Liebster Award – Ontdek allerlei nieuwe blogs!

Door Larissa en Marloes van Daily Struggles werd ik genomineerd voor de Liebster Award! De Liebster Award is een soort tag met zelfbedachte vragen, om nieuwe blogs te ontdekken/leren kennen. Vandaag vul ik dus de vragen in die Larissa en Marloes voor mij bedacht hebben.

1. Hoe ben je op je blognaam gekomen?
Ik wilde graag een blognaam waaronder ik kon schrijven over alles wat me interesseert, dus ik vond het belangrijk dat ik geen naam koos die me bijvoorbeeld zou limiteren tot beauty. Ik wilde daarom iets doen met mijn eigen naam en ik vond het een leuk idee om het bijvoeglijk naamwoord te laten allitereren met mijn eigen naam. En zo is ‘Levende Loes’ geboren! Ik ben nog steeds blij met de naam, want ik kan echt bloggen over alles wat me bezig houdt in mijn leven, perfect.

2. Waar haal jij je blog-inspiratie vandaan?
Eigenlijk uit van alles! Ik lees veel andere blogs en kijk graag naar youtube filmpjes waardoor ik regelmatig inspiratie op doe voor artikelen of video’s. Niet dat ik dan de concepten kopieer, maar het brengt je soms zelf op nieuwe ideetjes! Ook schrijf ik vooral over dingen die me op dat moment bezig houden in mijn leven, dus dingen die ik dagelijks mee maak kunnen al een inspiratiebron zijn.

3. Welke opleiding heb je gedaan?
Ik heb in 2013 mijn Gymnasiumdiploma gehaald en ben daarna de studie Amerikanistiek gaan doen in Nijmegen. Die bachelor heb ik in 2016 succesvol afgerond en daarna ben ik begonnen aan een tweede bachelor, namelijk rechtsgeleerdheid. Die studie doe ik nu dus nog steeds! Ik schreef er al eerder een artikel over.

4. Welke dag uit je leven zou je willen herbeleven?
Moeilijke vraag dit! Ik zou heel graag nog eens opnieuw een dag willen mee maken uit de tijd dat ik in Amerika studeerde. Eigenlijk gewoon een standaard dag zou ik dan kiezen, waar ik naar colleges moest, met vriendinnen ging eten en ‘s avonds gezellig samen in de bibliotheek ging studeren. Die tijd was zo bijzonder dat ik er regelmatig naar terug verlang! Als ik een meer bijzondere dag zou kiezen, zou ik denk ik gaan voor de bruiloft van mijn schoonzus en zwager, want een bruiloft is gewoon heel bijzonder en gaat zo snel voorbij!

5. Wat lust jij echt niet?
Tomaten en erwtjes. Ik haat het allebei!

6. Wat is je mooiste vakantiefoto?
De eerste foto die me te binnen schiet is de foto hierboven, toen ik met mijn ouders in Namibië een bezoekje bracht aan een Himba-gemeenschap. Daar hebben we super veel geleerd over de cultuur van de Himba’s en ik werd geconfronteerd met enorme cultuurverschillen, meer dan ooit tevoren. Deze foto vind ik de essentie van die verschillen heel mooi samenvatten, omdat dit meisje van ongeveer dezelfde leeftijd was als ik (ze wist haar leeftijd zelf niet).

7. Wat doe je het liefst op je vrije dag?
Als ik echt niets hoef, dan begin ik de dag het liefste met lekker uitslapen, een serie kijken in bed, een beetje aanklooien in huis, bloggen, fotograferen, lekker sushi bestellen, een avondwandeling maken en dan ‘s avonds lekker Netflixen met mijn vriend. Zulke dagen zijn heerlijk! Maar het komt niet heel vaak voor dat ik dit alles op een dag kan doen, meestal moet ik toch ook nog wel wat huishoudelijke dingen doen of studeren.

8. Heb je een bucketlist en wat staat er dan op nummer 1?
Ik heb niet echt een geschreven bucketlist, maar heb wel wat dingen in mijn hoofd natuurlijk! Veel van de dingen hebben te maken met reizen en nieuwe landen bezoeken, maar echt een nummer 1 heb ik niet. Ik wil wel heel graag het Noorderlicht eens zien!

9. Als je mocht meedoen aan een tv-programma, welke zou dat dan zijn?
Ik zou in ieder geval nooit mee doen aan een soort realityshow à la Temptation Island, Utopia of Ik Vertrek. Dat past echt totaal niet bij me! Als ik iets moet kiezen zou ik denk ik voor een soort quiz-programma gaan. Een tegen 100 bijvoorbeeld! Oh of de Slimste Mens, ja ik ga voor de slimste mens!

10. Wat is jouw muziek-guilty pleasure?
Ik ben dol op muziek die ik lekker mee kan zingen, dus 90’s bijvoorbeeld, of muziek van bands zoals One Direction. En Disney-liedjes natuurlijk!

11. Hoeveel paar schoenen heb je?
Het is te confronterend om dit te gaan tellen denk ik haha, maar ik gok dat ik wel boven het gemiddelde zit. Blijkbaar heeft de gemiddelde vrouw zo’n 23 paar schoenen, maar ik denk dat ik wel minstens de 30 aan tik.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Dit waren alle vragen die de meiden van Daily Struggles voor mij bedacht hebben! Nu is het tijd om zelf mensen te nomineren!

Ik nomineer:
♥ Rosita van Rosita Elise
♥ Evelien van By Evelien
♥ Suzan van Suszie
♥ Romy van Vaker Vrolijk
♥ Lieke van Lifestyle Lieke

Voor hen heb ik de volgende 11 vragen bedacht die zij dus kunnen beantwoorden in hun ‘Liebster Award’-artikel:
1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?
2. Wat is de mooiste reis die je gemaakt hebt?
3. Heb je ooit spijt dat je bent begonnen met bloggen?
4. Op welk artikel wat je geschreven hebt ben je het meest trots?
5. Speel je een muziekinstrument?
6. Hoe ziet jouw perfecte avond eruit?
7. Welke televisieserie zou jij iedereen aanraden om te kijken?
8. Hoe zie jij de toekomst van je blog?
9. Welk item staat op jouw wishlist met luxe producten?
10. Ben je meer introvert of meer extrovert?
11. Wat is je favoriete beauty product voor de koude dagen?

Deze stappen moet je volgen in je blogpost:
♥ Bedank de persoon die jou heeft genomineerd;
♥ Post een link naar zijn of haar blog;
♥ Zet een foto van de award op je blog;
♥ Beantwoord de vragen van de persoon die jou heeft genomineerd;
♥ Nomineer 5 tot 11 blogs;
♥ Bedenk 11 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert;
♥ Informeer de bloggers die je zelf hebt genomineerd en bezorg hen de link van je eigen blogpost;
♥ Kopieer deze regels in je eigen blogpost.

Dit was mijn nominatie voor de Liebster Award! Heel leuk om de vragen van de meiden van Daily Struggles te beantwoorden en ik ben ook heel benieuwd naar de antwoorden van de bloggers die ik genomineerd heb! Ken jij de bloggers al die ik heb genomineerd voor deze award?

0 0 stem
Artikelbeoordeling

Misschien vind je dit ook leuk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Romy
2 jaren geleden

Gefeliciteerd met je award! En wat een leuke vragen om beantwoord terug te zien op je blog 🙂 Die foto met het Afrikaanse meisje vind ik echt prachtig. En wat betreft de tv-programma’s herken ik me helemaal in jouw lijstje. Ik zou ook nooit aan tv-programma’s meedoen, behalve aan een quiz eventueel. Dat lijkt me nog wel leuk! 🙂 Wat onwijs lief trouwens dat je mijn blog nomineert! Dankjewel! ♥ Ik heb de award al een tijdje terug gekregen, maar vind het wel heel leuk om iets met een of een paar van je vragen in een blogpost te doen.… Lees verder »

Lieke
2 jaren geleden

Ahh wat super leuk dat je mij nomineert <3 Je heb leuke vragen bedacht haha.

Babs
2 jaren geleden

Wat een leuke vragen en antwoorden. Ik vermoedde het al, mar jij bent een dame met “brains”. (Jeetje, ik bedenk dat mijn advies toen ook gymnasium was, het werd Atheneum, maar ben in de zesde klas ermee gestopt..)
Die foto met dat meisje is werkelijk prachtig! En ook ik zal nooit meedoen aan zo een reality programma, ik zap altijd snel door. Wij keken vroeger thuis ook altijd vragenspellen, ik geef eerlijk toe dat ik die nooit meer kijk, terwijl ze eigenlijk hartstikke leuk en leerzaam zijn.

Johanne
2 jaren geleden

Gefeliciteerd! Meer dan verdiend! 🙂 Wat leuk trouwens dat je Amerikanistiek hebt gestudeerd. Daar was zeker niet veel werk in te vinden, of wel?

Sas
Sas
2 jaren geleden

Wat een leuke vragen & antwoorden! Leuk om te lezen 🙂

chucky1012
chucky1012
2 jaren geleden

Gefeliciteerd en zo leuk!
Dit verdien je