Favorieten van de Maand – Februari

Februari is een korte maand, die voorbij gevlogen is! Het was de maand dat mijn blog lanceerde en de eerste artikelen online kwamen, wat natuurlijk best bijzonder en spannend was. Ook was het de laatste maand dat Kenny in Nederland was, voor hij voor twee maanden naar Aruba vertrok. Al met al was het dus een drukke maand, met ook een aantal favorieten natuurlijk. Kijk snel mee!

#1 Kruidvat Orginals Huidolie 

Online las ik wat positieve berichten over huidolies als je last hebt van velletjes in de winter. Aangezien ik hier ontzettend last van heb en dat niet zo mooi vind, besloot ik deze huidolie van de Kruidvat aan te schaffen. Ik gebruik deze dus op plekjes die extra droog zijn en als nachttreatment. Zo weet ik, in combinatie met mijn Clinique moisturizer, mijn huid soepel, zacht en grotendeels velletjesvrij te houden. Deze huidolies bestaan er in verschillende versies en geuren, maar ik ben voor de voedende versie met baobab gegaan. Eerlijk gezegd heb ik deze gekozen omdat ik de geur lekker vond en ik baobabbomen erg mooi vind. Logische keuze toch? In ieder geval, ik ben er erg blij mee. Deze olie is lekker vettig en doet zijn werk goed. Bovendien is het geen duur product.

Deze huidolie is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,99.

#2 Overhemdjurkje van de Forever21

Forever21 is al tijden een van mijn favoriete winkels, maar ik had er al een tijdje niets besteld. Toen ik een sportbroek ging bestellen, besloot ik ook even verder te kijken bij de sale. Hier vond ik dit super leuke jurkje. Ik vind houthakkersblouses heel tof en ben dus dol op ruitjes. Ik wilde al een tijdje een jurkje met zo’n print, maar vond nooit een perfecte. Tot ik deze zag! De blauwe en rode kleuren maken het perfect om te dragen met een panty of maillot in de winter. Ik heb dit jurkje al gedragen naar sollicitatiegesprekken, avondjes met vrienden en gewoon naar college. Kortom: het jurkje is op veel verschillende manieren te dragen en stylen, wat het geschikt maakt voor veel verschillende gelegenheden. I love it!

Deze ‘belted tartan plaid mini dress’ (volgens de website) is te verkrijgen via de Forever21 website voor €13,99 in plaats van de oorspronkelijke prijs van €20,00.

#3 How to Get Away With Murder

How to Get Away With Murder is een spannende serie met in de hoofdrol de rechtenprofessor Annalise Keating en haar studenten. Het wordt al vrij snel duidelijk dat Annalise zich in zowel haar werk als in haar persoonlijk leven niet altijd aan de regels houdt en ook haar studenten krijgen hier snel mee te maken. Mysterieuze moorden, verdwijningen en het verdedigen van mogelijke moordenaars zijn niet weg te denken uit het leven van Professor Keating, haar medewerkers Frank en Bonnie en haar studenten.

Het eerste seizoen van How to Get Away With Murder (of afgekort: HTGAWM) heb ik een aantal jaar geleden gekeken en vond ik super spannend. Ruim een jaar geleden kwam het tweede seizoen uit, maar na de eerste aflevering heb ik nooit meer verder gekeken. Waarom? Geen flauw idee, het kwam er gewoon niet van. Sinds eind januari staat het tweede seizoen op Netflix en ik besloot toch weer te gaan kijken. De afleveringen vlogen er door heen (soms keek ik er wel drie op een dag, oeps) en ik begon al snel aan het derde seizoen, die helaas niet op Netflix staat. Kort gezegd: ik ben weer helemaal verslaafd aan deze serie. Viola Davis is een ontzettend goede actrice en keer op keer word ik weer verrast door de onverwachte wendingen van deze serie. Zeker de moeite om te kijken!

How to Get Away With Murder seizoen 1 en 2 zijn te zien op Netflix.

#4 Wenkbrauwpotlood van de Hema

Ik heb al jaren een haatliefde-verhouding met mijn wenkbrauwen. Ze zijn super dik en zwart, wat betekent dat ik ze erg vaak, eigenlijke iedere dag, moet epileren. In principe hoef ik ze niet bij te tekenen omdat ze zo vol zijn, maar de laatste tijd ergerde ik me aan een aantal kleine, kale plekjes in mijn wenkbrauwen. Ik heb eerder al geprobeerd ze bij te tekenen met een oogschaduwpoeder, maar ik was nooit tevreden over de kleur en het was vaak meteen erg heftig waardoor ik er uit zag als een heks met te dikke, heftige wenkbrauwen. Niet wat je wil. Maar gezien mijn ergernis en de vele goede reviews die ik gelezen heb over de wenkbrauwpotloodjes van de Hema, besloot ik daar toch een kijkje te nemen. Ik naam het wenkbrauwpotlood in de kleur 09 mee, omdat dit een vrij donkere kleur is, zonder rode ondertoon. Ik mag dan wellicht een rode ondertoon hebben in mijn haar hebben (die valt vooral op in de zon of op foto’s), als ik mijn wenkbrauwen inteken met een bruine kleur met rode ondertoon, staat het gek. Daarom koos ik deze hele assige kleur. Thuis tekende ik voorzichtig mijn wenkbrauwen in en ik was meteen erg tevreden. Mijn wenkbrauwen zijn iets egaler, zonder kale plekjes, maar zien er nog steeds heel natuurlijk uit. Perfect!

Deze wenkbrauwpotloden zijn in verschillende kleuren te verkrijgen bij Hema voor €2,00 per stuk.

Dat waren de favorieten van de maand februari alweer! Hopelijk brengt de komende maand maart ook een aantal mooie favorieten met zich mee en hopelijk ook een beetje zonnig weer. Ik ben namelijk wel klaar met deze winter, laat de lente maar komen! Tot volgende maand!

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Charel
3 jaren geleden

De kruidvat producten van die lijn vind ik heerlijk!