Persoonlijke update #5 – Extreme drukte en zin in de lente

Het is alweer even geleden sinds mijn vorige update, want die postte ik rond kerst! Daarom deel ik vandaag weer met jullie hoe het met me gaat en wat me afgelopen tijd bezig gehouden heeft.

De afgelopen periode, eigenlijk sinds begin februari, wordt vooral gekenmerkt door extreme drukte. Op mijn werk heb ik het juist heel rustig, maar mijn studie vergt even al mijn tijd en aandacht. Ik vertelde er ook al over in mijn kletsen&opmaken video van zondag (die ik hieronder post!), maar mijn studieblok is op het moment enorm druk. Ik moet namelijk meerdere presentaties per week voorbereiden, daarnaast ook nog gewoon colleges volgen, een paper schrijven en gesprekken voorbereiden. Oftewel, mijn hoofd is even overvol en ik ervaar best wel veel stress. Maar gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel, want ik ben al over de helft van dit blok gelukkig! Begin april heb ik weer tentamens en ook al zie ik daar ook tegenop, dat betekent wel dat het weer wat rustiger wordt hopelijk. Elk nadeel heeft zijn voordeel, haha!

Als het goed is ga ik na de tentamens ook een paar dagen weg met mijn moeder, waar ik enorm naar uit kijk. Ik heb zoveel zin om er even tussen uit te gaan! Ook hoop ik dat we na de helse kou van vorige week de ergste winter gehad hebben en het langzaamaan een beetje lente begint te worden. Het is in ieder geval al weer een stukje warmer, waar ik heel blij van word! En ook de dagen duren wat langer, want het is tenminste niet zo vroeg meer donker.

Nu het wat langer licht is, heb ik ook meer motivatie om lekker naar buiten te gaan! Sinds januari ben ik weer aardig goed bezig met meer bewegen en gezonder eten, waar ik jullie ook regelmatig over verteld heb in mijn fotodagboeken. Ik heb er na januari niet meer zoveel over verteld, maar ik kan je vertellen dat ik de voornemens aardig goed vast heb weten te houden! Vorige week was het een wat mindere week door de kou, maar ik ga er weer flink tegen aan nu! Terwijl ik dit schrijf heb ik ook enorme spierpijn, dus dat is een goed teken, haha.

Ik ben eind januari ook een youtube kanaal gestart! Dat hebben jullie misschien al wel gezien, want ik probeer iedere zondag een video online te plaatsen. Ik pin mezelf nog niet vast op een specifiek uploadschema omdat het soms gewoon niet gaat, maar ik doe mijn best! Ik vind het echt super leuk bezig te zijn met mijn camera, filmen en editten, alhoewel ik nog heel veel te leren heb. Dus alle tips zijn ook welkom!

Dit was weer een korte update over hoe het op dit moment met mij gaat. Lekker een persoonlijk weekje op mijn blog deze week, maar dat moet ook kunnen! Heb jij mijn youtubekanaal al bekeken?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Best hectisch, zo’n extreem drukke periode! Wel heel fijn dat je het tripje met je moeder hebt om naar uit te zien. En fijn hè, dat het weer langer licht is en dat de lente er nu echt aankomt? Ik word daar ook zo blij van en merk dat ik meteen een stuk actiever ben 🙂

Jessica J.
2 jaren geleden

Heftig, zo’n drukke periode. Maar zo kan je wel des te meer genieten van die paar daagjes weg met je moeder. Dat zou ik met de mijne ook eens moeten doen. 🙂

Anna
2 jaren geleden

Ik kan ook niet wachten tot het eindelijk lente is, ik ben zoooo klaar met de winter. Gaaf dat je een YouTube kanaal hebt nu!

Kim
Kim
2 jaren geleden

Ik kan ook echt niet wachten tot het lentezonnetje zich vaker laat zien! Ik vind het zo fijn als het langer licht is, ook blog gerelateerd, haha!

Sija
2 jaren geleden

Wat knap dat je je goede voornemens zo vol houdt! Nu het weer wat mooier weer wordt vind ik het ook fijn om meer te bewegen, een lange wandeling of een rondje hardlopen kunnen je zo goed doen! Maar vorige week was het daar inderdaad veel te koud voor haha. Succes met je tentamens 🙂