Levende Loes #54 – New shoes & iets te vieren

Deze week was het een stuk lekkerder weer dan de week ervoor, dus daar genoot ik van! Ik at een heleboel lekkere dingen (what’s new?) en we hadden ook iets te vieren!

Mijn ouders kwam vorig weekend terug van vakantie en daarom gingen we ‘s avonds bij een plaatselijke Mexicaan iets eten. Het was een super gezellige avond, maar alles ging mis.. We moesten lang wachten, de obers waren niet heel erg ervaren en de koffie ging over tafel heen.. Gelukkig konden we erom lachen en was het eten wel heel erg lekker!

Ik heb afgelopen tijd niet erg veel outfits laten zien in mijn dagboeken omdat ik eigenlijk niet veel spannends droeg.. Met het winterse weer grijp ik vaak naar een trui en that’s it.. Maar, deze week had ik een outfit aan die ik het wel waard vond om snel een foto van te maken! Ik ben blij als de lente kleding weer tevoorschijn kan komen! Het blousje is van Zara, hempje van H&M, jeans Hollister en schoenen Blackstone.

Nog meer lekker eten! Het grote voordeel van ouders die middenin de stad wonen, is dat je regelmatig buiten de deur gaat eten. Niet heel gezond misschien, maar wel leuk! We probeerden ‘Happy Tosti’ uit, een nieuw tostirestaurant in Breda.

Jullie weten inmiddels wel dat ik het heel druk heb met mijn studie op het moment, maar ik ben niet de enige, want ook mijn vriend had deze week een aantal belangrijke gesprekken. Hij kreeg goed nieuws over een stageplek en dat moest natuurlijk gevierd worden!

Wat een drukke week altijd beter maakt, is online shoppen! Ik bestelde nieuwe schoenen bij Zalando en trok ze meteen aan. Dit bedoel ik trouwens met saaie outfits, want ik had verder gewoon een jeans en simpele trui aan..

Deze week heb ik het weer ontzettend druk met studeren, maar heb ik gelukkig ook een aantal leuke dingen gepland staan! Maar dat zien jullie allemaal volgende week maandag. Heb jij leuke plannen deze week?

0 0 vote
Article Rating

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Abonneren op
guest
16 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
2 jaren geleden

Je nieuwe schoenen zijn echt gaaf! En in zo’n drukke week mag je jezelf inderdaad best wel eens trakteren op een online shopsessie 🙂 Wat leuk dat je regelmatig met je ouders iets gaat drinken of eten in de stad! Zo te zien hebben ze daar genoeg lekkere keuzes om uit te kiezen 🙂

Daphne
2 jaren geleden

Aah wat leuk dat je in Breda was! Ben ik ook geregeld te vinden 🙂 Zonde trouwens dat alles bij die Mexicaan verkeerd ging; ik voel me dan altijd een beetje opgelaten voor het personeel haha!

Anna
2 jaren geleden

Wat een leuk weekje! Het eten bij de Mexicaan ziet er heerlijk uit, wel jammer dat het allemaal misging haha!

Jessica J.
2 jaren geleden

Jullie eten bij de Mexicaan zag er in ieder geval heerlijk uit! Je nieuwe schoenen zijn heel erg mooi! En uhm, niets mis met simpele outfits, hoor. 😉

Babs
2 jaren geleden

Lang geleden dat ik mexicaans gegeten heb, in Utrecht zit een restaurant waar wij nog steeds naar toe willen. Leuk dat je vriend een stageplak gevonden heeft, hoop dat hij het daar naar zijn zin heeft!

Donnadr
2 jaren geleden

Zo veel lekkere dingen weer! Ik vind je schoenen ook nog steeds super leuk.

Iris
2 jaren geleden

Wat een gave laarsjes! Heel tof en stoer! En wat een lekker eten allemaal. Mmm.. Ik krijg gelijk zin om de koelkast in te duiken.

Merel Anne
2 jaren geleden

Klinkt als een leuke week! Ik heb het zelf ook ontzettend druk op school. Ik zit nu in mijn examenjaar en elke week komt er wel weer iets nieuws op me af dat mijn aandacht en tijd nodig heeft… Kan niet wachten tot het rustiger wordt.