Levende Loes #53 | Een pony geknipt?! & Winterwonderland

Deze week bestond vooral uit heel veel sneeuw en koukleumen, want wat was het vreselijk koud! Gelukkig lijken de temperaturen weer omhoog te gaan, waar ik stiekem wel heel blij mee ben. Benieuwd wat ik afgelopen week deed?

Zaterdag was het koud, maar wel lekker zonnig! Kenny en ik besloten dus naar het centrum te wandelen om daar lekker te gaan lunchen. Ik ging voor deze mega lekkere ‘bowl’ met allerlei soorten toppings. Zo lekker!

Toen ik maandag wakker werd, schrok ik behoorlijk, want de wereld was opeens helemaal WIT! Ik wist niet dat het weer ging sneeuwen, dus ik was aardig verrast haha.

Zoals jullie misschien al gezien hadden (zo niet, mijn instagram is @levendeloes), postte ik een foto met een pony afgelopen week. Ik kreeg mega veel leuke (en geschrokken!) reacties, maar ik had helemaal niet echt een pony laten knippen haha. Het is gewoon een clipje van AliExpress! Ik twijfel namelijk al een tijdje om een pony te laten knippen, dus vond dit wel een handige manier om het uit te proberen. Ik vind het wel heel leuk staan, maar zie een beetje op tegen het onderhoud.. Wat denken jullie?

De rest van de week bleef de sneeuw liggen, maar scheen de zon ook regelmatig! Helaas maakte dat het niet per se warmer, dus ik heb heel wat momenten gebaald als ik half bevroren op de fiets zat.

De sale bij MyJewellery was bijna voorbij, maar niet voordat de prijzen nog een keer mega omlaag gingen. Ik scoorde daarom dit leuke jurkje voor 10 euro! Hij is wat aan de korte kant, maar met een onderrokje gaat het prima, zeker als ik er ook nog een panty onder draag. Leuk koopje!

Vrijdag ging ik voor een verjaardag terug naar Brabant, maar natuurlijk moest ik eerst nog even kroelen met Harry! Ik moet altijd lachen als hij zoals op de linkerfoto op de armleuning van de bank gaat zitten. Hij houdt alles goed in de gaten! Die nacht fietste ik weer door een flink pak nieuwe sneeuw naar huis..

Ik ben blij dat deze week met bizarre temperaturen achter de rug is, want ik ben blijkbaar toch niet echt een wintermens! Laat die lente maar komen! Houd jij wel van sneeuw en kou?

Misschien vind je dit ook leuk?

18
Wat vond je van dit artikel? Laat het weten in een reactie!

avatar
9 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Levende LoesDaphneClaireChelseyJohanne Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Romy
Gast

Wauw, wat een sneeuw! Bij ons heeft het de hele week eigenlijk niet echt gesneeuwd, maar flink koud was het zeker wel 😉 Ik vind die pony je trouwens echt heel goed staan. Het kost inderdaad wel wat onderhoud als je daadwerkelijk een pony laat knippen, maar het staat je in ieder geval super 🙂

Janne
Gast
Janne

Die pony staat je echt heel cute <3 Het lijkt me wel lastig dat als je er eenmaal een hebt, je er altijd wat mee moet en het heel lang duurt voor hij weg is als je hem beu bent. Lastige beslissing! Ik twijfel zelf weer eens of ik mijn haar weer lang wil laten groeien. Ik heb het nu echt heel kort. Maar dat vergt al helemaal gruwelijk veel geduld en waarschijnlijk wil ik het als ik eenmaal bezig ben weer gewoon kort. Zo gaat het bij mij altijd 😀 Ben je ook zo blij dat de kou nu… Lees verder »

Larissa
Gast

Oohh wat mooi al die sneeuw! Ik ben echt een wintermens. Ik begrijp wel dat sneeuw en kou niet fijn is als je moet fietsen.
Die pony staat je heel erg goed. Maar uit ervaring kan ik vertellen dat een pony lastig is. Je moet elke week je haar bijknippen, anders valt je pony voor je ogen.

Sija
Gast

Staat je wel heel goed zo’n pony! Maar het onderhoud inderdaad.. je moet er wat voor over hebben denk ik. Die bowl ziet er echt heerlijk uit, doe mij ook maar zo’n lunch!

Babs
Gast

Wat veel sneeuw! Bij ons was het maar een dun laagje. Die pony staat je leuk! Ik heb ook zo een nep-pony maar ik moet hem wat uitdunnen, misschien laat ik hem ook zien, als het lukt!

Johanne
Gast

Brrr, ben zo blij dat die kou voorbij is! Heb er echt helemaal niets mee en werd er alleen maar extra moe van. Die pony staat je supergoed, maar snap wel dat het onderhoud je tegenhoudt. Heb ook ooit een pony gehad en zelfs met een stijlstang was het niet te doen, haha. Ik heb ook wel heel erg eigenzinnig haar hoor, misschien valt het bij jou heel erg mee!

Chelsey
Gast

Een pony zou je superleuk staan! Tja, onderhoud… je neemt het maar voor lief haha. Wel moet hij regelmatig bijgeknipt worden, maar de meeste kappers doen dat gratis. Dusss, what are you waiting for? Mocht je het toch niks vinden: het groeit altijd weer aan!

Claire
Gast

Wat een leuk overzicht! Die bowl ziet er trouwens mega lekker uit, wauw. Je hebt ook echt een super tof jurkje gescoord bij My Jewellery. Ik vind een pony je super leuk staan, maar het kost inderdaad wel wat onderhoud.

Daphne
Gast

Die pony staat je oprecht heel leuk! Ik zag zoiets idd al voorbijkomen op Instagram en dacht heel even dat je ‘t echt had gedaan, haha! En oh, dat jurkje heb ik ook ooit gepast en toen niet genomen omdat ie idd wat kort is 🙁 Gelukkig dat het met een onderrokje/jurkje wel gaat!