtje, lekker vrolijk voor de lente vast! Helaas was het wel een limited edition..

We begonnen het weekend goed: met sushi! Ik had al weken enorm veel zin in sushi en eindelijk bestelden we het weer eens. Jammie!

Even een extraatje in dit fotodagboek: heb je mijn laatste youtube video al gezien? Inmiddels staan er vier video’s online die je allemaal via mijn kanaal kan bekijken. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt!

Een kort fotodagboek dit keer, maar ook dat hoort erbij! Deze week is ook weer enorm druk, maar ik ga mijn best doen om weer wat meer foto’s te maken. En anders in ieder geval weer veel foodfoto’s haha.┬áWord jij ook zo blij van foodfoto’s?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
18 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
2 jaren geleden

Dat klinkt als een hectische week, maar foodfoto’s zijn altijd goed! ­čÖé Slim idee, die salades! Dat is inderdaad nog eens een gezonde bestelmaaltijd. En wat staat die lipkleur je mooi!

evelien
2 jaren geleden

Heerlijk al die lekkere snacks! Ik vind je YouTube kanaal trouwens super leuk <3
Liefs,
Evelien

Daphne
2 jaren geleden

Wat staat die MAC-lipkleur je goed zeg!

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Heerlijk eten
Prachtige kleur lipstick die jou perfect staat.
Leuke week.
Die salades zien er gezond uit.
Daar hou ik van…

Fijne dag

Babs
2 jaren geleden

Wat een prachtige lipstick, staat je mooi! Interessant verhaal over je studie. Wat heeft het veel voeten in de aarde om een visum aan te vragen, zo ook al die inentingen. New Orleans lijkt mij ook heel bijzonder, je ziet het wel eens in films maar er echt zijn lijkt mij zeker een bijzondere ervaring!

Sija
2 jaren geleden

Ik word super blij van food foto’s haha! Wat een prachtige lipkleur, inderdaad perfect voor de lente <3

Jessica J.
2 jaren geleden

Die slaatjes zien er goed uit! En met sushi doe je natuurlijk nooit iets mis, hehe. Die donkere lipkleur staat je erg goed!

Ivon
2 jaren geleden

Wat een toffe lipkleur, ik ken hem niet! Wilde hem meteen op mijn wishlist zetten totdat ik las dat het een limited edition is… balen!!!

Laura
2 jaren geleden

Mooi kleurtje van Mac inderdaad!!